TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 322
del dimarts dia 05/03/2002

.. Al despatx dels advocats es treballa amb poc entusiasme: la Clara està trista i desinflada i l'Andreu no es pot treure del cap la Carme i la seva actitud sorprenent. Tant és així que indueix la seva secretària a anar a veure sa germana, a veure si li fa un cop de mà....

La Clara, en la visita, s'assabenta per l'Adrià que el Dani l'ha anat a veure... i, quan, ja a casa, el Max està desfent maletes sona el telèfon, té la gran alegria: el seu amic encara no ha tornat cap a Gal·les, i es podran veure a la nit! contenta com un gínjol, demana al Max que vagi a dormir a cal Quim, que ella ha de preparar focs artificials. El Max s'empipa una mica però accedeix.

Mentrestant, el Quim, que ha vist la Clara i li ha dit que amb el Max tot va sobre rodes, no li ha comentat res del Dani.
Això sí: tan bon punt la Clara desapareix, truca l'Empar que, sense fer-se pregar ni gaire ni gens ("jo sempre ho tinc bé per quedar amb tu", assegura en un moment donat), corre al costat del lampista.
Li comenta que ha passat el cap de setmana avorrida i ha aprofitat per mirar-se una guia d'Egipte... Però el Quim no li ha dit res al Max encara.

Quan arriben a casa del Quim, amb intencions més o menys evidents de fer una altra sessió de focs artificials que competeixi amb la de la Clara, troben el Max fent cuinetes. El Quim reacciona malament contra la Clara i el noi, tot i un tímid intent de treure ferro per part de la noia, se sent com una pilota, passant de casa en casa...

La Paquita es prepara per anar a sopar amb el Lluís. La Lurdes, al seu torn, planeja una nit solitària de tripa de porc i anís (just allò que la Regina no podria prendre ni en somnis), i s'emprova vestits passats de moda.


La Paquita intenta convèncer la Marta perquè vingui al sopar, però la noia, que ja va prou cansada, s'hi nega.
Per cert, que entre la noia i el Fede sembla haver-hi una certa complicitat: ell amb els seus tòpics masclistes i ella prenent-li el pèl... .

Mentre el Peris encoloma l'obra a l'Andreu perquè la llegeixi, la Ruth fuma una cigarreta darrera l'altre. El Jordi li ho retreu, però ella no es molesta perquè ara l'objectiu és la nova casa. El Jordi intenta contenir els nervis...

El fet és que la Ruth, s'enduu la Remei a veure el que serà la seva futura vivenda, una casa que, segons paraules de la perruquera, "és millor que la de Dallas!"
Mentre la miren, uns possibles compradors s'hi acosten i elles fan veure que ja l'han comprada. Tant és així que la Ruth treu el cartell que l'anuncia per vendre, convençuda que el Jordi farà el cop de cap d'un moment a l'altre.

La Carme està molt angoixada. L'Adrià segueix donant-li suport sense demanar explicacions. Quan truca l'Andreu per veure-la ella intenta posar excuses però queden al Peris.
L'Andreu es mostra carinyós i frisós d'estar amb ella. Però tan bon punt recorda com s'ho van passar de bé a Madrid, la Carme no pot resistir més i, amb una excusa inversemblant, gairebé fuig per cames...

En canvi, quan sona el timbre a ca la Clara, comença la festa: tots dos amants, sense dir-se res, s'uneixen en un llarg i desitjat petó, i deixen que la passió els arrossegui cap a una nit irrepetible.




Spock

Setmana 65
Capítol 321 · Capítol 323 · Capítol 324 · Capítol 325 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici