TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 316
del dilluns dia 25/02/2002

.. Casa Carme.- L'Adrià es queixa d'anar d'una banda a l'altra segons la setmana. No està de bon humor (per variar) i encara se li empitjora més quan sent que la Carme li diu a algú, per telèfon, que avui no pot sortir.

Pelu.- L'Ivan truca a la Montse per informar-la que no vindrà per Setmana Santa. Arriba la Mari i se la veu força feliç de tornar a començar.

Bar Peris.- La Remei ha informat en Miquel del seu canvi de feina i no sembla que el noi entengui massa les excuses que li posa ella per justificar aquest canvi d'ocupació. Encara ho entén menys quan entra la Cecília i només el saluda a ell. Total, que s'acaben discutint per unes aixetes.
En Peris li comenta a la Cecília lo dels "Anys Perduts" però com que la dona no sap de què li parla, li diu que ja s'ho llegirà, que potser la tenia per algun racó. La Cinta escolta amb cara d'esglai.
En una taula, un Adrià enrabiat no se'n surt de fer el solitari.

Bufet.- La Carme informa l'Andreu que té el seu pare a casa i que no pot sortir. Ell suggereix que el convidi a sopar a casa seva i així aprofitarà per demanar-li la mà a l'Adrià.

Casa Montse.- La Montse comenta lo de l'Ivan a la seva família i afegeix que podrien ser ells qui fessin el viatge. En Narcís bota d'alegria, la Teresa diu que no agafa un avió ni boja i en Huari diu que és impossible, que val massa cuartos, que acaba de muntar un taller i que ha de jugar a futbol.

Bufet.- La Cinta ha anat a veure en Guillem per dir-li lo de l'obra de teatre i per mirar de solucionar-ho. De tota manera ella es mostra ferma en no voler que en Guillem digui que l'obra és seva (la por que algú relacioni l'obra amb ells, la té morta de por).

Taller.- La Montse troba l'Ahmed tot sol i li comenta lo del viatge. Evidentment, l'home li diu que per la feina que hi ha, ell no té cap problema per quedar-se sol uns dies.


Casa Carme.- En Narcís està jugant a dames amb l'Adrià que s'equivoca en les tirades més elementals.

Plaça.- La Remei ja està despatxant sota l'atenta mirada de la Pilar, que porta la Desi a coll, i en Ramon. A la Pilar no li agrada gens la Remei perquè sap perfectament què vol la noia. En Ramon agafa el telèfon, és l'advocat.

Pelu.- Enllaçant amb la trucada d'en Ramon, l'Andreu li diu a la Mari que el jutge ha decidit que a partir d'ara, només podrà veure la Desi a les dependències judicials. S'ha acabat anar a casa en Ramon.
La Cinta està per allà indagant, amb la Cecília, si té cap intenció de representar l'obra d'en Guillem però la Cecília li diu que allò és un dramón i que no la pensa fer.

Casa Montse.- Arriba en Huari que fa un petó a l'Isaac però que no n'hi fa cap a la Montse. Està enfadat perquè ella ha parlat amb l'Ahmed. Discuteixen. Truca l'entrenador per dir-li que dimecres juga i quan penja el telèfon, en Huari va a buscar la Montse a la cuina per fer les paus.
Fer les paus és magrejar-li els pits mentre ella prova de pelar patates. La Montse acaba per oblidar-se de les patates.

Casa Carme.- L'Andreu i la Carme estan acabant de sopar amb la incomparable companyia de l'Adrià que menysprea els postres que ha portat el "nòvio" de sa filla perquè diu que la xocolata no li agrada.
L'Andreu es disculpa dient que la Clara li havia dit que a ell li agradava la crema però que ja s'havia acabat.
L'Adrià es queda mirant l'Andreu molt sorprès i li pregunta: També ets amic de la Clara?. Aleshores és la Carme qui es mira el seu pare, molt sorpresa, i li diu que l'Andreu és el "jefe" de la Clara, que si no ho recorda. L'Adrià, enfadat, s'aixeca de la cadira dient que evidentment que se'n recorda.





tplana

Setmana 64
Capítol 317 · Capítol 318 · Capítol 319 · Capítol 320 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici