TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 371
del dijous dia16/05/2002

.. L'Andreu és al bar del Peris i aquest li serveix un café.
El Fede intenta fer broma a l'Alba, que està esmorzant tota pansida. La Cecília li diu que la deixi, que no està d'humor. L'Alba no vol anar a la tele perquè pensa que si la fan fora és perquè no ho fa prou bé i no està gaire disposada a aceptar les raons que el personatge es fa gran. El Fede li diu que ho farà millor que mai.

El Huari vol invertir els diners a través de la Iolanda. Ella no ho veu clar: per una banda perquè és d'amagat de la Montse i de l'altra, perquè no és fácil que ningú es cregui que ella té 24 mil €uros i mira de fer entendre al Huari que és un disbarat.

La Joana va a veure l'Andreu, que li ofereix de prendre alguna cosa. Però ella li diu que només volia saber com estava i que no el veu amb gaire bona cara. Aleshores li pregunta si encara pensa anar al programa de ràdio o s'ho ha repensat. L'Andreu diu que no s'ho prengui malament, però no té ganes de parlar amb ningú.

El David està explicant al Marcel el que li ha dit la Marta i no se'n sap avenir. El Marcel mira di fer-li veure que segurament no era l'únic problema i diu que les dones són difícils d'entendre. El David diu que elles els fan fer l'imbècil, com li passa al Peris, que es pensa que és el culpable que les coses no hagin anat bé amb la seva mare perquè la Cinta encara no li ha explicat que s'ha enrotllat amb un altre home. Li diu al Marcel que si sapigués qui és li trencava la cara. El Marcel li recomana que no es busqui més problemes dels que té.

L'Andreu pregunta al Peris si ja porta millor això de la Cinta i si en sap alguna cosa. El Peris respon que s'hi va acostumant i que de tant en tant es veuen.

El Guillem i la Carme parlen que segurament l'Andreu ha pressionat a l'Alícia perquè canviï el testimoni. L'advocat diu que pensava a anar a parlar amb la noia i la Carme s'hi apunta i, tot i que, a ell d'entrada no li fa gaire gràcia que l'acompanyi, tampoc s'hi resisteix massa.

A la tele, la Sílvia i els del rodatge parlen amb veu baixa: volen treure l'última seqüència de l'Alba perquè no ha sortit bé. La Sílvia els fa veure que la nena està tocada perquè és l'últim dia i els convenç que li deixin parlar amb ella i després repeteixin l'escena.
La Sílvia parla amb l'Alba amb un to dolç com no ens té acostumats. Li diu que, si li agrada, de gran podrà ser actriu perquè ho fa bé i la poden cridar per altres sèries o pel·lícules. La nena deixa anar les seves preocupacions. La seva mare no vol que sigui actriu. La Sílvia li fa adonar-se que el seu pare tampoc no ho volia i el va convencer. Llavors l'Alba diu que vol viure amb el seu pare perquè si no ja no el veurà, que ja no se l'estimarà, perquè abans de viure amb ell no l'anava a veure mai. La Sílvia li assegura que el Fede l'anirà a veure sempre que li truqui, encara que sigui cada dia. I amb un to divertit i tendre li diu "el teu pare és un pesat". Es posa a riure i li fa un petó.

La Carme mira de convencer a l'Alícia que declari el què va veure. La noia diu que no se'n recorda gaire. La Carme es va crispant i al final vol fer-li agafar por dient-li que si no diu la veritat ella també pot tenir problemes perquè saben que l'Andreu l'ha presionada. L'Alícia torna a insistir que no se'n recorda gaire bé. El Guillem intenta calmar la Carme però no ho aconsegueix. Al final, el pare de l'Alícia els diu que prou, que ja parlaran amb ella al judici.

Al bar del Peris, el Francisco continua fent propaganda de les inversions del Jordi amb entusiasme. Ara li ha tocat al mateix Jaume.
El Huari li diu a la Montse que ell ja s'ho ha tret del cap, aixó de la inversió. La Montse es posa molt contenta.

La Cinta intenta convencer al David que es repensi de fer el combat. El noi respon que el deixi en pau. Llavors la Cinta demana pel Peris. El David li pregunta si li vol explicar perquè l'ha deixat. La seva mare contesta que necesita una mica més de temps. El David la compara amb la Marta: cap de les dues no diu les coses clares i que a ella, la Cinta, ja li va bé que el Peris pensi que les coses no han anat bé per culpa seva perquè així ella es pot fer la víctima. Ella intenta fer entendre al seu fill que està feta un embolic i que encara estima al seu pare. El David no està per raons.

La Carme parla desanimada amb la Clara. Ara ho té molt malament! La Clara mira de donar-li confiança. Posen la ràdio per sentir l'Andreu.
L'Andreu diu que és una irresponsabilitat per part de l'hospital que la Dra. Bosch continuï treballant ja que és evident la seva falta d'ètica profesional. La Carme sospira un "fill de puta" molt sentit.

L'Alba surt del rodatge acompanyada de la Sílvia, que diu al Fede que ho ha fet molt bé, que ha emocionat tothom. A l'Alba li diu que els vagi a veure de tant en tant.

La Iolanda acorda amb el Jordi la inversió. La Carme va a trobar a l'Andreu. Cridant li diu que es dedica a explicar coses sense importar-li si són veritat o no. Que necesita un culpalble i si no el té se l'inventa. Ell li contesta enfoten-se'n, que li posi una querella per difamació. Llavors la Carme diu que no sap com l'ha pogut estimar, que la veritat no el satisfà i que per això ha pressionat a l'Alícia, perquè si diu la veritat es demostrarà la seva inocencia. Li fa pena perquè no sap estimar ningú i que la Joana es devia sentir molt sola al seu costat. Sempre treballant per no estar amb la familia. Tota la ràbia que té és perquè sap que no va ser un bon pare, perquè no va saber estimar al Biel. Em tanta merda s'ha quedat sol. Aquesta vegada l'Andreu queda tocat i la fa fora.

La Cecilia i companyia estan assajant. Al Peris li toca dir el monóleg final. El diu d'una manera extraordinaria, molt sentida. Tota la colla s'emociona. Quan el sentiment està al màxim, ell mateix té una sortida que fa riure tothom. Tothom menys al David que s'ha estat posant nerviós veient al seu pare fer aquell paper i li diu que està fent el ridícul, que tothom se n'hi enriu. El Peris queda ben sorprès de la sortida del seu fill. El David marxa.

El Jaume va a veure al Jordi per invertir 12 mil €uros. El Jordi no els acepta. El Jaume no s'ho acaba de creure. El Jordi no té gaire arguments i diu que ni ell ni la seva mare no han confiat mai en ell i que ara no vinguin a demanar-li res. El Jaume queda afectat perquè pensava que ara hi havia bona entesa entre ells. El Jordi insisteix que si abans eren ells que no li volien deixar diners, ara és ell que no els vol i li diu al seu pare amb un to protector que es guardi els estalvis. El Jaume se'n va sense entendre res, trist i dolgut.

La Joana diu a l'Andreu d'anar a sopar que segur que no ho ha fet encara. Però l'Andreu està fotut. Li diu que quan vivien junts se l'estimava, però que la va deixar massa sola. Ella no ho nega però es mostra compresnsiva: la feina d'advocat és mot absorvent. Ell continua dient que tampoc va tenir prou temps pel Biel, que no li va dir mai que l'estimava. La Joana le contesta que el Biel igualment ho sabia i que ell va ser un bon pare i un bon marit.








Antaviana

Setmana 75
Capítol 368 · Capítol 369 · Capítol 370 · Capítol 372 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici