TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 359
del dilluns dia 29/04/2002

.. Casa Regina.- L'Ana Mari insisteix en que la Lurdes no és la Regina. La dona prova de posar-se inútilment a la pell de la difunta però no ho aconsegueix i al final li clava una estarbada al braç de l'Ana Mari i li diu que entri, cotorra!. Un cop dins la casa l'Ana Mari cada cop més desafiadora li diu que necessita papers pel seu germà. La pobra Lurdes li diu que ella no té influències però l'Ana Mari li diu que s'espavili o que anirà a la policia.

Casa Carme.- Les dues mares li diuen a la Núria que hauran de deixar l'Adrià en un centre de dia. Fet i fet, totes tres ja veuen que no hi ha altre remei.

Plaça.- La Teresa i l'Adrià compren a la Lola i li comenten que dijous, l'Isaac fa un any.
En Ramon va treballant-se la dependenta i li diu de dinar plegats per allò de parlar del contracte. La noia es mostra molt evasiva i diu que ha d'anar a casa seva.

La Fusteria.- En Fede i l'arquitecte aquest de les reformes de la Rut parlen de la Sílvia en termes........en fi, en termes típicament masculins. I atenció que torna a sortir la famosa "pinça birmana". L'arquitecte li diu a en Fede que la Sílvia ja volia fer la pinça el primer dia però que a ell, aquests rotllos no li van gaire i menys el primer dia, que ell és més de rotllo llatí. En Fede es queda una mica que no sap de què dimonis li està parlant.
L'Empar s'està queixant a en Quim de les dificultats que té la seva feina i, de fet, se la veu amb un començament de depre del professor.

Bar Peris.- L'Arnau entra a dir-li a en Max que per culpa seva l'han expulsat una setmana de l'escola i que sa mare l'ha castigat tres mesos: ja t'enganxaré.
La Iolanda i en Huari pregunten a en Peris si la casa de motos de segona mà del Sr. Mata és de fiar i en Peris diu que sí i que si s'hi posen en tractes, que ell li voldria comprar una moto al nano.
La Lurdes i en Ferran estan parlant dels vells temps i dels vells amics, cosa que interessa molt la dona i més quan s'assabenta que un dels amics de la colla, ara té un fill polític (no vull dir un fill que s'hagi casat amb una filla seva, no; vull dir que té un fill que ha fet carrera de polític). Enllaçant-ho tot, surten a parlar de la Lurdes i en Ferran la deixa com un drap brut: sempre volia ser el centre d'atenció, cap ple de pardals, com li agradaven els homes.......Òbviament la Lurdes-Regina s'acaba enfadant i marxa molt ofesa, deixant en Ferran molt sorprès per aquesta reacció.

Casa Carme.- Les dues germanes li exposen el problema a l'Adrià, les seves feines, els estudis de la Núria, ell no es pot quedar sol........L'home es rebota i molt quan li diuen lo del centre de dia i diu que no hi pensa anar, collons!.

La Fusteria.- L'Ahmed li diu a en Huari que ell només pot esperar fins el juny a cobrar la seva part.
En Ramon i la dependenta han acabat de mirar els papers del contracte però ell no pot fer res perquè es quedi a dinar, la noia té pressa i quan en Ramon li comenta que no se la veu per Sant Andreu, ella li diu que normalment surt amb el seu nòvio.

Casa Regina.- La Lurdes i la Paquita estan mirant fotografies. La primera amb la clara intenció de buscar al tal Canyameres que té el fill polític. Finalment el troba en una foto de grup i sense pensar-s'ho gens ni mica, busca el seu número a l'agenda de sa germana i el truca. Queden per veure's.

Escola.- L'Arnau i uns quants més envolten en Max i li van donant empentes fins que el nano aconsegueix fugir.

Casa Montse.- En Huari, amb una calculadora a les mans, està molt preocupat. Li diu a la Montse que s'haurà de traspassar el negoci i que entén l'Ahmed. Aleshores l'Isaac diu: papa, i la tristesa fuig momentàniament de la saleta.

Pis Pilar.- La Remei està plegant roba quan arriba el de les olives. Ella el renya perquè no l'ha avisat que vindria tan tard i l'arròs amb conill ja deu estar covat. També afegeix que amb aquella dependenta nova no li estranya que triguin tan a plegar..........en Ramon li fot quatre crits i quan la Remei s'arrossega per dir-li que li escalfarà l'arròs, ell marxa dient que no té gana.

Centre.- La Clara li diu a son pare (assegut en una butaca prop d'una finestra) que el passarà a buscar a les 7 quan plegui. Quan les dues germanes són fora, s'acosta una empleada per suggerir-li que l'acompanyi a la sala però l'Adrià no es pensa moure d'allà fins que el vagin a buscar, total si ara són les 4, tres hores passen molt de pressa.

Casa Regina.- En Ferran porta un ram d'orquídies i disculpes per la Lurdes. Ella el convida a dinar demà a casa seva i ell li demana que li faci aquell plat tan fantàstic que només ella sap fer tan bé i que mai, per més vegades que se l'ha menjat, han aconseguit fer-lo tan bo com el feia ella. El problema és que no diu quin plat era i quan l'home és fora, la Lurdes i la Paquita es posen a pensar, histèriques, de quin plat deu estar parlant.







tplana

Setmana 73
Capítol 360 · Capítol 361 · Capítol 362 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici