TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 363
del dilluns dia 06/05/2002

.. Casa Adrià.- L'home està esmorzant mentre la Núria i la Marta són a la cuina; al voler-se posar la llet a la tassa, l'aboca íntegrament damunt la taula i damunt dels seus pantalons com si també hagués perdut el sentit de la punteria. Crida i les noies hi van corrent; la Marta se n'adona que dins la tassa no n'hi ha ni una gota. De passada, i mentre l'avi es canvia de pantalons, la Núria despotrica contra la Carme.

Casa Quim.- Arriben en Max i la Clara de passar el cap de setmana fora. Quan la Clara marxa, el noi li comença a explicar a en Quim lo divertit que és en Dani, lo bé que remava pel llac........però en Quim el talla (que se li nota la gelosia) amb l'excusa que s'ha d'afanyar per no fer tard a l'insti.

La Fusteria.- En Fede li diu a sa mare que l'Alba ja no tindrà paper la propera temporada i que no sap com dir-li a la nena, tot i així ho vol fer ell.
En una taula la Cinta li explica a la Paquita lo d'en Guillem i la Joana però la Paqui no li dóna importància, al capdavall va passar abans de la Cinta, no pas després. Però a la Cinta se la veu molt decebuda.

Carrer.- En Dani i la Clara s'estan acomiadant (hi ha el taxi allà al costat); a ell li costa molt deixar-la anar i a ella li costa molt reprimir les llàgrimes. Un moment abans de colar-se dins del cotxe en Dani li diu que això no passarà quan visquin junts.

Institut.- L'Empar s'apropa a en Max que està repassant per un examen, li diu que ha presentat la baixa i que no sap quan tornarà, que potser ja no tornarà en tot el que queda de curs; també li dóna les gràcies pel seu ajut en el consell escolar. Se la veu tan ensorrada que en Max es queda compungit.

Casa Carme.- Hi va la Clara i la Carme li ensenya l'article que ha fet publicar l'Andreu i li explica que a l'hospital li van demanar que marxés el cap de setmana i que, per tant, l'Adrià s'ha quedat a la Residència a dormir. La Clara es mig enfada i decideixen sortir ràpidament a buscar-lo.

Bar Peris.- L'Adrià és en una taula vigilat per la Marta i, fent gala del seu bon humor, demana un "tallat, collons!".
En Max li diu a en Quim lo de l'Empar i li demana que la truqui. El nano se sent responsable també de l'estat de la professora però en Quim li diu que lo d'ell i l'Empar ja s'ha acabat.

Pelu.- Aquí tenim la Cecília, l'Alba i en Fede (no hi ha ningú més). En Fede comença a donar voltes a l'assumpte provant de trobar la manera d'enfocar-ho i passa el que passa sempre, que la persona a la que li has de dir la mala notícia se t'avança però amb la notícia notablement canviada. L'Alba creu fermament que ho fa tant i tant bé que han decidit fer-la protagonista la propera temporada i en Fede no sap dir-li que no.

Pis Cinta.- Hi ha en Quim que veu que alguna cosa passa amb sa germana però ella no en vol parlar. Aleshores surt a parlar de l'Empar, es dóna a sí mateix la part de culpa que li correspon i admet que es pensava estar enamorat però que no ho havia estat mai. La Cinta, perduda en els seus propis pensaments, assenteix dient que és molt fàcil equivocar-se en qüestió de sentiments. Ell segueix explicant-se i diu que potser només fugia d'una altra dona, de la solitud.....La Cinta diu que ja sap què és això i que entén perfectament com se sent l'Empar: sola i enganyada.

Casa Adrià.- Les dues mares i la Núria s'estan barallant que dóna gust. La noia està clavant bronques a tort i a dret i no deixa ni un greuge per abocar. Les dues dones van parant-li els peus com poden.

Pis Cinta.- Hi ha anat en Guillem que ha tornat de Madrid. Torna a sortir el tema de la Joana i la Cinta ja no es creu res del que li diu ell, tampoc s'empassa cap adulació ni cap "piropo", ni tan sols s'immuta quan ell li diu que l'estima i que es deixi estimar. És més, la Cinta li demana que se'n vagi. En Guillem, home obedient, marxa.

Casa Adrià.- Arriba l'Adrià amb la Marta i es troba les seves filles esperant-lo. De fons se sent el piano de la Núria. Sense més preàmbuls, l'home els hi diu de tot i que no pensa tornar a la Residència per res; ni a la Residència ni a casa d'elles, ell es pensa quedar a casa seva i punt. La Núria, que ha sortit avisada per la Marta que no sap quina cara posar, es posa de part de les seves mares i li diu a l'avi que ella ha d'estudiar, que té els exàmens, etc. Però l'Adrià no en vol saber res i insisteix en que ell es queda a casa seva i que els demés ja poden fotre el camp. Com que no hi ha manera d'arreglar-ho, la Núria decideix quedar-se allà amb el seu avi i diu que ella i la Marta se'n faran càrrec. (Que no sé jo si la Marta ho té gaire clar).



tplana

Setmana 74
Capítol 364 · Capítol 365 · Capítol 366 · Capítol 367 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici