TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 75
del 13 al 17 de maig del 2002

Capítol 368 (dilluns 13/05/2002)
Capítol 369
(dimarts 14/05/2002)
Capítol 370
(dimecres 15/05/2002)
Capítol 371
(dijous 16/05/2002)
Capítol 372
(divendres 17/05/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- La Núria continua la seva "creuada" personal tot i que fins el Jordi la va a veure i la intenta convèncer de que ella no es pot fer càrrec de l'Adrià havent d'estudiar.
L'Adrià té moments millors que d'altres però, fins quan sembla que està bé, es mostra normalment eixut i molt, molt neguitós.

La "Estic feta un liu".- La Cinta reconeix per primer cop davant de la Paquita i del David més tard que... "estic feta un embolic".
Es va enamorar del "megacavaller" perquè la tractava com una persona especial i important. Ara que sap el rotllet que va tenir amb la Joana se n'adona que ni tan sols l'obra de teatre l'havia escrit per a ella. Ha obert els ulls i no es refia de les paraules d'amor que el Guillem intenta dir-li.
D'altra banda, li diu al David que encara estima el Peris...
Quan el seu home va a casa seva per acompanyar-la mentre el David fa el combat de boxa sembla que li vol explicar el perquè de la seva separació. No s'acaba de decidir i es deixa endur pels sentiments del moment: rebolcada amb el Peris al sofà de casa.

La Paquita i la "Suplantadora".- La Paquita descobreix el xantatge de l'Ana Mari i no se li acut altra cosa per treure-se-la del damunt que demanar ajut al Lluís. Aquest es fa passar per en Canyameras i amenaça la xantatgista amb l'expulsió del país d'ella i el seu germà si no para d'amoïnar les seves amigues. Sembla que, de moment, la farsa té èxit.
La "Suplantadora", empesa pel malestar de la Paquita en tot l'afaire i per un anell amb un brillant enorme, s'ho fa venir bé per acceptar la proposta de casament del Ferran.

El Remei del Ramon.- La xiqueta treu pit quan pot però no es desfà de la seva relació malaltissa amb el dèspota del Ramon. Compren la situació de la Mari i, d'amagat del tirà, porta la Desi a casa de la perruquera per tal que la pugui veure una estona cada dia.

"L'antiheroi".- Torna a discutir amb la Marta i aquest cop les raons són dures perquè la Marta li acaba dient que no follaven bé i ell li acaba retraient l'època que ella va passar al "puticlub"
A pesar de l'oposició dels seus pares, la Marta i el Santos, el David comença el seu primer combat de boxa. Als vestidors el Huari li aconsella allò que ell no va saber fer quan jugava a futbol: que es concentri en el combat i oblidi la resta de coses que el fan estar neguitós i de mal humor.

"Gescartera".- El "Peter Pan" necessita líquid per a pagar les reformes de casa seva i no dubta a enredar la Lola i el Franciscu en una "inversió fantasma". El que no accepta de cap de les maneres, però, és que el seu pare també s'hi emboliqui (decència selectiva o orgull?).
El seu soci se n'adona de la maniobra i li diu que ell sempre ha jugat net i que no vol participar en aquest "xanxullo". Li demana de dissoldre la seva societat.
El Huari, que com sempre té el Murphy de cul, aprofita aquest moment per invertir els estalvis del Narcís mitjançant la Iolanda que és qui fa la transacció. La Montse i la Teresa ja li han dit fins al cansament que no volen tenir cap mena de tracte amb el Jordi. Això acabarà pitjor que la "comèdia de Falset"( que sembla ser que va acabar, si fa no fa, com "el rosari de l'aurora").

L'amor i la fatalitat.- L'Andreu ha posat una denúncia al Martí per amenaces i la Carme, quan sap el què ha fet "el pelut de Xicago", li diu que se'n vagi i que no cal que intenti ajudar-la més.
El Jordi també va a veure l'Andreu per a fer-lo entrar en raó amb unes paraules força assenyades però l'Andreu no hi veu per cap més ull que el de la ràbia i el fa fora.
La Carme, tipa dels jocs de l'Andreu per desacreditar-la, també es posa a la cua dels visitants del nou despatx de l'advocat i li diu allò que realment fa mal a l'Andreu: "Necessites un culpable encara que te l'hagis d'inventar". Li fa la radiografia dels seus mals (és una bona doctora) i li diu que la ràbia que porta al damunt no és per la mort del Biel que va ser accidental sinó per ell mateix, per no haver sabut estimar el personal quan era l'hora. També li diu que el que ha aconseguit amb tot aquest merder és quedar-se sol.
Aquesta xerrada sí que deixa pòsit en l'Andreu que s'afanya a trobar algú que li digui que va ser un bon pare i un bon marit, encara que una mica enfeinat. Només la Joana li pot dir i aprofita la "netejada de consciència" per marcar-se un polvet amb ella.

Altres temes.- L'Alba acaba marxant amb la Tona (a qui encara no li hem vist ni un pèl) després de passar un dia enjogassada amb el seu pare i de les llàgrimes i paraules tendres de l'acomiadament.

L'escena de la setmana.- La innocència, l'amor i els bons sentiments del Peris que li diu a la Cinta: "Sempre que em necessitis em tindràs al teu costat", a pesar de no entendre la seva separació, de sentir-se'n culpable i de tot el patiment que porta al damunt.




Casablanca


Setmana 75

Capítol 368
· Capítol 369 · Capítol 370 - Capítol 371 - Capítol 372 -

Tornar a Resums Maig 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar