TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 74
del 06 al 10 de maig del 2002

Capítol 363 (dilluns 06/05/2002)
Capítol 364
(dimarts 07/05/2002)
Capítol 365
(dimecres 08/05/2002)
Capítol 366
(dijous 09/05/2002)
Capítol 367
(divendres 10/05/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- La Núria, totalment ofesa amb les seves mames, es disposa a tenir cura de l'Adrià a casa seva amb l'ajut "a dit" de la Marta.
L'avi necessita vigilància contínua i els estudis de la Núria se n'estan ressentint. Al darrer capítol veiem com "El Club dels 4 o L'adolescència al poder" (Núria, Marta, Max i Narcís) es disposen a organitzar els seus horaris per tal de no deixar ni un moment sol l'Adrià. Què tendre pot arribar a ser la inconsciència!

La "estic feta un liu".- Continua ídem, la pobra. Ara hem sabut que es pensava que el "megacavaller" arribava verge a la seva relació. I no, hi arribava després d'una altra relació amb una dona casada.
La Cinta se sent "plat de segona taula" i sembla que l'enamorament comença a remetre. D'entrada, no accepta les explicacions dels "seu cavaller" i no el vol veure.

La Paquita i la "Suplantadora".- La Lourdes/Regina no ha pogut aconseguir els papers de legalització de tot el poble de l'Ana Mari i està rumiant què pot fer amb aquest assumpte.
El Ferran li demana que es casi amb ell però ella li dóna llargues per allò de tenir-lo ben agafadet i perquè no n'està enamorada. Li cou, també, que el Ferran vagi tan de cul per la seva germana.
Un bon embolic el que hi ha muntat ara mateix.

El Remei del Ramon.- Mentre "l'oliverer" assetja descaradament la Gemma a la parada, la Remei no rep altre cosa que guitzes a casa. Fins la Pilar se n'adona dels maltractaments del Ramon i li diu a la Remei que surti a esbargir-se.
Ella ho intenta però ha arribat al punt en que no està bé enlloc.

"L'Antiheroi".- Torna a engegar a sa mare a dida quan la Cinta el va a veure per intentar aconseguir que deixi la boxa i el combat que té programat. Està força mosca amb els seus progenitors i li arriba a dir al Peris que si continua matxacant amb aquest tema acabarà més sol que un mussol al bar.

Posa un Dani en la teva vida.- El viatge a Besalú ha anat molt bé i en Max en torna encantat. El Quim es desespera de gelosia i els dos amants de color de rosa no saben com desenganxar-se quan és l'hora de dir-se adéu. El Dani s'acomiada amb un "quan visquem junts no ens haurem d'acomiadar" que deixa la Clara plena de les més dolces fantasies.

"Gescartera".- El Franciscu escampa per tot arreu els guanys que ha tingut amb les seves inversions en la societat del Jordi i uns quants ingenus més hi cauen de quatre potes: la Lola, l'Isabeleta i el seu home...
El que em costa d'entendre és com pot ser que cadascun d'ells tingui tants diners estalviats. Dec ser una malgastadora, jo!

La Lolita i el Peter Pan.- El 24 de juny s'apropa i la parelleta continua fent i desfent reformes damunt dels plànols. El "Peter Pan" té la brillant idea de convidar els pares de la "Lolita" a veure la casa nova i, de pas, els anuncia el proper casament. "El pare de la núvia" demostra no tenir pèls a la llengua i "no vindré al vostre casament" és el més suau que els hi diu. La mare, dona del pare de la núvia, fa cara i posat de circumstàncies i no sap com fer-s'ho per suavitzar el tempestuós final de la trobada.

L'amor i la fatalitat.- L'Andreu continua encegat per la ràbia i s'apropa a una Joana fraternal.
Coacciona i fa xantatge a la Alícia (de mal nom "La Monyets") per tal que al judici digui que ella no va veure que la Carme donés auxili al Biel.
El Martí entra per la porta de la Carme (literal) en pla amical només (això és el que diu) i s'autoproclama defensor de la seva estimada. Li fa tant de costat que va a veure l'Andreu i li diu: "Vigila que no li facis més mal o acabaràs com el teu fill".
Només li faltava afegir "i amb sabates de ciment". Senyores i senyors, això ja és Xicago als anys 30.

Altres temes.- L'equip de futbol del Peris ja té data i contrincant pel primer partit.
El Fede li diu a l'Alba que s'ha acabat el seu paper a la sèrie i, de retruc, a la vida del seu pare. Tots dos estan més tristos que els seguidors del Saragossa.

L'escena de la setmana.- L'Adrià escridassant la Marta, a qui confon amb la Clara, perquè arriba tard a casa i aixecant-li les mànigues per buscar les marques de les "punxades" al braç .











Casablanca


Setmana 74

Capítol 363
· Capítol 364 · Capítol 365 - Capítol 366 - Capítol 367 -

Tornar a Resums Maig 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar