TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 324
del dijous dia 07/03/2002

.. Al Bar del Peris, la Cinta dóna un super entrepà al Max quan aquest li pregunta al Quim on li toca anar a dormir aquesta nit, el noi ja està cansat d'anar amunt i avall.
El Quim, veu a la Cinta tristona, apagada i li ofereix anar amb ell al Liceu, ella ho refusa i li contesta que li proposi a l'Ampar.
Entre aquestes arriba la Clara que demana dos croissants, no vol parlar amb el Quim.

En una taula la Remei i el seu xicot parlen del xalet amb piscina que es volen comprar la Ruth i el Jordi i que ells no podran tenir mai. I .... se li ocorreix la brillant idea de llogar el pis que deixaria el Jordi, s'ha de tenir en compte que és un pis decorat amb molt de gust!!!!.

Al Jordi els negocis li continuen anant malament, ha perdut , de nou, 50.000 € . Intenta buscar una inversió segura però .... amb aquestes no es fan diners ràpidament. Sap que només pot disposar de 500.000 € , els invertirà tots???? Serà capaç d'arriscar-se????... farà un tot o res???.

Al taller, l' Ahmed repara una moto d'un amic seu i ... es discuteix amb el Huari perquè aquest li comenta que no li pensa cobrar la mà d'obra. Això és fer negoci!!!! O ... potser això és ser bon amic?????.

La Clara i el Dani s'estan acomiadant , ell ha de marxar a treballar. ( si per ganes no marxaria, no!!!). Però ... li proposa que vagi a Cardiff, ella ho planeja per Setmana Santa però ..això, per una parella d'enamorats és una eternitat ....idea: i perquè no quedem a Paris el cap de setmana que ve???? . Sembla que ha estat una bona pensada!!!!.

L'Ampar i la Montse es troben pel carrer i també parlen de les mini- vacancetes. L'Ampar comenta que amb el Quim i el Max aniran a Egipte però ells encara no ho saben. La Montse, en canvi, travessarà el toll, anirà amb els seus nens ( el Huari no pot pq ha de treballar i jugar a futbol ) a EUA a veure l'Ivan.

Al vestidor el Huari es baralla amb un jugador del seu equip per una mala entrada que li ha fet. L'entrenador, intenta posar pau i li diu que si tota la ràbia que porta a dins la tregués al terreny de joc, l'equip aniria molt millor.

La Remei a La Fusteria li diu al Fede que ara fent de cambrer ho ha de tenir molt bé amb les noies. Ell, irònicament, li fa saber que encara es recorda d'ella ( por que seràaaaaaaaaaaaaa????? ).
Ella, després d'exposar-li que ara té un nòvio, marxa cap a la botiga quan veu al Jordi en un taburet, se li apropa i li comenta que quan deixin el pis li digui a ella que no li torni a passar com l'altra vegada que se li van avançar. El Jordi, com aquell que no enten res, pregunta que d'on ha tret que el deixarien al que la noia respon que li havia dit la Ruth, fins i tot, totes dues havien anat a veure la nova casa.


Veu que ha fotut la pota quan , de repen , entra la Ruth per la porta de La Fusteria, la Remei .... els deixa sols( en certes ocasions ... millor escampar la boira ).
Tenim un Jordi emprenyat i una Ruth que ho resolt tot igual .... però si me la vas prometre!!!!!!!. Si, la va prometre però ... en un moment de bogeria ( léase: follant ). Llavors, ella es pregunta: així tot el que me vas dir era mentida??? ( és que ho volem tot al peu de la lletraaaa!!!!! ... o sols el que ens interessa?????).

El Max i la Clara parlen del xicot d'aquesta quan ella li proposa que el proper cap de setmana se'n vagi amb el Quim. Això al Max li senta fatal i .... fa la bossa per anar-se'n ja aquesta nit ...total, el cap de setmana ja és demà!!!!.

La Montse arriba a casa, ja té el Narcís neguitós per saber quan aniran a veure al seu germà ... el proper dijous però ...abans s'ha d'avisar a l'Ivan.
El Huari, per variar emprenyat, assegut al sofà explica que l'han fet fora de l'entrenament. L'avia, com no, hi posa el nas i afegeix ... i s'ha barallat amb l'Ahmed .... era el que li faltava sentir!!!!

El Jordi amb els seu super mega mercedes va a veure la tan nombrada casa, allí es troba amb la de la immobiliaria que li fa una explicació de la finca: 400 m2 i només 1.200.000 €. El Jordi al sentir el preu ja ho veu un impossible , hi ha algú que tingui tants diners???? Resposta: per això hi ha les hipoteques!!! ( ja em veig a un nen hipotecat de per vida i ...si ho vol acabar de pagar ...que Déu li conservi molts anys ).

L'amic del Max, mentre estan jugant a l'ordinador, li comenta que el veu depre i li pregunta si ja sap qui és el xicot de la seva mare. Mira que si és aquell que es va trobar al casament!!!! Pensa que viu a Gal·les!!!!! ... entre aquestes entra el Quim i quan el Max li explica que la seva mare té la intenció d'anar a París, marxa i la va a veure.

Al pis de la Clara intenta aclarir la situació però ella li retreu que no li hagués dit al Dani que estava a Cardiff enlloc de Saragossa. ... de nou malentesos!!!!

Mentres, el Max, al sofà de casa del Quim, plora desconsolat .... serà veritat que és un pes per als seus pares????.













Mooon

Setmana 65
Capítol 321 · Capítol 322 · Capítol 323 · Capítol 325 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici