TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 367
del divendres dia10/05/2002

.. Carme i Martí parlen. Ella li explica la història amb l'Andreu i la situació que està vivint amb el seu pare. Martí li pregunta si el Jordi l'ha donat un cop de mà, i Carme li diu que va parlar amb ella però que no vol saber res del seu ex marit.
Martí
li acaba dient a la Carme que encara pensa en ella però que no s'amoïni, que aquest cop només ha vingut a ajudar-la com amic.

Joana porta a l'Andreu una capsa plena d'objectes del Biel. Repassant-los troben el cd signat pels músics. Això fa que l'Andreu reflexioni en veu alta i digui que encara no veu clar el que va passar aquell dia a l'hotel. Joana respon amb una actitud estranya i l'Andreu acaba prenent la decisió de parlar amb l'Alícia un altre cop.

L'espera al Parc de la Pegaso i comença a parlar amb la noia. Li diu que per poder aconseguir les entrades pel concert, ella es va haver d'anar al llit amb un dels músics. L'Alícia ho admet però no vol que el seu pare ho sàpiga. Andreu per altra banda, li fa recordar el que va passar el dia de l'accident, i la noia li explica que creu que la Carme va sortir del cotxe per auxiliar al Biel.
Tot seguit, l'Andreu li demana a l'Alícia que quan testifiqui el que ha de dir és que no va donar-li auxili al seu fill la Carme, o del contrari, li explicarà al Mas que amb 16 anys, la seva filla es va anar al llit amb un tio.

Núria torna a tenir problemes amb l'Adrià després del que va passar la nit anterior. L'avi no vol menjar ni vestir-se, i un cop més ella s'ha de quedar fent-se càrrec d'ell. Marta ha de marxar a la feina. Poc després, arriba el Max, que es quedarà una estona amb l'Adrià.
Núria
aprofita per anar a parlar amb la Carme a qui explica el problema de les confusions de l'Adrià. Carme intenta convèncer-la que el millor per l'Adrià és una residència o una infermera que s'encarregui d'ell, que ella no ho pot fer tota sola, perquè l'Adrià a mesura que passi el temps anirà empitjorant.

Quan Núria arriba al pis de l'Adrià, se'l troba acompanyat per la Marta, el Max i el Narcís, i al seu avi menjant amb molta gana. Marta ha plegat d'hora perquè Núria pogués estudiar, i Max i Narcís s'ofereixen a acompanyar a l'avi qualsevol altre dia.
Núria els mira a tots plegats orgullosa de tenir uns amics com ells.

Mentre que el Peris tanca la data del partit amb l'entrenador de l'equip rival (el dia 22), Rafa intenta convèncer a la Isabeleta perquè inverteixi diners en el negoci del Jordi, i ho fa mantenint amb ella una "baralla dialèctica" a base de dites bíbliques. Lola que els acompanya, no ho veu clar.
Més tard, a La Fusteria, tots 3 tanquen el tracte amb el Jordi. Mentre que el matrimoni invertirà 6000 €, Lola posarà 18 mil.

Un cop tancat el tracte, Jordi torna amb la Rut que l'espera a la barra. En això que entra el Martí anant directament cap el Jordi. Després de conèixer a la Rut, Martí retraurà al Jordi que no estigui ajudant a la Carme. Intercanvien insults i abans de marxar, Martí dóna un consell a la Rut respecte del Jordi.

Poc després, al Peris, Francisco li parla al Huari sobre el tracte que tots han fet amb el Jordi. Huari temptat, no vol invertir perquè no es refia del Jordi, però en Francisco li diu que ell tampoc se'n refiava però que després de veure com li han anat les coses..., es va decidir a fer-ho. A més, com que ha obtingut guanys en tan poc temps...

Martí es presenta al despatx de l'Andreu per demanar-li que deixi en pau a la Carme. Amb la dona de fer feines darrere d'ells, escoltant tota la conversa, Martí acaba amenaçant a l'Andreu. O deixa tranquil·la a la Carme o anirà a fer companyia al Biel.



Channing

Setmana 74
Capítol 363 · Capítol 364 · Capítol 365 · Capítol 366 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici