TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 295
del divendres dia 25 de gener del 2002

.. MATT - OLGA. - Olga està de viatge i truca al Matt per avisar-lo que arribarà per la tarda.
Quan apareix a La Fusteria, Olga entra acompanyada per un home: és el Peter, germà del Matt. Ell, sorprès, l'abraça i després de xerrar amb ell i fer les paus, es reconcilia amb l'Olga i li dóna tot el seu suport pel projecte alemany.

GRUP DE TEATRE. - Pel matí, la Cecília s'apropa al Peris per demanar els cafès però la cafetera està espatllada i no li poden fer. Xerrant amb el Peris, aquest li recita un fragment del Cyrano per fer conya i animar a la perruquera, però la Cecília està baixa de moral.
Per altra banda, la Isabeleta i el Rafa li proposen a la Lola de quedar tot el grup a La Fusteria perquè no volen dissoldre el grup teatral. La Lola accepta, i quan fan la reunió accedeixen per majoria tirar endavant el grup encara que s'hagi d'endarrerir la representació o s'hagi d'ajornar. La Lola acata el que diu la majoria. Això vol dir no explicar-li res a la Cecília i deixar-la fora.
Però en plena reunió apareix la perruquera que continua buscant cafès (i això que ja era quasi última hora de la tarda!!). Li expliquen a la Cecília la decisió que han pres i aquesta doncs ho accepta resignada. Ella hagués volgut fer el Cyrano però ningú pot substituir al Fede.
De sobte, una llum se li encès a la Cecília i marxa corrent de La Fusteria. Tots la segueixen.
Arriben al Peris, on la Cecília li demana al Peris que faci el paper de Cyrano, ni que sigui per la gent del grup. Aquest s'atabala i els engega. No vol saber res.

CINTA - GUILLEM. - Mari li explica a la Cinta que ha marxat a viure amb el Marcel. Quan penja, li diu al Peris, però sense acceptar-ho. Cinta continua culpant al Marcel. Això treu de polleguera al Peris i al David que la sent mentre esmorza.
Com que la cafetera no funciona i el David ha d'anar a veure al Guillem, Peris li demana a la Cinta que sigui ella qui l'acompanyi. Sense que li faci molta gràcia, Cinta accepta.
Una mica abans que la Cinta arribi, l'Andreu troba amoïnat al Guillem i li diu que si és per la Cinta. Guillem no ho pot negar i l'Andreu li recorda que és una dona casada. Guillem li replica que només són amics.
Guillem
es queda sorprès al veure arribar a la Cinta al despatx. Poc després ho fa el David. Parlen del cas. Sembla que té possibilitats de no anar a la presó. Tot serà qüestió de treballar-ho i fer reunions.



Quan acaben, el David passa primer i la Cinta es queda a soles amb l'advocat. Ell vol saber per què no s'han tornat a veure des de la presentació del llibre i ella intenta anar-se'n i evitar-ho. Guillem agafa l'abric d'ella i li posa (ella es deixa). I ell després, li fa un petó als llavis. Cinta no oposa resistència però tampoc ho troba correcte.
Més tard, la Cinta arriba al Peris i ell li pregunta per com ha anat la reunió. Ella li explica. Peris, però, li demana que a partir d'ara haurà de ser ella qui acompanyi al David a les cites amb el Guillem. Ella no vol, però el Peris diu que no hi ha més remei, doncs ell no pot: finalment va acceptar la proposta de la Cecília i farà de Cyrano.

DAVID - MARTA. - Després d'esmorzar al bar i sentir a la seva mare, David visita al Marcel i li explica, però al periodista li dóna igual.
Després, David li diu que li convindria fer un viatge també per poder pensar i ja li explica que té problemes amb la Marta. Marcel l'aconsella que no deixi passar el temps ni que es faci més grossa la pilota perquè sinó serà massa tard.
David intenta fer-li cas anant a veure a la Marta al Caprabo. Ella té el dia molt ocupat, però aconsegueixen quedar una mica abans que ell vagi a veure al Guillem.
Quan es troben a La Fusteria, ell li demana disculpes per com s'ha comportat i li diu que no vol discutir més amb ella. Marta, és clar, està d'acord i se n'alegra. Però apareix aquell noi que li va agafar de la mà quan estava amb la Natàlia. Aquest li demana per sortir de marxa amb la penya i ella es nega dient que no té temps. La cara del David és un poema i marxa emprenyat.
Després de la reunió amb el Guillem, David i Marta són al pis. Ell està preparant les coses per marxar a treballar. Treuen el tema un cop més de les incompatibilitats que tenen. Ell es queixa de treballar massa i dormir pels matins mentre ella està de festa. I Marta li recrimina si és que no es pot anar de marxa amb les amigues, si és que no confia en ella. David li respon que no li dóna motius per confiar en ella.
Al final, la discussió acaba quan el David agafa la porta i se'n va.







Channing

Setmana 59
Capítol 291 · Capítol 292 · Capítol 293 · Capítol 294 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici