TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 362
del divendres dia 03/05/2002

.. Peris parla amb el David de la boxa i li pregunta per què no ve pel bar el Santos. David no s'explica molt i passa del seu pare. Peris es posa a llegir el diari i es troba amb l'article que l'Andreu ha publicat contra la Carme. Li ensenya al David que agafa el diari i se l'emporta.

Guillem esmorza en el pis de la Cinta i li comenta que ha de marxar a Madrid, però quan torni celebraran que ella ha aprovat l'examen que ha de fer el dissabte (motiu pel qual, no pot anar amb ell de viatge).

David ha portat el diari al pis de la Núria. Li ensenya quedant-se molt sorpresa i amoïnada més que res perquè no ha rebut cap notícia de la Carme al respecte. La truca al mòbil però el té desconnectat i decideix marxar per buscar-la.

David i Marta es queden sols i xerren una estona amistosament fins que ella treu el tema de la boxa que els torna a enfrontar doncs tenen punts de vista diferents.
Una posterior trucada de la Natàlia és motiu per dir que cap dels dos surt amb els amics.

Isabeleta li pregunta a la Lola si li agrada el Francisco. Lola li diu que no i que l'altre dia es va avorrir molt amb ell. La resposta de la Isabeleta és clara: Lola tampoc és l'alegria de l'hort. Dit això, Lola decideix marxar al Peris i prendre's un cafè per tal de no escoltar-la.

A la parada del costat hi és la Roser que parla amb el Ramon. Posa en tela de judici la feina de la Gemma, però el Ramon la defèn així com a la Remei a la que necessita al pis. Roser ja li diu que la Pilar surt avui de l'hospital i que no li agradarà que la Remei s'estigui al pis de la seva germana, però finalment el Ramon engega a la farmacèutica.

Núria torna al pis sense haver trobat a la Carme ni a l'hospital ni al pis. Marta l'anima. Però el telèfon sona: és l'Adrià que li explica a la seva néta que ha passat la nit al centre. Això posa furiosa a la Núria que passa d'anar a assajar i prefereix anar al centre i saber què passa.

Al gimnàs, Santos i Javier miren com el David s'entrena. Santos li retreu al Javier que hagués convençut al David perquè es dediqués seriosament a la boxa. L'entrenador es defèn doncs creu que el noi té possibilitats. Però a Santos el que l'amoïna de debò és que li puguin fer mal al David. I certament no ho podria haver dit en un moment tan oportú, perquè el David rep un cop que li fa una ferida al llavi.

Guillem es troba a l'Andreu a La Fusteria que li diu que no és moralment correcte que porti el cas als diaris. Andreu es riu d'ell quan parla de moral doncs, i així li diu, es va anar al llit amb la dóna del seu soci i millor amic, i ara està amb la Cinta amb qui es va embolicar sabent que ella era una dona casada. A més, l'Andreu li diu al Guillem si ella ja sap que va tenir una aventura amb la Joanna. Guillem, nerviós, li diu que no fiqui a la Cinta en tot això... Andreu li explica quina és la tàctica que el Guillem fa servir: primer es guanya la confiança d'algú i després l'enganya anant-se al llit amb la seva dona. Guillem contesta dient-li "ets un fill de puta".

Desi està plorant i la Remei s'atabala perquè ni acaba les feines de la llar ni pot atendre bé a la nena. En aquest moment arriben la Pilar i el Ramon. La Pilar fa una ullada per tota la casa i li retreu a la Remei que encara no hagi enllestit tota la feina: "s'ha de fer pel matí no abans de dinar". La tracta malament i el Ramon intenta que es calli manant a la Remei a que li doni el dinar a la nena. Pilar s'oposa, li vol donar ella mateixa i li diu al Ramon que l'haurà de fer fora ara que ella ha tornat a casa seva.

Núria arriba al centre i es troba amb l'Adrià en un banc assegut. El seu aspecte fa pena. La noia s'interessa per saber què ha passat i l'Adrià li diu que la Carme va marxar i el va deixar sol al centre perquè està malalt. A més explica que ha dormit amb la roba de vestir, la que porta, perquè no es volia posar el pijama que li va portar la seva filla. Núria angoixada, decideix emportar-se al seu avi.

Lola fa el cafè quan arriba el Francisco que li proposa de repetir la cita, cosa que no fa gràcia a la Lola. Ell la vol convidar a sopar en una marisqueria. Ella ja posa millor cara. Francisco li explica que el vol fer quan obtingui els beneficis de la inversió que ha fet amb el Jordi. Lola es queda parada doncs no confia que això pugui sortir bé però el Francisco n'és optimista.

David arriba del gimnàs i el Peris li veu la ferida al llavi. David s'explica i això provoca que el seu pare refusi la idea que continuï preparant-se per dedicar-s'hi a la boxa. Però en David és clar i contundent: no tan sols continuarà fent boxa sinó que el proper divendres ja té concertat el primer combat, i el disputarà malgrat l'oposició del seu pare.

El dinar en el pis de la Pilar és molt tens. La dona treu un munt de defectes a l'arròs que la Remei ha preparat i acaba dient-li al Ramon que la vol fora de casa seva. Però Ramon diu que la necessita perquè ella, convalescent, no es pot valer per sí mateixa ni per cuinar, ni per anar al vàter ni per dutxar-se. Tot això ho haurà de fer la Remei a més de cuidar a la Desi ara que ja la coneix. I afegeix el de les olives, que quan es curi del tot llavors ja parlaran del futur de la Remei. La Pilar s'ho empassa tot sense dir res.

Guillem visita per la tarda a la Cinta que el feia ja a Madrid. L'advocat a canviat el plans. Li ha portat el diari i tot seguit li confessa que es va embolicar només una vegada amb la Joana. La Cinta es queda d'una peça i es planteja què és ella per ell. Guillem li contesta que n'està enamorat, però la Cinta no és capaç de pensar amb calma. Li demana que la deixi sola, i ell se'n va.
Quan la Cinta vol continuar estudiant per l'examen, sembla que està desbordada per la confessió que el Guillem l'ha fet i d'un cop, neteja la taula de llibres, tirant-los tots al terra.

Núria s'ha emportat al pis a l'Adrià. Ella està emprenyada amb la Carme. La critica mentre prepara la seva bossa. Vol anar amb l'Adrià al pis de la Carme. Però l'avi sembla absent. Ella parla amb ell i l'Adrià comença a retreure el comportament que han tingut cap a ell als últims dies la seva família. Fins i tot diu que hauria estat millor que la Teresa no l'hagués trobat. La Núria trista, no vol que el seu avi digui aquestes coses i se'l vol emportar, però l'Adrià es nega. Ara és al seu pis i ningú el mourà d'aquí.
Marta aconsella a la Núria que busqui a la Carme i parli amb ella, però la Núria està massa emprenyada com per entrar en raó.

Andreu entra al Peris que serveix una cervesa a l'advocat i una altra per a ell que seu amb l'Andreu. Peris li diu a l'Andreu que ha llegit l'article i li parla del Guillem doncs sap que ha deixat el despatx. Andreu que no vol sentir com defèn al seu ex soci, li comença a dir al Peris: "La teva dona...", però el cambrer l'interromp i li comença a explicar que la seva dona l'ha deixat perquè les coses no van anar molt bé des que la Laura va morir. Durant molt de temps, diu el Peris, va estar pensant en l'Andreu i la Joana doncs ella el va deixar sense dir-li res.
Tot aquest discurs fa que l'Andreu es repensi el que anava a dir i és incapaç d'acabar la frase que havia encetat.... Finalment, marxa sense dir-li res al Peris.



Channing

Setmana 73
Capítol 359 · Capítol 360 · Capítol 361 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici