TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 372
del divendres dia17/05/2002

.. El tema del que tothom parla a Sant Andreu avui és el combat del David. Ni els seus pares, ni la Marta ni la Paquita ni el Santos aproven el que farà en David.

Cinta intenta parlar amb la Marta perquè li tregui del cap la idea, però la noia es nega perquè ell sempre fa el que vol i a més, sempre acaben discutint.

Peris busca suport en el Quim que es mostra neutral, però el que sí li diu és que si el David guanyés, al nano l'agradaria que el seu pare estigués al seu costat.

La Paquita visita a la Cinta i també parlen del David, però més tard, Paquita treu el tema Guillem. La Cinta li explica que des que va saber això de la Joana, no ha tornat a veure a l'advocat. Ja no és l'home que ella pensava que era. No entenc com va poder enganyar al seu millor amic. Paquita li retreu que ella fa el mateix amb el Peris, també l'enganya, però la Cinta no dóna el seu braç a tòrcer i es manté capficada en la seva idea. Aleshores el comença a recordar com era al principi, en aquella època en que ell li deixava els contes perquè els llegís. I és parlant d'això quan la Cinta se n'adona que "Els Anys Perduts" no parlava d'ella sinó de la Joana... Aquest fet acaba trencant tota possibilitat de reconciliació amb el Guillem.
Més tard, la Cinta rep una trucada del Guillem però l'engega. La reacció d'ella és trucar al bar, però li contesta el Quim. Tot seguit, sona el timbre de la porta: és el Peris. No vol que ella estigui sola mentre el David combat i ha deixat a càrrec del bar al Quim. La Cinta es posa contenta.

El David està preparat per encetar el combat. Després de rebre els últims consells per part del Javier, Huari el va a veure al vestuari. Li aconsella que es concentri i que no pensi en tota la gent que no l'han anat a veure. Al combat només han anat el Huari i el Marcel. Però poc després que comenci, apareix el Santos.

Mentre el David boxeja, el Peris i la Cinta seuen junts al sofà. Ella li torna a agrair que no l'hagi deixat sola en un moment així i ell li contesta que sempre estarà al seu costat. Després, Cinta es posa a plorar i s'abraça al seu marit demanant-li que la perdoni. Peris no l'ha de perdonar res. De mica en mica, li va fent petons fins que ell comença a treure-li la roba...

Avui, per altra banda, és el dia en que la Tona s'emporta a l'Alba. Pel matí, Fede deixa tancada La Fusteria per poder emportar-se a la seva filla a alguna banda. Acaben anant al Maremagnum, al Aquarium, monten als cavallets, riuen, es fan fotos i s'ho passen d'allò més bé.
Però a última hora de la tarda arriba el moment d'enfrontar-s'hi amb la veritat. La Cecília els hi diu que la Tona espera fora de La Fusteria per endur-se la nena. Alba li regala al Fede un dibuix molt maco d'ell mateix, i després de dir-se tot el que s'estimen i de prometre's que es trucaran cada dia, es fan una llarga abraçada fins que la Cecília acompanya a fora a l'Alba, quedant-se el Fede molt fotut.




Channing

Setmana 75
Capítol 368 · Capítol 369 · Capítol 370 · Capítol 371 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici