TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 73
del 29 d'abril al 03 de maig del 2002

Capítol 359 (dilluns 29/04/2002)
Capítol 360
(dimarts 30/04/2002)
Capítol 361 (dijous 02/05/2002)
Capítol 362
(divendres 03/05/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- L'exfuster s'oposa rotundament a anar a un Centre de dia perquè tinguin cura d'ell mentre la seva família treballa però acaba cedint i, fins i tot, sembla que cap al final de setmana s'hi troba a gust i tot.
Les coses es compliquen quan la Carme, que l'havia d'anar a buscar per a passar el cap de setmana amb ell a casa, decideix marxar a un Congrés a Bilbao per les pressions mediàtiques que ha desencadenat un article al diari Avui: "Mort per denegació d'auxili" sobre la seva possible negligència en l'accident del Biel.
L'Adrià no es resigna a passar el cap de setmana al Centre i truca a la Núria que el va a buscar molt ofesa amb la Carme que no ha donat senyals de vida. L'Adrià es vol quedar a casa seva i té molt clar que d'allí ja no el fa marxar ningú. Fins arriba a dir a les dues "llogateres" que si a elles no els agrada que ell sigui allí, que toquin el dos.

"Los amantes de Teruel".- L'Andreu i el Guillem se les han dites de tots colors al Pub quan el Guillem recrimina al seu exsoci l'article inculpatori que ha escrit al diari contra la Carme.
L'Andreu no pot sentir la paraula "moral" en boca de qui li va fotre la dona davant dels nassos i descarrega tota la seva mala llet anomenant, també, la relació "amoral" que el "megacavaller" té amb la Cinta.
El Guillem sap que no té altra solució que explicar a la Cinta que va mantenir relacions sexuals amb la Joana abans que sigui l'Andreu qui li ho digui.
La Cinta està estudiant perquè l'endemà té l'examen i el Guillem, que torna a demostrar que primer són els seus problemes que no pas els d'ella, va i li diu que abans d'estar amb ella va tenir un rotllet amb la Joana. A la Cinta li costa computar aquesta revelació: "Amb la dona del teu millor amic?" "Doncs jo què sóc per a tu?..." Les respostes del Guillem no la fan sentir millor i li acaba dient que no la toqui i se'n vagi.
Se sent fatal i acaba llençant per terra els llibres i els apunts que estava estudiant.

La Paquita i la "Suplantadora".- L'Ana Mari li demana a la Lourdes/Regina que aconsegueixi els papers de residència pel seu germà a canvi de callar i no anar a la policia. Quan ja els ha aconseguit continua el xantatge demanant més papers de residència. Si continua així, la Lourdes haurà legalitzat la situació de tot el poble de l'Ana Mari abans de que se li descobreixi el pastís.
De tot això la Paquita no en sap res de res.
El Ferran s'entesta en que la "Suplantadora" li prepari per dinar aquell plat que a ell tant li agrada. Evidentment la Lourdes no sap pas quin és però amb penes i treballs acaba descobrint que es tracta d'ous ferrats amb xoriço. Cada cop està més en fals, però.

"L'antiheroi".- El David pega i li peguen en els seus simulacres de combats boxístics. El Santos parla amb ell i intenta fer-li veure que la boxa és un esport i no un lloc on deixar anar a base de cops la mala llet i les frustracions.

Però el David sembla haver-se tornat sord a qualsevol advertiment que no vingui, directament, del seu entrenador del gimnàs.
La Clara li diu que la data del judici és el 14 de juny.

El Remei del Ramon.- Quan la Pilar arriba a casa es mostra francament desagradable amb la Remei. A més a més de tractar-la com una criada del segle XIX li diu clarament que va darrera del Ramon i que no vol que estigui a casa seva. El Ramon imposa la seva santa voluntat, no entenc amb quins mèrits, i fa callar les dues dones deixant ben clar que la Remei s'ocuparà de la casa, la Desi i la Pilar i que la mestressa de la casa i la parada s'haurà d'aguantar.

Posa un Dani en la teva vida.- ... i tot serà de color de rosa. El Dani es presenta per sorpresa a Sant Andreu, salva el Max d'una bona pallissa del "Ricitos" & Cia. , aconsegueix que la Clara i el seu fill facin les paus d'una vegada i se'n van tots tres i Trasto a passar el cap de setmana a Besalú com la família més feliç de les més felices que puguin existir.
Al Quim, que és l'altra cara de la moneda del Dani tant pel que fa a caràcter com a esperit, la gelosia se'l menja. El seu competidor té la dona dels seus somnis i el seu fill i ell està més sol que la una. Té por de que aquest cap de setmana no sigui una cosa puntual sinó un camí sense retorn.

Altres temes.- El Huari no sap d'on treure els diners per pagar la seva part del negoci a l'Ahmed. Està preocupat i el Narcís, encantador, li ofereix els seus diners que ell refusa amb tendresa.
L'Alba va de diva per la vida i el Fede, content pel protagonisme que sembla tenir l'Alba a la sèrie, es disposa a agrair el favor a la Sílvia amb un polvet. Polvet que queda congelat quan la Sílvia li diu que l'Alba no intervindrà, la propera temporada, a la sèrie.
El Franciscu inverteix 6.000 €uros en les especulacions del Jordi tot i que fins els arbres de la Rambla de Sant Andreu li han dit que això és una bogeria.
L'Empar es mostra desencantada i desmotivada pels continus problemes de la seva feina.
L'Àlex i la Marta s'enrotllen però tampoc poden arribar al final del polvet perquè ella no s'hi sent a gust. El noi es mostra força comprensiu. Aquesta deu ser la setmana dels "coitus interruptus".

L'escena de la setmana.- L'Andreu entra al bar del Peris amb el propòsit evident de fer-li notar que porta banyes. Seuen els dos en una taula i la innocència, la bonhomia i la comprensió que demostra el Peris vers els seus problemes el desmunten. Marxa del Peris sense haver dit ni mu del tema Cinta/Guillem.





Casablanca


Setmana 73

Capítol 359
· Capítol 360 · Capítol 361 - Capítol 362 -

Tornar a Resums Abril 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar