TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 59
del 21 al 25 de gener del 2002

Capítol 291 (dilluns 21/01/2002)
Capítol 292
(dimarts 22/01/2002)
Capítol 293
(dimecres 23/01/2002)
Capítol 294
(dijous 24/01/2002)

Capítol 295 (divendres 25/01/2002)

.. La "Pocas Luces" & Cia.- Massa complicada l'aventura vers la llibertat per a que els sortís bé. La Mari i el Toni acaben a la presó i la Desi a l'hospital.
Com que la Mari es lliura voluntàriament a la policia, porta la Desi a l'Hospital i explica qui és, l'Andreu aconsegueix treure-la de la presó i que pugui estar a casa fins al judici. Segons l'advocat és possible que no hagi de tornar a la presó perquè hi ha forces atenuants en el seu cas (per a mi l'atenuant definitiu és la "poca luz" de l'acusada)
La Pilar es fa càrrec de la Desi i el Ramon amenaça la Mari amb tota la mala llet de que és capaç (que és molta!): "Et penso fer la vida impossible i faré el que calgui perquè no tornis a veure la Desi. L'has perduda per sempre" .
Com que el Marcel ha tornat i la Mari està morta de por per les possibles visites del seu ex, accepta l'oferiment del periodista i es trasllada a viure, un temps, a casa seva.

L'Adrià i el seu món.- S'haurà d'anar acostumant a deixar d'estar sol perquè l'embòlia l'ha deixat "tocat" i es pot repetir.
De moment es queda a viure amb la Carme amb la promesa de la Núria i el Max de que trobaran estones per a cuidar-lo. La Clara i la Carme s'han plantejat buscar-li una bona Residència però els fills no en volen sentir a parlar. L'Adrià no és conscient, encara, que no tornarà a viure sol a casa seva. Ell pensa que això és una solució temporal fins que estigui millor.

"Los amantes de Teruel".- La relació va "in crescendo" i, aquesta setmana, el Guillem li "roba" un petó a la Cinta (puaj!).
Com que el David s'ha quedat sense advocat a pocs dies del judici per una discussió que hi va haver entre aquest i els seus pares, el Guillem serà el seu advocat defensor. Això fa que el Guillem i la Cinta s'hagin de veure més i "el noucentista" aprofita per a fer "aproximacions amoroses". La Cinta sembla que s'hi resisteix però...amb poca decisió, la veritat.
L'Andreu ja ha alertat al Guillem de la inconveniència de mantenir qualsevol tipus de relació amb la Cinta ara que el David és client seu.
Poc a poc, com sempre, tot Sant Andreu anirà coneixent aquesta relació menys l'afectat, pobre Peris!!!!!

La vida sentimental del Quim.- Podríem dir que la vida se li ha girat de cul perquè ni en el terreny sentimental ni en el laboral té res a pelar, de moment.
El Max, després de la sonora bufetada que va rebre la setmana passada, ha anat a viure amb la Clara i passa d'ell i de les seves disculpes.
L'Empar, com sempre, li fa costat, intenta minimitzar el problema i endur-se'l a l'hort per distreure'l però el Quim és d'aquells que fan sexe amb el cap i no el té en condicions. L'Empar es torna a quedar plantada al costat del telèfon esperant que el senyor Quim tingui a bé trucar-la (Santa Paciència s'hauria de dir aquesta xiqueta, recoi!)



El Huari li fa saber que deixa la feina perquè vol muntar, amb l'Ahmed, un taller de reparacions de motos i ell es troba sense ningú que l'ajudi a la lampisteria i amb la mà dreta inutilitzada.
De cul, tot se li ha posat de cul!

La família feliç.- Continua emmurriada i amb el Fede que sembla que ja se n'ha cansat de fer de fill, de Cyrano i de cap de família. Engega a dida a sa mare, al paper de Cyrano i al nas que li volien endosar a l'obra.
La Cecília dóna per acabat el Grup de teatre fins que té la brillant idea d'oferir el paper de Cyrano al Peris i ell, ilusionat, accepta.

La Paquita i la seva nova vida.- La trama de la Regina va més de pressa del que semblava. Aquesta setmana hem sabut que la Regina i la Lourdes fa quaranta anys que no es parlen perquè la Lourdes li buscava les pessigolles (i altres coses) a l'Abel.lí que era el promès de la Regina i el que va ser posteriorment el seu marit.
Sor Sileta, que coneix les dues germanes des que eren ben jovenetes, és la que destapa la "caixa dels trons" en una visita que fa per recaptar fons pel convent a casa de la Regina.

El Matt i l'arquitecta.- L'Olga, amb molt bon criteri, se'n va a les illes on sempre plou a buscar el germà del Matt sense que ell en sàpiga res. Quan el Matt els veu entrat per la porta del Pub tots els problemes que havia tingut fins ara s'esfumen més de pressa que els diners en mans de la "Lolita".
Els dos germans els reconcilien i el Matt es disculpa amb l'Olga per no haver-li donat suport en l'assumpte de Berlin. Recuperen el tarannà enamorat dels primers temps a pocs dies de la boda (què bonic!)

La "Lolita" i el "Peter Pan".- Aquesta setmana, i sense que serveixi de precedent, el Jordi se'ns torna reflexiu i actua positivament per tal de millorar les relacions amb el seu pare.
Fan un sopar a casa, a desgrat de la "Lolita", on l'únic que disfruta és el Jaume que no se n'adona dels ganivets afilats que es llencen la Roser i la Ruth, ni de la mala estona que passa el Jordi que està al cas de les ganivetades.
La Ruth es comença a preguntar, en veu alta per tal que el Jordi respongui, què coi està passant amb aquest atac sobtat de "familitis aguda". És evident que ella vol el Peter Pan d'abans i no el "fill del seus pares" d'ara.

Crisi de parella.- El David i la Marta continuen enfadats per una colla de malentesos. Quan un vol afluixar passa alguna cosa que els torna a fer estar de morros. Bàsicament, el problema és que la feina del David no els permet fer coses junts i la Marta té temps lliure que vol aprofitar fent coses que la distreguin.

L'escena de la setmana.- El petó robat del Guillem a la Cinta. Per cutre i ranci, brrrr!!!





Casablanca

Setmana 59
Capítol 291 · Capítol 292
· Capítol 293 · Capítol 294 - Capítol 295 -

Tornar a Resums Gener 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar