TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 466
del dijous dia 21/11/2002

.. Paquita esmorza amb la Cinta a la pensió i parlen de la situació dels seus fills arribant a la conclusió que s'ho han d'arreglar tots dos solets.

Quan la Cinta marxa surt en calçotets el Gus que ha passat la nit. Demana l'esmorzar però malgrat que és una mica tard, la Paquita l'envia a la cuina a que parli amb la Remei.
El noi, però, identifica una foto de la Marta i abans de saber que és filla de la mestressa diu que està molt bona.

Quim li explica al David en què consisteix el pressupost que ha elaborat respecte a les reformes que caldrien per ampliar el bar.

Després entra l'Albert i xerra amb el David. Li explica que pensa parlar amb els seus pares perquè facin les paus amb els d'ell, i recomana al Peris que faci el mateix amb els seus.
A més li diu que marxa a Londres perquè necessita allunyar-se de tantes pressions.

Teresa li explica a la Cari que el nét té febre i no li passa. Però tot i així aniran al parc perquè li toqui l'aire. Cari li surt a la Teresa que en realitat el que vol és veure a l'Alfons però la Teresa no li dóna cap importància encara que ja fa una setmana que no el veu.

Més tard, la Teresa es troba al súper a les Balaguer Sisters que l'inflen el cap a la dona amb un munt d'explicacions sobre cursets que el Casal d'Avis ofereixen per fer. La Teresa acaba marxant i les germanes continuen discutint mentre fan la compra.

Quan la Teresa passa per caixa, xerren la Marta i la Laura que reconeix que el David sempre va a la seva i no entén res. Laura remarca el fet que des que els coneix, no ha hagut dia que no hagin discutit.
Aleshores entra la Remei que sense més ni més deixa anar un rotllo explicant el fet que el Gus s'ha instal·lat a la pensió i menja per set.
Quan se'n va a comprar, Laura anodada diu: però aquesta, quan respira?

A casa seva, Dora reconeix davant el Fabra que va aparcar el cotxe malament expressament. Albert que està a punt d'agafar el seu equipatge i marxar, els hi diu que haurien de fer les paus amb els Peris perquè s'estan comportant com criatures.
"No tens dret a parlar" li diu el Fabra al seu fill, però la Dora posa pau i l'Albert se'n va no sense abans fer-li un petó al seu pare.

Núria ha anat a la pensió per xerrar amb el Gus abans de marxar a l'escola. Parlen de la Rut i ell li dóna la raó a la seva amiga, disculpant-se per no haver-la fet cas. Núria s'interessa per com s'ho arreglarà ara per allotjar-se encara que Gus reconeix no poder permetre's pagar la pensió cada dia.
Ella el convida a sopar.

Les germanes Balaguer escullen curs. No volen res d'informàtica ni treballs manuals. Pilar llegeix un llarg llistat de cursos i finalment diu un que sembla agradar a la Roser. Finalment faran el taller de grafologia.

 

Durant tot el matí, l'Alfons i el Borja han anat agafant trens i autobusos per tal d'arribar a Sant Andreu. Quan estan a punt d'agafar el rodalies que els portarà al poble, al nen li venen ganes de llaminadures i mentre l'avi li compra, el tren surt.

Teresa es queda al parc esperant-lo, mirant a tot arreu, però com no arriba, agafa a l'Isaac i se'n va.

Més tard arriben l'Alfons i el Borja però ja és molt tard i no hi és la Teresa. L'avi li demana al nen que no l'expliqui res del que fan al seu pare. Serà un secret dels dos.

La Remei es troba al Peris escoltant a un representant de galetes de xocolata que intenta vendre'n-hi al Peris. Encara que ell està poc interessat, li acaba demanant opinió a la Remei.
El venedor l'ofereix la possibilitat de tastar un sota la convicció que no engreixen si és que només es mengés un, és clar. A la noia se li fa aigua la boca, però quan està a punt d'agafar una galeta es penedeix i s'excusa dient que si menja ara després no soparà.

Remei se'n va, entrant els Fabra que es presenten al bar amb la intenció de disculpar-se per tot el que ha passat. Dora fins i tot, li porta un regal d'aniversari a la Cinta: un maquíssim joc de tovalloles. S'expliquen les coses i s'arregla tot quedant a casa dels Fabra per sopar i jugar a cartes.
Per cert, que al final el Peris es queda amb les galetes.

Poc després, David parla amb el seu pare. Li ensenya el pressupost però el Peris no accedeix a agafar el local si no rebaixen el preu del traspàs.
Apareix la Cinta, arreglada per marxar a can Fabra i explica al seu fill que han parlat amb ells i que ja ho han arreglat tot, perquè parlant és com es solucionen els problemes, assenyala la seva mare.
Peris remata la frase dient-li al David que parli amb la Marta per arreglar els problemes que tenen.

El sopar de la Marta i la Núria amb el Gus és molt divertit i diferent. Ell li recomana receptes de cuina que ell normalment fa: ous ferrats amb ketchup, o salsitxes amb iogurt barrejat amb colacao. Les noies posen cara de fàstic però ell assegura estar molt bo.
Després treuen el tema de l'allotjament del Gus. Ell s'ho fa venir bé i malgrat l'oposició de la Marta, les convenç per estar instal·lat al pis de les noies durant una temporada a prova. Si no surt bé, marxarà.
Núria accepta el tracte i la Marta ha de dir que sí.
Quan el Gus ho té tot lligat, surt a l'escala i entra amb tot el seu equipatge que ja tenia preparat a la porta del pis.

Després del sopar, els Fabra i els Peris es disposen a jugar la partida. Però Dora fa un comentari sobre el David que no li fa gràcia al Peris.
Amb aquesta petita discussió comencen una sèrie molt llarga de retrets que acaba en insults mutus per part de tots dos matrimonis.
Els Peris surten emprenyats de casa dels Fabra sense voler-se tornar a parlar mai més.



Channing

Setmana 94
Capítol 463 · Capítol 464 · Capítol 465 · Capítol 467 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici