TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 467
del divendres dia 22/11/2002

.. De matinada, la Núria troba la Marta dormint al sofà. La noia diu que no podia dormir preocupada per la seva relació amb el David. Ell no l’ha trucat i el troba a faltar, però no sap com reaccionaran tots dos quan es trobin.
Tant la Núria com el Gus li recomanen que parlin i que facin les paus.

De fet, el David arriba a la casa per parlar amb la seva nòvia, però qui el rep és el Gus, regalimant aigua de la dutxa i amb la tovallola pengim-penjam...
El Gus diu que comprén perfectament el David.

Quan el músic convenç a la Marta perquè parli amb el noi, se’n va a La Fusteria on, inicialment, la Núria s’havia de quedar tota la nit perquè el Fede havia quedat amb la Sílvia, però la guionista s’excusa telefònicament al·legant un mal de panxa, i el Fede es queda treballant.
Així que el Gus pot convidar la Núria a uns ous ferrats amb kechup, així deixen la casa lliure perquè el David i la Marta es reconciliïn.

El Joel es troba la Mònica, que li diu que a ella ja li agradaria anar a veure els Crisis... i el noi té una idea.
Va a trobar la K, que ja està a punt pel gran moment, i li diu que no ha trobat entrades, que no ha gosat dir-li-ho per telèfon i que se’n va corrents a sopar amb el seu pare.
La K es queda amb un pam de nas i el Joel, que encara no ha aconseguit que la noia li acabi el treball, truca al Max perquè no el delati.

Aquest li diu “capullo” i se’n va corrents a trobar la K, que queda molt sorpresa que el Max no fos al concert. Ell diu que va vendre les entrades a una gent de Sant Andreu sense determinar, i la K, després de lamentar-se un instant, li proposa d’anar a la platja de nit...

Prèviament, el Max ha parlat per telèfon amb la Clara per anar a passar les vacances de Nadal a Cardiff i el Quim s’indigna perquè li hauria agradat passar les Festes amb el noi i la Iolanda.

El lampista aprofita l’absència del Max per esbroncar la seva ex per telèfon. I, emprenyat, deixa el sopar i se’n va al Peris.

El David, que acaba de rebre la visita de la Marta convidant-lo a sopar, està content, i convida el seu tiet a una cervesa; ell es resisteix un moment però accepta....

A la perruqueria, el Natxo arriba per donar a la Mari els papers definitius de la custòdia. Ella intenta disculpar-se pel que va passar l’altra vagada amb la iaia, però ell es mostra distant i gairebé sec.
En arribar a casa, la Mari s’adona que té una còpia del document que li pertanyia al Natxo i la Caridad, veient complicat això d’aparellar la seva néta amb el Marcel, ho intenta amb el Natxo...
Potser és la seva manera de consolar-se després d’haver vist el Toni engarjolat...

Sembla que el sopar de la Marta i el David ha transcorregut entre mitges paraules i simulacions d’una quotidianitat que tots dos estan molt lluny de sentir.
A l’hora dels postres, el noi decideix prendre la iniciativa i diu que ha estat molt neguitós, gairebé sense dormir, que no sap què ha fet malament però que té una idea que ho arreglarà tot: compren el local entre els dos i comparteixen negoci.
La Marta va aguantant la proposta fins que, legítimament indignada, s’alça de la cadira: ja no l’interessa el que el David li pugui dir.
Ell ataca encara més dient que és evident que la Marta no vol fer res amb ell: ni viure junts, ni muntar el bar... i que si vol que ho deixin córrer, que només cal que ho digui. “Doncs sí”, fa la Marta, trista però decidida, “és millor que ho deixem córrer...
I el David, estupefacte per l’efecte de la bufetada moral, recull molt digne la taula abans d’anar-se’n.






Spock

Setmana 94
Capítol 463 · Capítol 464 · Capítol 465 · Capítol 466 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici