TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 465
del dimecres dia 20/11/2002

.. Mentre a casa el Gus i la Rut discuteixen per temes d'assaigs, al Peris el David esbronca son pare per haver-li comentat res del local a la Marta. El Peris li respon que no són maneres de tractar la Marta.

L'Artur intenta convèncer les dues germanes per que el deixin muntar al terrat de l'edifici una antena de radio-afeccionat.
Quan se'n va, cap de les dues ho veu clar. La Pilar, fins i tot, diu que aquestes ràdios les fan anar els terroristes.

El Quim i la Iolanda estan fets pols. Sense el Huari es fan un tip de pencar. Decideixen trencar el cercle laboral i anar a la nit al teatre.

El Marcel li ensenya a la Mari l'obra que ha començat ha escriure. Tots dos es posen melancòlics recordant el Santi i la Laura.
Quan el noi marxa, la Mari es queda malament. Encara sent alguna cosa pel Marcel.

Al Mercat el Ramon li comenta a la Isabeleta que no té temps per a lectures bíbliques, perquè quan arriba a casa està massa cansat.

La Lola truca al Quim emprenyada perque una màquina no li funciona bè i ja fa dies que l'espera.
Arriba la Cinta a la parada i la Dora li vol treure la tanda amb l'excusa de que ja l'havia demanada abans. La Cinta no traga i segueix demanant. La Dora emprenyada se'n va sense comprar res i dient maleducada a la Cinta.

Des de la barra de La Fusteria, la Núria li dona idees al Marcel respecte l'obra.
Aquest, per la seva part, intenta emportar-se de festa el Fede. Però no hi ha res a fer: segueix en ple període d'abstinència monàstica.

El Gus convida la Núria al concert que farà aquesta nit. Però ella no hi pensa anar: mentre hi sigui la Rut...

 

La Dora encara està encesa i quan arriba al pàrking no se li acudeix cap idea millor que arrambar el cotxe al del Peris de manera que aquest no pugui obrir la porta del conductor.

La Pilar i la Roser tornen a la càrrega amb l'Artur. Aquesta vegada li expliquen al Ramon que el llogater és radio-afeccionat. Sospitós oi?. El Ramon els hi diu que deixen el pobre home en pau.

El Quim arriba a la parada de la Lola amb els nervis a flor de pell. La Lola, que tampoc està per romanços li planta cara i tenen una petita discusió, que s'acaba quan el Quim se'n va sense solucionar l'avaria.
La Isabeleta intenta resumir el moment amb una encíclica vaticana de les seves, però la Lola li diu que ja ni ha prou i que es dediqui a despatxar els clients.

Quan el Peris arriba al parking se'n adona que no pot entrar al cotxe per cap de les dues portes. Intenta accedir pel maleter.
En aquests moments arriba el Fabra que pren el Peris per un lladre i l'escridassa.
La cosa acaba malament, amb el Peris queixant-se de que sempre la Dora aparca malament el cotxe i el Fabra contestant-li que si li molesta el cotxe, que el mogui ell.

Al Peris li ha agafat ardor d'estomac arran de la discusió amb el Fabra i es pren un xarop.

La Núria i la Mari parlen de l'obra del Marcel, i la Mari l'anima a ajudar-lo i li dona un amulet que serveix per trobar l'home de la seva vida...

El Quim, desprès de discutir-se amb la Lola ara ho fa amb la Iolanda i decideix que finalment no aniran al teatre.

La Rut arriba al concert tard i amb la veu feta pols i, per tant, resulta un desastre.
El Gus està que s'enfila per les parets. Tant és així que decideix anar-se'n per sempre de casa de la Rut.



Massagran

Setmana 94
Capítol 463 · Capítol 464 · Capítol 466 · Capítol 467 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici