TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 64
del 25 de febrer al 01 de març del 2002

Capítol 316 (dilluns 25/02/2002)
Capítol 317
(dimarts 26/02/2002)
Capítol 318
(dimecres 27/02/2002)
Capítol 319
(dijous 28/02/2002)

Capítol 320 (divendres 01/03/2002)

.. La "Pocas Luces" i la seva eterna mala sort.- " L'oliverer " continua en ratxa i ha tornat a guanyar la partida a la "Pocas Luces" que no podrà veure la Desi si no va als jutjats a fer-ho.
La visita és depriment tot i que la Pilar li ho vol posar fàcil allunyant-se d'on són la Mari i el Marcel i deixant que facin les coses al seu aire.
L'assistent social visita la "Pocas Luces" que no està per gaires brocs ja que el considera responsable d'aquesta nova situació. Després d'unes quantes guitzes per part d'ella i molta paciència per part d'ell, la "Pocas Luces" li demana ajut per a poder tenir la Desi amb ella.

L'Adrià i la seva malaltia.- Cada cop és més clar que l'Adrià no és el mateix que abans. Els oblits sovintegen i els qui l'envolten se'n comencen a adonar tot i l'ajut del Narcís que li tapa, sempre que pot, els errors. Fins li compra una llibreta petita per tal que apunti els encàrrecs i no els oblidi.
L'Adrià està tan preocupat per la seva davallada com pel fet que els altres la notin.

Los "Amantes de Teruel".- La Cinta comença a perdre els papers i ja no porta gens bé això de la infidelitat. El Peris, que és més tossut que una mula, vol fer de totes, totes, l'obra de teatre "Els anys perduts" i arrossega la resta de companys teatreros en la seva dèria.
La Cinta no sap què fer per evitar-ho i s'atabala tant que la Cecília acaba sabent, sense necessitat que ella li ho digui clarament, que té un "liu" amb el Guillem.

La vida sentimental del Quim.- Continua a pa i aigua pel que fa a l'Empar però se'l veu amb la mosca darrera l'orella quan sap que la Clara va a veure el Dani. Aquest xiquet encara n'està enamorat, pobrissó!
Les relacions amb el Max milloren força a causa, justament, del viatge de la Clara. El Max estarà tot el cap de setmana a casa del Quim i el fet de saber que el seu pare ha vedat la casa a la profe durant aquest temps, fa que se senti volgut i estimat i comença les coses a casa del seu pare allí on les va deixar: arreglant petits aparells espatllats.
L'única pega de tot plegat és que la Clara ha dit als dos mascles que se'n va de viatge per feina a Saragossa i el mascle petit "traga", però el gran no i no alerta al petit tal i com seria la seva obligació. Quan el mascle petit deixi de "tragar" els retrets es repartiran.

La família feliç o "Ha nascut una diva".- L'Alba té el seu debut televisiu a la sèrie "Vides de Lloguer" i son pare s'emociona fins a les llàgrimes. Sembla que fa força bé el seu paper i tot són lloances.
La "Carinyo" adverteix al Fede dels problemes que pot comportar la fama quan es tracta d'un nen petit, però ell no en fa cas. I n'hauria d'haver fet perquè el "divisme" de l'Alba, tot i que incipient, ja es comença a fer notar.

La Paquita i la "Suplantadora".- Com més temps passa, més còmoda se sent la Lourdes en el seu paper de Regina i més perillosa es torna: flirteja amb tot varó que se li posa a tret, surt de casa, beu fins a la frontera del coma etílic...en fi, una bomba de rellotgeria.
La Paquita no guanya per ensurts i l'únic cop que s'ho ha passat bé aquesta setmana ha sigut quan s'ha fet petar amb la "Suplantadora" una botella sencera d'anís del Mono. Amb un pet com un piano i enmig de grans riallades les dues s'expliquen la seva vida amorosa. De fet, qui explica més és la Paquita, per a desgràcia nostra perquè el que diu ja ho sabíem.

La "Lolita" i el "Peter Pan".- El cotxe nou de la Ruth ha fet butllofes entre les ex del Jordi. La Carme, amb una sang freda que ja m'agradaria tenir a mi, felicita la "Lolita" per la seva manera de portar la relació i l'encoratja a continuar buidant la llibreta del "Peter Pan" ara que pot fer-ho perquè el Jordi encara no s'ha cansat d'ella.
La Ruth, que és molt obedient, no s'ho fa repetir i engresca el Jordi en un viatge a Bilbao sense solta ni volta i en la compra d'una torre enorme que l'únic inconvenient que té és no tenir piscina. Al Jordi això de la torre li sembla una bajanada fins que la Ruth no li ho repeteix quan estan a punt de l'orgasme. En aquells moments segur que hauria accedit, fins i tot, a comprar-li un bitllet en la nova nau espacial que farà el viatge a la lluna.
I després del sí que necessitava la Ruth, l'orgasme del Jordi seguit d'uns estranys sorolls bucals que no he acabat d'esbrinar si són "post-orgasmàtics" o són a causa de l'arracada de la Ruth que amb tant de moviment ha anat a parar dins la boca del Jordi i està amenaçant d'ofegar-lo.

L'amor i la fatalitat.- L'Andreu i la Carme s'han anat veient al llarg d'aquesta setmana i han continuat el seu idil.li superant tots els contratemps.
Però allò que el malhumor de l'Adrià durant el sopar de "presentació del noviet" no va aconseguir, una foto d'un adolescent ho pot fer: trencar el bon rotllo de la parella. La Carme veu, entre astorada i espantada, davant dels seus morros la foto del noi que va atropellar abans de marxar a Austràlia. I, mentre la veu, sent unes paraules tant o més esgarrifoses que la imatge: "La filla de puta que me'l va atropellar hauria de ser morta. No pas ell" (Déu ens agafi confessats dilluns!)

Posa un Dani a la teva vida.- Però assegurat de sincronitzar els rellotges, recoi! Una mica adolescents ja ho semblaven les converses telefòniques de la parella, ja. Però es podia justificar per la "tensió sexual pre-coit" que arrosseguen des de fa unes setmanes. Ara a veure com justifiquem un viatge a Cardiff i un altre a Sant Andreu buscant, cadascú per la seva banda, aquell que és al lloc de l'altre, ufffff! Com no s'acabin dient adéu des de les finestretes dels respectius avions (si han tingut la sort de poder agafar seient de finestreta) quan es creuin al bell mig del cel... hauran fet el viatge sense haver trobat res de res.
Ara, això sí, n'hi ha un que sí ha trobat alguna cosa en aquesta història i ha sigut el Quim: ha trobat l'amarga fel de la revenja. Amb quina serenitat li ha dit al Dani que la Clara era a Saragossa mentre per lo bajini deia, "foteu-vos!".

Altres temes.- El David sembla que comença a apreciar les dots boxístiques del Santos mentre la Marta està més que tipa de tant de malhumor i discussions.
El Huari fa un gol en pròpia porteria el dia del seu nou debut al camp mentre la família de l'Ivan vol anar de totes passades a veure'l a Boston.
La Remei ja treballa a la parada del Ramon amb l'explícita mala cara de la Pilar i el Miquel.

L'escena de la setmana.- La borratxera descomunal de la Paquita i la "Suplantadora" amb música de tango de fons.






Casablanca

Setmana 64
Capítol 316 · Capítol 317
· Capítol 318 · Capítol 319 - Capítol 320 -

Tornar a Resums Febrer 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar