TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 319
del dijous dia 28/02/2002

.. És l'hora de dinar quan la Carme s'adona que no pot fer el cafè perquè se li ha trencat la goma de la cafetera.
Truquen al timbre i entra el Narcís que li vol ensenyar a l'Adrià les violetes africanes que ha plantat ell i li diu que .... sobretot el Trasto no es pixi al damunt de les violetes que es farien malbé.

A Cal Peris, el taxista li diu a la Paquita que ja tenia ganes de tornar-la a veure i quan marxa, no li deixa fer sino és amb ell com acompanyant ... fins i tot li porta les bosses de la compra a casa de la Sra. Regina.
En una altra taula hi ha la Cecília asseguda reclamant-li al Peris si aquest té alguna cosa en contra seva i perquè ha fet fotocòpies de l'obra i campanya a la seva contra.

El David està a casa del Sr. Santos, cordant-li les sabates ... es veu que no es porten gaire bé però el Santos els hi canta clares, li pregunta si cuidar-lo li fa mania. S'enfaden.

El Lluís i la Paquita entren a casa de la Regina. La Lourdes els hi ofereix una copeta d'anís ( així aprofitant l'avinentesa, ella en farà una altra ... aquesta se la sap més llargaaaaaaaaa!!!!!! ). El Lluís no la veu pas tan malament com li volia fer veure la Paquita i obliga a aquesta ( a la Paquita) a quedar un dia de la setmana que ve per sopar. La Sra. " Regina" es pot valer per ella sola.

El Narcís i l'Adrià estan fent la partideta quan l'Adrià recorda que ha de fer alguna cosa però .... quina????? ( aiiiiii, la memoria!!!).
El Narcís, també li fa memoria que abans de marxar cap a casa s'ha de pagar.

A Cal Peris , un grupet estan parlant de l'obra que la Cinta no volen que facin i .. ja s'estan distribuint els papers ( què dirà la Cecília quan ho sàpigui???).

El David porta al Sr. Santos a veure els seus amics i entren en un entrenament de boxa. Aquí és on el David s'assabenta que el Sr. Santos quan era jove competia i li pregunta a l'entrenador com és que ara va amb cadira de rodes.- resposta : va ser en un accident després d'un combat. El David ja se'l mira amb uns altres ulls.


El Lluís, després de veure's la copeta d'anís de la Sra. "Regina", marxa i li fa un petó a la Paquita.
La Sra. "Regina" ja va per la segona copeta que li porten a fer comentaris com que el Lluís és guapo i que se'ls sap triar ....
Continuen les copetes d'anís, totes dues van mig borratxetes i parlen dels seus amants ...continua la gresca i l'anís va baixant ... la Paquita ja explica que el seu matit posava nota a les seves amants, que el Carles al llit no funcionava i això que anava ben armat i que el Lluís la va deixar per un home... uisss ... acabaran malament!!!!.

Al menjador de casa de la Carme aquesta li pregunta al seu pare si ha comprat la goma de la cafetera .... és la cosa que no se'n recordava l'Adrià. El Narcís, el disculpa i s'ofereix per anar-la a comprar ell.

Tots els del teatre estan a Cal Peris per decidir l'obra que faran i els papers que correspondrà a cadasacú. Fan votacions .... Majoria apastant ... and the winner is ....."Els anys perduts". ( l'Isabeleta és la única que no vota perquè la Biblia ho prohibeix - tot i que si ho hagués fet no hauria estat per aquesta perquè és una obra d'adulteris i suicidis).
La Cecília marxa enfadada i li diu a la Cinta que ho sent però que no ha pogut fer res.
La Marta i la Núria, assegudes a la barra comenten sobre el David. La Marta diu que sempre està de mal humor i fins i tot apunta que seria millor que ho deixessin córrer.

El David a la feina es treu de la butxaca una fotografia que havia agafada del gimnàs on surt el Sr. Santos de boxejador .... se la mira amb una caronaaaaa ..... si encara serà el Santos el seu idol!!!!! ( sembla que li té una especial admiració).

El Narcís torna amb la goma de la cafetera i les intruccions que li ha donat el Quim per fer un bon cafè i .... també porta una llibreta i un boli per a l'Adrià.... això si, espera a donar-li quan la Carme no hi és i li diu que així, si s'ho apunta tot, no s'oblidarà de les coses ..... serà un altre secret?????.




Mooon

Setmana 64
Capítol 316 · Capítol 317 · Capítol 318 · Capítol 320 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici