TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 317
del dimarts dia 26/02/2002

.. El Max, nen simpàtic de l'any, entra a casa desprès de treure a passejar el Trasto i abans d'anar a l'escola. Intercanvi de frases amb la Clara, que li proposa anar al cinema el cap de setmana i ell li contesta que té que estudiar i que, a més, prefereix anar-hi amb l'Arnau. El Max fa quatre cullerades i se'n va.
Truca el telèfon i és el Dani. Deu meu, un altre diàleg d'adolescents!! Que si voldria anar però no puc, que si és poc temps, que si és massa lluny.

Al Peris hi ha entrepà vegetal per l'Alba. Manies d'artista. A més, es vanta de ser-ho i de fer-ho molt bé. Avui sortirà a la tele per primer cop. Tot explicat amb aquella veu de nena repel·lent que fa molta, molta, molta ràbia.
El Peris li pregunta a la Cecília què li sembla l'obra i ella li diu que és massa cursi. A més hi ha el problema dels drets d'autor i de la propietat intel·lectual. Collonades. De tota manera, el Peris es queda pensant: drets? Autor? Intel·lectual?
En una taula seuen el Jordi i el seu pare. El primer parla pel mòbil. Les finances no estan fines. Penja i el Jaume l'avisa que no estiri més el braç que la màniga i aprofita per retreure-li que hagi comprat un cotxe a la Rut. Ja ho sap la Núria? El Jordi fa aquella cara de peix en suc.

La Núria i la Carme van tot juntes passejant pel carrer. I a qui es troben? Doncs a la Rut que està ensenyant el cotxe als col·legues. La Núria, que s'ensuma que li ha comprat son pare, li fa tot plegat una graaaaassssia.

La Paquita i la Clara xerren a La Fusteria. I de què? Doncs del Dani que és fantàaastic. Però la Paquita l'avisa que no en sap res d'ell, que potser està casat i amb fills.
Entra el Peris buscant el Fede. Li vol consultar la ximpleria aquesta dels drets d'autor.

El metge esta visitant la Lurdes/Regina. Ell la troba molt millorada. Com si fos una altra, vaja. La Lurdes/Regina ensarrona el metge per a que convenci la Paquita per que la faci sortir al carrer.
Un cop el metge se'n ha anat, la Lurdes/Regina es treu la bata i truca un taxi per a que les porti al cinema, davant la desesperació de la Paquita, que veu que les coses s'estan sortint de mare.

És l'hora que fan el "Vides." per la tele i el Fede ha decidit tancar-se dins el bar amb una tele i el Marcel. L'actuació de la nena es meravellosa. Pur Strasberg. Davant d'aquest fet històric, son pare no pot evitar que se li caigui la baba i la llagrimeta. El Marcel l'observa divertit.

La Cecília també ha vist la interpretació de la neta però des d'el Peris.
Aquest aprofita per a tornar a la càrrega amb el tema de l'obra. S'ha informat, i com que l'obra no està registrada, no hi ha cap problema per a representar-la. Però la Cecília es nega en banda. Ella vol fer una comèdia, res de drames, que ja n'hi ha prous a la vida real, oi Cinta? Si, si.


La Carme i la Clara també estan al local, parlant, és clar, de l'amor. Aquesta vegada, com a mínim, no s'han enamorat del mateix home. L'aparició de la Rut fa que la Carme li digui a sa germana que el Jordi li ha regalat un cotxe i que la Núria està que trina. Les dues coincideixen, però, en que ja s'ho trobarà. Quan se'n van la Carme s'ho fa venir per a dir-li a la Rut que ho està fent de conya: cotxe nou, roba cara. Res, que ho aprofiti fins que el Jordi li trobi recanvi. Mala llet, la Carme? Cinisme, la Carme?

La Clara ha decidit anar a Cardiff a veure el Dani. Per això va a visitar el Quim per demanar-li que es quedi amb el Max el cap de setmana. Ell li diu que si, però li pregunta on anirà. Ella li explica que ha d'anar a Saragossa per feina, però el Quim, que és lampista i surt amb una professora, no s'ho empassa. Quan la Clara li diu la veritat, ell li replica que si que va forta i que si al Max tambè el pensa mentir.

La Paquita i la Lurdes/Regina tornen del cinema. La primera està espantada: la Lurdes/Regina no ha parat de festejar amb el taxista. Pensa que no ho han de tornar a repetir. Però l'altra ja pensa en sortir a ballar. I txà-txà-txà i mambo!!!

A la barra de La Fusteria es troben el Fede, el Marcel, l'Alba i l'Assun. Aquesta avisa el Fede sobre la sort dels nens prodigis. El Fede s'ho pren a conya. Però si et pares a pensar en el Joselito o el Mackaulay Culkin et venen calfreds.
Desprès l'Assun li proposa al Marcel fer un documental per a la tele. Només la investigació i el guió. El Marcel rebutja la temptadora oferta. Però l'Assun ja l'avisa: ho tornarà a intentar; és dona insistent, ella. Sembla les tres temptacions de Crist.

En una taula el Jordi espera la Rut. Quan aquesta entra es troba de morros el Salva, aquell noiet amb el que va tenir un rotllet. Ell està molt melòs, però ella freda li diu que l'esperen. Ell li pregunta si el Jordi és el seu pare i ella li respon que si.
El Jordi que ha vist l'escena, però no l'ha sentida, és mostra recelòs i lleugerament emprenyat, però la Rut amb quatre magarrufes i petonets se'l rifa i li proposa anar-se'n tots dos a Bilbao (?).
Quan el Salva veu l'escena dels petonets surt del local al·lucinat.

La Clara i el Max sopen junts. Ella li proposa d'anar a passar el cap de setmana amb el Quim, doncs ella ha d'anar a Saragossa per qüestions de feina. Tot i que inicialment el Max es nega en rodó, al final cedeix ja que es tracta d'un tema de feina i sembla tant important per a la Clara. La Clara ha mentit el Max i ella acaba d'adonar-se'n.




Massagran

Setmana 64
Capítol 316 · Capítol 318 · Capítol 319 · Capítol 320 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici