TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 463
del dilluns dia 18/11/2002

.. Bar Peris.- La Cinta ensenya, molt contenta, el collaret que li ha regalat el Peris, a la Cecília.
En Quim i la Iolanda són en una taula, esmorzant i parlant de lo atabalats que van a la lampisteria.
En Peris li comenta a la Cecília l'enganxada amb els Fabra.
En Marcel li diu a la Mari que ell no té inspiració per fer un musical. La Mari se sorprèn que no s'imagini coses com ara què faria si li toqués la loteria, si en Santi i la Laura fossin vius..............

Casa Rut.- La Rut està penjada del telèfon, agobiada entre el que li diuen per l'auricular i el que li diu en Gus sobre un assaig al que ha d'anar avui mateix. Quan penja, la Rut li diu que té assaig amb l'orquestra i que si vol que hi vagi hauran de quedar més tard i, a sobre, que sigui en Gus que quedi amb en Pere per tal que el noi pugui recollir unes coses que encara té a la casa. En Gus no se'n sap avenir del "morro" que té la tia.

Pensió Regina.- La Paquita no troba la capsa de bombons i pregunta a la Remei, que diu que tampoc en sap res. Aleshores a la Paquita se li acut que potser és el nano de la 3 qui se'ls ha fotut i la Remei segueix callada.
Se'n va el llum i la Paquita surt de la pensió amb la intenció de passar per la plaça i per la lampisteria. La Remei li encarrega les herbes per aprimar-se i quan la Paqui és fora, es menja un bombó.

Farmàcia.- La Dora admet davant del seu marit que potser es va passar amb la Cinta i en Fabra li diu que avui parlarà amb en Peris a l'assaig.

Bar Peris.- La Kristina i en Max parlen d'anar a un concert de Krisis però cap dels dos té diners per les entrades.
La Paquita, a la barra, li explica a en David els problemes que té amb l'electricitat i s'ho fa venir bé per dir-li que millor que es pot fer amb els problemes és solucionar-los quan són petits, que sinó després s'engrandeixen i costen més, etc. etc. En David, que no és tonto, sap perfectament de què li parla.
Quan la Paqui és fora, entra en Marcel i en David li explica el problema que té amb l'Albert que descarat que va per la Marta. En Marcel no pot fer més que exclamar: Quina família!, i recordar com es va posar en Peris gran amb en Lluís, el taxista.
Quan en Peris entra en escena, en Marcel li diu que ja té la idea per el musical.

Lampisteria.- La Paquita suplica a en Quim perquè vagi a la pensió. A l'home se'l veu molt atabalat perquè encara ha d'anar a un munt de llocs i li és físicament impossible. Però finalment li diu que ja passarà.
Entra en Max i demana diners a en Quim per el concert però en Quim l'engega a dida sense ni poder escoltar-lo.
Quan el lampista és fora, és la Iolanda qui li dóna els 50€ que necessita el noi per les entrades.

Bar Peris.- En Pere tracta de treure-li informació al Gus respecte la Rut però en Gus n'està tip i li diu que la Rut és una filla de puta que s'aprofita de la gent. Davant l'intent de protesta d'en Pere, en Gus insisteix dient que aquesta tia és com un gra al cul i que se n'oblidi. Que truqui a la noia que va deixar i que torni a sortir amb ella i que passi de la Rut d'una vegada.
En Marcel li ha explicat a en Peris de què va el seu musical que vindria a tenir un títol com ara: Què passaria si poguéssim tornar enrere?. En Peris no ho veu gaire clar perquè això suposa remenar la mort de la Laura i tampoc té clar que a la Cinta li fes ni mica de gràcia.

Pensió Regina.- En Quim ha acabat la feina i a la Paquita li falta 1€ per pagar-li la factura.
La Remei en té 1 a la butxaca i quan li dóna a la Paquita, i li cau el paperet d'un bombó.
Quan el lampista és fora, la Paqui, que ha recollit el paperet, li diu a la Remei que avui ha renyat el nen de la 3 pel cas dels bombons. Quan la Remei es fa la boja, la Paquita s'enfada i li ensenya el paper acusador. La Remei diu que no se'n pot estar i, responent la pregunta de la Paqui, li diu que té una capsa de bombons a l'habitació.
La Paqui l'envia a buscar-la ràpidament. A partir d'ara, serà ella qui els guardarà.

Casa Rut.- La Rut arriba a casa i allà l'espera en Gus amb la bronca punt, no ha anat a l'assaig i això que l'han esperat més d'una hora. La Rut l'engega a prendre vent i en Gus li deixa clar: Jo no sóc com els imbècils que fas anar de cul.

Pis Quim.- En Quim arriba després d'un dia de feina esgotador i es llença al sofà; s'excusa amb en Max i pretén donar-li els 50 € però el noi li diu que la Iolanda ja els hi ha donat i aleshores, l'home li diu que n'agafi uns quants més (d'euros) per convidar la seva nòvia. En Max s'enfada de broma dient-li que no és la seva nòvia, carai!.

Bar Peris.- És a punt de començar l'assaig i en Fabra no ha arribat. En Peris els diu als companys de teatre que en Fabra està carregat de punyetes. Però en Fabra, que acabava d'entrar, el sent i comencen a discutir-se.
La Cecília ho talla ràpidament i els posa a la feina: Vinga: Llucifer i Satanàs ( o sigui, Peris i Fabra ). La Ceci comença: Teló de bosc, a mitja claror. Surt Llucifer disfressat, mirant a totes bandes com esperant trobar algú.
I segueix en Fabra-Llucifer: No ha passat ningú encara.......però calla!. Algú arriba!. Vigilem!.
La Ceci diu: Entra Satanàs vestit de vermell amb caputxa, tot encorbat, apoiant-se en un bastó.
I segueix en Peris-Satanàs, fingint la veu de vell: Quina costa tan pesada per a mi que sóc tan vellet.......
Van passant el text una estona més i en Peris hi posa tanta passió que en Fabra acaba per partir-se de riure. Això, a en Peris, li senta fatal perquè es pensa que se'n riu d'ell i ja hi tornem a ser i acaba per sortir el fet que ni tan sols passessin a felicitar la Cinta.
Els altres no ho poden aturar i en Peris cada cop s'embala més i li diu a en Fabra que si està allà fent teatre és per ell, perquè ell hi va insistir.
En Fabra s'aixeca i marxa.
Quan en Peris pregunta als companys: Oi que tinc raó?, els altres li responen a l'uníson: No!.

Pis Marcel.- La Cinta l'ha anat a veure i li diu que no li fa gens de gràcia això de l'obra, que la Laura és morta. En Marcel li diu que no vol parlar dels morts sinó dels vius, dels que han quedat i del què hagués passat si la mort de la Laura i en Santi no s'hagués produït. Que ara, ell tindria un fill de 6 mesos, que els Peris serien avis, etc. Però que també podria haver passat que la Laura l'acabés deixant, etc.
En fi, que la cosa va del que donarien els vius per poder tornar enrere.
La Cinta s'estova davant els arguments d'en Marcel i s'adona que el noi encara pensa en la Laura i li pregunta si no surt amb cap noia i ell li respon que només de tant en tant.
La Cinta, mirant-se amb tendresa, admet que potser li anirà bé escriure tot això i que, de fet, potser els hi anirà bé a tots. S'abracen.



tplana

Setmana 94
Capítol 464 · Capítol 465 · Capítol 466 · Capítol 467 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici