TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 368
del dilluns dia13/05/2002

.. Casa Adrià.- És al matí i la Núria marxa a classe deixant la Marta amb l'avi. L'home surt de l'habitació queixant-se que li canvien les coses de lloc, quan s'asseu a taula diu que el cafè és aigualit i no deixa de queixar-se en tota l'estona. La Marta posa cara de santa paciència.

La Fusteria.- En Fede rep un sobre amb l'últim guió de l'Alba.
En una taula, la Rut, en Jordi i l'arquitecte que els hi ha donat els plànols amb les reformes i el preu: 50.000€, que s'han de pagar de cop. En Jordi s'excusa dient que s'ho vol mirar amb deteniment i que, a més, no porta el talonari però la cara que fa és tot un poema. Quan en Jordi marxa, la Rut li confia a l'arquitecte que pensa fer una senyora festassa dalt d'un vaixell per celebrar el matrimoni. L'arquitecte, sense tallar-se un pèl, li ve a dir que ell té molt clar que es casa amb en Jordi per diners, cosa que la Rut desmenteix molt ofesa.
En el moment en que en Jordi va per sortir, entren les germanes Bosch; en Jordi s'ofereix a la Carme pel que necessiti.

Despatx Andreu.- Li ha explicat a la Joana l'amenaça d'en Martí i li diu també que ja li ha posat una denúncia (la Joana, cada cop més acollonida). De passada també li explica que l'Alícia testificarà a favor seu (i la Joana més espantada i més perplexa).

Casa Regina.- La Lurdes es busca una excusa per sortir de casa però la Paquita la segueix perquè s'adona que ha agafat la llibreta d'estalvis.

Casa Adrià.- La Marta va de cul recollint les coses perquè l'Adrià s'emperra en treure el gos ja mateix! . Una mica més i surt sol aprofitant que la noia s'havia anat a posar les sabates. Però la Marta l'enganxa al replà.

Despatx Guillem.- En Guillem li dona les bones notícies a la Carme, a saber: l'Alícia s'ha fet enrere i declararà a favor de l'Andreu, segurament pressionada per ell i l'Andreu també ha posat una denúncia a en Martí i a la Carme (ja que està convençut que va ser ella qui li va enviar el matón) per amenaces i que, a sobre, el "loco vengativo" participarà en un debat radiofònic sobre negligències mèdiques.

Carrer.- La Lurdes es troba amb l'Ana Mari i li diu que aconseguir els papers ha estat impossible. Li dona un sobre amb diners però la noia els rebutja, no necessita diners sinó papers.
D'un tros lluny la Paquita les veu (però no les sent).
L'Ana Mari amenaça d'anar demà mateix a la poli.

Bar Peris.- La Marta hi ha anat amb l'Adrià, fa cara de cansada i en David li pregunta què li passa. La noia li comenta lo de l'avi i aleshores l'Adrià es dirigeix a en David i li pregunta per sa germana. El noi no sap què respondre i li diu que no hi és. L'Adrià insisteix que necessita veure-la perquè li ha de tornar uns diners que li va deixar. En aquestes, s'hi acosta en Peris i fent-se càrrec de la situació, li diu a l'Adrià que els diners ja els agafa ell i que quan la Laura torni, ja els hi donarà. L'Adrià es queda més tranquil.

Pis Jordi.- Hi anat el seu assessor financer que li diu que no té ni 50.000 € ni res que se li assembli i que, de fet, no té ni un duro de diner líquid. Que els diners que hi ha allà són d'altres inversors però no pas d'ell. Ja veus en Jordi amb cara de desesperat i dius..........no anem bé, no.

Casa Carme.- En Martí l'ha anat a veure i ella, enfadada, li diu lo de la denúncia. Ell que es disculpa dient que només vol ajudar i la Carme que encara s'emprenya més i li diu que no cal que l'ajudi, que l'està perjudicant i que foti el camp de casa seva. En Martí, obedient, marxa.

Casa Regina.- La Paqui es fa la boja quan entra la Lurdes i al veure que ella no li diu res, pregunta què feia amb l'Ana Mari. Al final la Lurdes admet el xantatge i es queden totes dues assegudes al sofà mirant el no res.

La Fusteria.- La Tona truca a en Fede per dir-li que divendres s'emportarà la nena.
En una taula, en Jordi, anant de sobrat, li diu a l'arquitecte que no només li fa un taló de 50.000 sinó de 60.000 per si de cas. L'arquitecte queda com admirat de la pasta que fa anar el suposat milionari.

Casa Adriá.- Mentre desparen taula la Marta i la Núria, aquesta li va preguntant els dies de la setmana al seu avi (ja que no va a classes de memòria............).
Quan la noia proposa engegar la tele, l'Adrià li diu que no pot ser perquè no té entrada i que no vol que el fotin fora, que ell sense entrada no la pensa veure. La Marta agafa un paper qualsevol, hi escriu alguna cosa i li dona a l'Adrià dient-li que és l'entrada. L'home, molt satisfet, li diu a la seva néta: Ho veus?, l'entrada la tenia la teva amiga.






tplana

Setmana 75
Capítol 369 · Capítol 370 · Capítol 371 · Capítol 372 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici