TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 320
del divendres dia 01/03/2002

.. Clara arriba a Cardiff i només arribar a l'hotel truca al Dani. Com no hi és, li deixa un missatge. Les hores però passen i no rep trucada del fuster. Ella insisteix tot i que es queda decebuda per no trobar-lo i per rebre cap senyal d'ell.

Dani mentrestant, es presenta a La Fusteria. Parla amb el Fede a qui li pregunta per la Clara. Ell no sap res però li aconsella que parli amb el Quim que està assegut en una taula.
Ho fa, i el Quim li diu que la Clara està de viatge a Saragossa.

Rut i Jordi al tornar de Bilbao, es detenen en una àrea de servei per prendre's alguna cosa. Comencen a parlar. Ella té por que tot s'acabi però ell l'assegura que estaran junts per sempre doncs n'està molt enamorat d'ella.
Una mica abans d'arribar a Sant Andreu, fan una parada per agafar el tabac que és al maleter del cotxe. Es detenen just d'avant una gran torre en venda. Ella, emocionada, entra per veure-la millor. Se la mira tota seguida pel Jordi.
Al jardí ella li comenta que voldria viure en una casa com aquella. La situació puja de to, i ell la despulla... Mentre fan l'amor, Rut li pregunta al Jordi si comprarà aquesta torre per tots dos, i ell a punt de tenir l'orgasme li diu que sí, seguit de un llarg i passional t'estimo que posa punt i final a l'acte sexual en mig del jardí.

Peris per altra banda, li comenta a la Cinta que faran el viatge a l'estiu, i que el faran a Praga. A ella li sembla molt bé.

Andreu està trist. Guillem intenta animar-lo però no ho aconsegueix. Avui el Biel faria 16 anys i a l'Andreu li fa mal aquesta data.
Quan l'advocat parla amb la Carme, ella intenta animar-lo i queden per sopar a casa d'ell. Carme aprofita per recordar-li que l'ha d'ensenyar unes fotos de quan ell era jove.


Tot seguit, la Carme li demana a la Núria que es quedi amb l'Adrià perquè ella vol quedar-se amb l'Andreu. Núria no posa cap impediment. També parlen del viatge que la Clara ha fet a Cardiff. La metgessa li recorda a la Núria que no ha de dir res perquè el Max està enganyat.

Max, mentrestant, passa l'estona amb l'Adrià. Mentre són al Peris, l'Adrià rep el canvi del cafè i es queda estranyat mirant les monedes que el Peris l'ha donat. Són euros i l'avi no els reconeix, però calla i no diu res.

Mentre estan al pis, l'Adrià li diu a la Núria que hauria de sortir ella amb el seu nóvio en lloc de ser la Carme la que surti amb l'Andreu. Li demana fins i tot que truqui al Sergi. Núria es posa trista i rectifica al seu avi: no sortia amb el Sergi sinó amb l'Oriol. Adrià dissimula l'errada com pot però continua insistint: ha de trucar-lo per sortir junts. Núria mig plorant li diu que l'Oriol va morir i li pregunta si és que ja no ho recorda... Adrià, penedit, comença a recordar-ho tot, però ja és massa tard per arreglar-ho.

Comença a ploure, i Carme al pis de l'Andreu, li demana que li ensenyi les fotos aquelles. L'advocat ho fa. Ell recorda moments que ha passat amb el seu fill, fins i tot, el que va succeir el dia de l'accident del Biel. De sobte, gira un full de l'àlbum i apareix una foto recent del Biel...
Carme la mira espantada... Mentre recorda que va ser el noi que va atropellar, l'Andreu li diu: "La filla de puta que el va atropellar hauria de ser morta..., no pas ell..."







Channing

Setmana 64
Capítol 316 · Capítol 317 · Capítol 318 · Capítol 319 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici