TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 94
del 18 al 22 de novembre del 2002

Capítol 463 (dilluns 18/11/2002)
Capítol 464
(dimarts 19/11/2002)
Capítol 465
(dimecres 20/11/2002)
Capítol 466
(dijous 21/11/2002)
Capítol 467 (divendres 22/11/2002)

.. Amors i desamors, bàsicament aquest ha sigut el tema recurrent de la setmana. Si tenim en compte que la setmana acaba amb un contundent 2 a 9 a favor dels segons i que els amors no han destacat per la seva alegria i felicitat, podem concloure que ha estat una setmana amb mal d'amors.

Amors:

"Amor fet pols" (Quim i Iolanda).- La feina de quatre persones l'han de fer entre dos i això cansa al més valent, treballador i animós.
Les pressions de la feina generen la primera discussió entre els enamorats i fan que el Quim torni a tenir cara d'amargat.

"Amor tardoral" (Alfons i Teresa).- Cada cop és més patent que els dos avis senten alguna cosa l'un per l'altre.
L'Alfons fa mans i mànigues per anar al parc des de la seva nova residència i la Teresa aconsegueix anar-hi, també, amb l'Isaac mig malaltó.
Es troben? No senyor, no portaven el rellotge sincronitzat.

Desamors:

"Desamor per conflicte d'interesos" (David i Marta).- Tot i que la parella s'estima han decidit deixar-ho córrer. Els interessos i les inquietuds de l'un i l'altre són diametralment oposats.
El David vol ampliar el bar i li proposa a la Marta que l'acompanyi en el seu projecte.
Ella no vol portar un bar i vol obrir una botiga de roba de segona mà.
Sembla que no hi ha res que puguin fer junts i la millor solució és que cadascun faci les coses a la seva manera i per separat.

"Desamor unilateral" (Joel i K).- La xiqueta està penjada del "Romeo" que només l'ha petonejada per aconseguir que li faci un treball (literari, eh?)
El Joel surt amb totes les noies que se li posen a tret i deixa la K amb tres pams de nassos i sense anar al concert de Krisis després d'haver aconseguit que el Max li vengués les úniques entrades disponibles amb la creença que durant el concert li demanaria a la K de sortir amb ell.
El Max està entre dues lleiltats: la K, a qui voldria explicar com n'és de porc el Joel i el Joel a qui considera un col.lega que li ha demanat que li guardi el secret de que és al concert amb una altra noia.

"Desamor sense un pam de net" (Gus i Ruth).- Les dues parts són igual de brutes però en diferents sentits.
El Gus és el paradigma del "brut físic" i la Rut ho és del "brut moral".

I com que el Gus moralment té de net el que té de brut físicament, li canta les quaranta a la "Lolita" i no es deixa al tinter cap de les marranades que ella ha fet des que la coneix.
Dit això, agafa els seus trastos i marxa de la gran mansió per sempre més. S'autoconvida , a prova i per això és dutxa, a casa de la Núria i intercedeix entre la Marta i el David, sense gaire èxit com s'ha pogut comprovar.

"Desamor amical" (Peris i Fabra).- Un seguit de criaturades, de situacions malenteses i de ganes de revenja (sobretot per part de la Dora) fan que els dos matrimonis passin una primera crisis forta, intentin la reconciliació i acabin més discutits que la primera vegada.

"Desamor per cansament" (Nacho i Mari).- El xiquet va acabar més cremat que Sant Llorenç el dia que el van despatxar del sopar de casa de la Mari i, seguint els consells del Fede, es fa el desmenjat i atura totalment l'asedi al castell de la Mari. La va a veure a la perruqueria per tal de lliurar-li els papers definitius de la custòdia de la Desi i la fredor acompanya el seu fer professional.
La Cari, però, ara se'l comença a mirar amb bons ulls. Què no faria per casar la "Pocas Luces"!

"Desamor Cardifià" (Quim i Clara).- Tot i que ara hi hauria d'haver bon rotllo perquè tots dos tenen parella, el Quim no aconsegueix superar la "morrinya clariana".
Les vacances nadalenques del Max són l'excusa per a posar-se de mala llet i increpar la Clara per la seva manca de consideració al prendre les decisions sense consultar-lo. Segur que només es referia al tema vacances?

"Desamor misogin" (Fede).- La Blanca va arribar més endins del que el Fede esperava i el problema és que s'hi ha quedat. Tot i no haver-la tornat a veure no l'oblida i la seva vida sexual es veu tan alterada que sembla que hagi fet un vot de castedat perpètua.
L'únic rotllet que es permet és amb la Sílvia, suposo que per la seguretat que té de que no arribarà ni a rotllet. I, efectivament, la Sílvia té un mal de panxa molt oportú que no el permet trencar la seva abstinència carnal.

"Desamor solitari" (Remei).- L'exnovi de la Remei li refrega la seva actual novieta pels morros.
Intenta una nit boja amb el "mossèn Fede" que la rebutja dient que no està per aventures d'una sola nit, ni per gresques que no portin a cap lloc.
I la Remei busca consol en el succedani del sexe més conegut, famós, explotat i utilitzat: la xocolata.





Casablanca


Setmana 94

Capítol 463
· Capítol 464 · Capítol 465 - Capítol 466 - Capítol 467 -

Tornar a Resums Novembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar