TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 321
del dilluns dia 04/03/2002

.. Casa Andreu.- La Carme s'ha quedat sense esma i li costa respirar. L'Andreu va a la cuina a buscar alguna cosa per picar i la Carme aprofita per aixecar-se d'una revolada i, tremolant, agafa bossa i abric amb la intenció de fugir. L'Andreu torna amb la plata i ella s'excusa dient que l'han trucat de l'hospital i que ha de sortir corrent per una urgència.

Bar Peris.- En Peris pregunta a la Teresa com ha anat el darrer partit d'en Huari. Resultat: 0 a 0 i en Huari ha fallat un penal.
Quan la dona marxa, en Peris s'adona que la Cinta i la Cecília estan xerrant prop de la porta del bar i s'hi acosta per ratificar un cop més que ell vol fer l'obra; la Cinta li demana a la Cecília que plegui, que sense ella no faran res però la directora li diu que se'n buscaran un altre perquè els dirigeixi i que estaran igual, que ja mirarà de trobar una altra solució.

Cardiff.- La Clara fa un darrer intent de trucada però penja així que sent el contestador. Aleshores truca a casa la Carme i li diu a la Núria que tornarà abans del previst.

Casa Carme.- Enllaça amb la Núria al telèfon parlant amb la Clara; mentre, l'Adrià està acabant de sopar. Entra la Carme que, a més de no tenir gana, està absent i no s'entera massa del que li explica la Núria respecte l'avi i la seva confusió amb l'Oriol. De tota manera, i escoltant-la a mitges, li diu que la gent gran de vegades pateix confusions i que és normal.

La Fusteria.- La Cecília li comenta a en Fede que necessitarien l'Alba per l'obra de teatre, cosa que ell rebutja totalment perquè la nena ja té prou feina. La Cecília fa veure que el vol convèncer dient-li que són quatre frases perquè la nena es mor de seguida i aleshores sí que en Fede s'hi nega en rodó. No vol que la seva filla es mori, quin trauma!.
Quan la dona marxa, entra en Dani i en Fede li pregunta si ha localitzat la Clara. Davant la negativa d'en Dani, en Fede diu que ella ha de tornar demà perquè treballa, a lo que en Dani diu que ell també ha de tornar a Cardiff pel mateix motiu.

Bar Peris.- La Cecília va de pet a veure en Peris per dir-li que no poden fer l'obra, que en Fede no vol que la nena faci el paper.

Bufet.- Entra la Cinta per dir-li a en Guillem que no hi ha res a fer, que en Peris no baixa del burro. En Guillem la tranquil·litza i li ofereix un regal (fa un mes que surten), és un collaret de plata que a ella li agrada moltíssim però que diu que no es podrà posar. Petó.


Pis Clara.- El Trasto està ajagut al sofà i no s'aixeca quan l'Adrià obre la porta. Aleshores l'home se n'adona que el gos s'ha pixat (a terra) i s'espavila a buscar el motxo abans no arribi sa filla.
Aleshores truquen a la porta, és en Dani que pregunta per la Clara. L'Adrià, amb la simpatia que el caracteritza, li diu que no hi és, que ha anat a veure un amic. Ell li demana que li digui que ha vingut en Dani i l'Adrià diu que sí, que adéu. Tanca la porta i es posa a fregar.

La Fusteria.- En Peris vol convèncer en Fede perquè els hi deixi la nena però no ho aconsegueix i, a sobre, li diu que el que haurien de fer és canviar d'obra.

Carrer.- En Dani atura un taxi i mentre posa la maleta dins, arriba el taxi de la Clara i mentre ella s'entreten a pagar, en Dani obre la porta i quan puja al cotxe, ella baixa del seu.

Bar peris.- En Peris pregunta a en Max i al seu amic si volen fer teatre però per les respostes que obté ja veu que no ha estat una bona idea. Entra cap dins tot rumiant i s'asseu a la taula on hi ha els altres "actors" amb la Cecília; tots estan d'acord en buscar una altra nena o fins i tot, tal i com diu en Peris, suprimir els dos primers capítols i començar quan el matrimoni arriba del cementiri. La Cecília prova de treure-s'hi del cap però no hi ha manera.

Casa Carme.- La Carme s'està mirant l'agenda (amb aire absent) quan entra l'Adrià. Sona el telèfon i l'home li ha de dir que l'agafi, cosa que ella fa amb molta recança. Evidentment, és l'Andreu i, sense poder dissimular una veu nerviosa i enfonsada, li diu que avui no pot, que ja el trucarà.
Quan penja, l'Adrià s'asseu al seu costat al sofà i li pregunta què li passa, amb una tendresa inusual. La Carme té tot l'aspecte d'una dona que està a punt de tornar-se boja, o de patir una crisi d'angoixa, un atac de cor, o les tres coses alhora. Va dient que no li passa res però els ulls li comencen a espurnejar. L'Adrià se li acosta més i, agafant-la de les mans, li demana que li expliqui. Però ella segueix insistint en que no li passa res. L'Adrià l'abraça i li diu que sigui el que sigui, segur que s'arreglarà i acaba amb un: No et deixaré.

Nota de la resumera: Que dius...............No fotis que ni la Clara ni en Dani tenen mòbil!!!!





tplana

Setmana 65
Capítol 322 · Capítol 323 · Capítol 324 · Capítol 325 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici