TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 365
del dimecres dia 08/05/2002

.. El Capítol comença amb una escena de maltractaments psicòligics entre la Remei i el Ramon. Ella, sumissa, li posa l'esmorzar i li demana perdó per haver-se fet acompanyar per la Mari, tot i que ell també es va passar aixecant-li la mà. Però ell li contesta que va ser per culpa d'ella. El Ramon es talla esmorzant -és inútil fins i tot per això- i quan la Remei s'ofereix a guarir-lo l'engega a passeig i se'n va a treballar.

Al Peris, el Huari se'n està enfotent del Franciscu per haver invertit amb el Jordi.

En una taula l'Alba repassa paper amb son pare i la seva avia. Te caca -o queque, que diria la Moliner- i se'n va al lavabo. El Fede li dona un paquet de mocadors de paper. Es veu que el lavabo del Peris ni és tan net ni estava tan ben aprovisionat com ens pensavem. Potser és des de que falta la Cinta... El cas és que el Fede encara ni li a dit a l'Alba que es quedarà sense paper i a l'atur i l'àvia amenaça amb dir-li ella. Però el Fede salta que ja se'n cuidarà d'explicar-li res a la nena.

En una altra taula, el Ferran parla amb la Paquita. El destí l'ha tornat a reunir amb la Regina. Qué n'és de feliç. I de babau. Li vol donar una sorpresa: l'anirà a veure aquesta tarda i la convidarà a dinar.
Quan arriba a casa, què és el primer que fa la Paquita? Prendre un caputxino? Doncs no, explicar-li tot fil per randa a la Lurdes per a que es vagi preparant.

A la parada el Ramon assetja a la Gemma. És patètic. L'escena la contempla la Remei que ha baixat a comprar per encàrrec de la Pilar. Però el Ramon li torna a clavar bronca per haver-la deixat sola. Si vol res el truca que ell ja li pujarà.
La Isabeleta i la Lola observen amoïnades el numeret i li pregunten a la Remei si vindrà a l'assaig a la nit. Ella contesta temerosa que no creu que pugui.

La Regina s'està enllestint per sortir. Arriba el Ferran per convidar-la a dinar. Però, atenció, atenció, ella li diu que no pot acompanyar-lo perquè ha quedat amb l'Enric. Aquesta si que és bona! La cara que posa el Ferran és de peix bullit. La Lurdes és una professional, una crack. Se'n va dient que no sap a quina hora tornarà.
El Ferran és queda i es fa convidar a un café. És mor d'angoixa i gelos i interroga a la Paquita per obrir la fitxa d'aquest tal Enric.

Al mercat, el Francisco pregona a la parada de la Lola que ja ha tingut 300 €uros de benefici amb les seves inversions.
El Ramon es resenteix del tall del matí i la Gemma li dona unes tirites i li diu que se'n vagi a curar-s'ho bè.
Quan se'n va li demana a la Isabeleta que els acompanyi a dinar, però aquesta ha quedat amb el Rafa. La Gemma li confessa que no li agrada l'actitud del Ramon i que tot i que li cal la feina no sap si li paga la pena. La Isabeleta li recepta un viàtic bíblic dels seus.

L'Alba està esperant per a gravar i es troba amb la Sílvia. La nena ha sentit dir que l'any que ve la Mònica serà la protagonista. Te ganes de saber què li passarà. La Sílvia li diu que pregunti a son pare, que li explicarà tot.

La Remei i la Pilar estan dinant a casa. A cap de les dues els agrada la nova dependenta. La Pilar diu que va sentir com discutien. La Remei li explica el que va passar amb la Mari i la Pilar sembla mirar-se-la amb altres ulls i li proposa a la Remei que es distregui i que aquesta nit vagi a l'assaig amb el grup de teatre, ja se'n ocuparà ella del Ramon.

La Regina ha tornat a casa i torna a rebre la visita del Ferran. L'omple de joies i li demana que es casi amb ell. El bon home fins i tot es posa de genolls. Però la Regina li diu que no pot ser, perquè va jurar a l'Avel·lí que sempre l'estimaria...Però quan ell li diu que tot el que te serà seu, la Lurdes posa un ulls com a plats de sopa freda i li demana uns dies per a pensar-s'ho.

A La Fusteria es parla de les inversions del Jordi i el Francisco. En una tauleta ho fan el Rafa i la Isabeleta i en una altra la Montse i el Huari. Hi ha pros i contres.
A la barra, l'Alba parla amb son pare. Aquest li explica la crua realitat: que la temporada que ve ella no te paper, i el que es pitjor, haurà de tornar a viure amb la Tona. Tots dos acaben abraçats i somicant.

La Lurdes li confessa a la Paquita que no ha sortit amb l'Enric sino que se'n ha anat a donar un vol tota sola. La finalitat és fer patir una mica al Ferran i no posar-li les coses fàcils a la primera. De tota manera ella no s'esperava que el Ferran tornès quan li va escriure la carta i que es presentés i que li demanés matrimoni. A més, està dolguda, perquè compren que qui realment estima el Ferran és a la Regina i no a ella. Però la Paquita li fa les preguntes clau: se l'estima? S'hi casarà?. Les respostes: no se l'estima però ja se senten campanes de boda.

El Ramon es queixa que la Remei hagi anat amb el grup de teatre. La Pilar li contesta que esta farta de tenir-la tot el dia a casa, de que discuiteixin cada nit, i de que també cada nit ell es fiqui al llit d'ella. El Ramon li respon que el que ella ha de fer és callar.

Al Peris està el grup de teatre. També la Remei. Entra el Miquel, i desprès de fer-li alguns comentaris impertinents li diu que si ella es queda ell se'n va. Ah, i que espera que ara el Ramon li faci més bona propaganda.
La Lola també se li acosta i li pregunta com està perquè aquest matí a la parada el Ramon l'ha tractada força malament. La Remei diu que estava nerviós i la Lola li respon que ella sempre l'acaba justificant.
L'episodi s'acaba amb la Remei en una apart plorant per la seva disort.



Massagran

Setmana 74
Capítol 363 · Capítol 364 · Capítol 366 · Capítol 367 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici