TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 360
del dimarts dia 30/04/2002

.. Al mercat, la Paquita i la "Regina" compren a dojo. Inclòs un bon tall de "xorisso" perquè a casa la Regina i la Lourdes les llenties sempre s'han fet amb xorisso.

Al bar, el Peris li diu al Francisco que a la seva edat i estant sol, enlloc d'invertir els diners, el que ha de fer és gastar-se'ls. Se n'enriu una mica perquè després de tants anys de criticar als capitalistes,ara parla com ells. El Francisco es defensa i diu que demà anirà a la manifestació com cada any.

La Clara diu al David que ja hi ha data pel judici: el 14 de juny. El noi es pensava que encara tardaria una mica més i queda amoïnat. El seu pare mire de veure-ho pel cantó positiu i diu que millor, que així se'l treu de sobre.

La Clara demana un café amb llet i se'n va a seure amb el Quim i el Max. Així que arriba a la taula, el Max s'aixeca per marxar. Aleshores el Quim s'adona que no porta la jaqueta i el Max diu que no sap si se l'ha deixada a l'institut o l'ha perduda. La Clara li demana si ja ha aclarit les coses amb l'Arnau i el Max contesta que no l'ha vist. Llavors el Quim li diu que arribarà tard i la Clara li ofereix de dinar junts. El noi s'excusa dient que ha de passar per casa a agafar la roba perquè a la tarda té entrenament.
Quan es queden sols, la Clara li confia al Quim la seva preocupació: el Max fa massa dies que està enfadat amb ella i ella no sap què ha de fer.

La Núria parla per telèfon amb l'Adrià que, sembla que li pregunta pel Trasto.
La Marta i la Natalia, que estan amb ella, li pregunten per l'avi i la Núria diu que sembla resignat. Llavors s'adona que és hora d'assajar amb la Rut i se'n va.
La Natalia s'interessa per saber com li van les coses a la Marta i ella diu que troba a faltar al David. La Natalia també troba a faltar l'Ivàn. Parlen de sortir a la nit però , finalment, decidiesen dinar juntes i convidar a l'Àlex, l'Albert i la Núria.

A casa la Regina, la senyora i el Ferran prenen una copeta abans de dinar. L'home s'esvera quan veu el bé de déu de plats cuinats que hi ha a taula i és que, la "Regina" s'ha estimat més fer un dinar degustació. Ell, davant la feinada que han fet, no sap com disimular la seva decepció: el seu plat especial no hi és! La "Regina" ho descobreix quan el Ferran li diu que no sap per on començar i ella (que vol saber quin és el famós plat) li suggereix que comenci pel "nostre plat". Ell, és clar, li diu que no hi és.
En aquest moment sí que l'ambient que es crea és per sucar-hi pa: el Ferran cada vegada està més sorprès que la Regina no es recordi de quin plat parla i les dues dones no saben com fer-s'ho per averiguar de què es tracta. Finalment, l'home parla d'ous ferrats, però encara falta per aclarir com estaven fets aquests ous! No hi ha manera. L'única cosa que els diu és que la Regina ja ho sap! Sortosament, la "Regina" es recorda que a casa seva els feien amb "xorisso" i oh!, encerta!
Riuen tots tres alleujats i feliços.

Al bar del Peris, el Francisco demana al Jaume que parli amb el Jordi perquè ha decidit invertir sis mil euros. El Jaume queda parat de la quantitat.

El David i el Peris discuteixen perquè el David se'n va al gimnàs en un moment de molta feina. El pare diu que si ha d'estar així fins al judici..., però el David no vol reconèixer que està nervios.

A la Clara algú li tapa els ulls i descobreix, contenta, que és el Dani. S'enriolen tots dos. Ell li pregunta per la familia i ella li diu que el pare va fent i que amb el Max no hi ha bona sintonia i que no troba la manera de poder-hi parlar.

A l'institut, un noi diu al Max que l'Arnau el busca.

A casa l'Adrià, les tres noies i els dos nois riuen i juguen a llegir-se les ratlles de les mans. A la Núria se li fa l'hora d'anar a assajar una altra vegada. La Natalia i l'Albert també marxen i l'Àlex i la Marta es queden sols.
L'Àlex comença a seduir la Marta amb l'excusa de llegir-li la ratlla de l'amor.

El Francisco queda entes amb el Jordi perquè s'ocupi dels seus diners.

A casa la Regina, finalment, el Ferran comença a menjar-se els ous ferrats. Va sucant pa i va filosofant sobre com n'és de difícil fer-los ben fets. Les dones estan amb l'ai al cor perquè no saben si han d'entendre que els troba com esperava o no. A la fi, diu que són excel·lents i torna a mostrar-se sorprès per l'oblit de la Regina.

Al carrer, l'Arnau i la seva colla embesteixen al Max. L'Arnau li diu que va deixar-se la jaqueta a casa seva. De passada li diu cagat i "xibato". Comencen a pegar-se. En aquest moment aparèix el Dani i els separa. L'Arnau, contrariat, pregunta qui és i el Dani es presenta.
Mentre se separen, el Dani cirda a l'Arnau per convidar-lo a fer un partit de rugby i l'Arnau contesta malcarat.
El Max li pregunta al Dani què hi fa allà i ell contesta que la Clara ha dit que els esperava a la pizzeria però no sap on és. Se n'hi van junts.

El David i el Santos comencen parlant i acaben discutint. El David li pregunta al Santos que li han semblat els seus exercicis i l'home li contesta que ja li va dir que no es dediqués a la boxa que no serveix. Al David li sap greu. El Santos diu que no serveix per boxejar perquè no controla la força, no pensa, només té ràbia i només amb ràbia no es pot boxejar. El David li diu vell amargat i el sacseja. L'home li diu que, andavant, que el pegui. El David l'envia a la merda.

La Marta i l'Àlex s'han començat a enrotllar però la Marta frena al noi dient-li que ella no està bé. Que no és culpa d'ell, sinó d'ella. El noi es lamenta que no ho hagi dit abans i la Marta reconeix que es pensava que podria. Ell es mostra comprensiu.

A casa la Regina el Ferran ja ha marxat i els ha quedat menjar per donar i vendre. Comenten el mal tràngol que han pasta i la "Regina" està contenta de com se n'han sortit.
La Paquita surt a comprar a la farmacia.
Aixì que és fora truquen a la porta: és l'Ana Mari que ve a reclamar els papers. La "Regina" els hi dóna pensant que se la treu del davant, però, aleshores, la noia, li dóna una llista llargueta de noms perquè aconsegueixi més papers.
La "Regina", primer, l'engega, però l'Ana Mari l'amenaça d'anar a la policia i acaba agafant la llisteta.





Antaviana

Setmana 73
Capítol 359 · Capítol 361 · Capítol 362 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici