TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 93
del 11 al 15 de novembre del 2002

Capítol 458 (dilluns 11/11/2002)
Capítol 459
(dimarts 12/11/2002)
Capítol 460
(dimecres 13/11/2002)
Capítol 461
(dijous 14/11/2002)
Capítol 462 (divendres 15/11/2002)

.. La Blanca i el "penques" del seu novi.- Amb els ànims més asserenats l'Albert i la Blanca queden per a parlar.
Però l'Albert no sap afegir altra cosa al que ja li havia dit tret de que ella pot quedar-se amb els diners que havien donat com a paga i senyal del pis. Això encara la fereix més la Blanca i l'engega a prendre vent..
Signa la liquidació a la farmàcia (amb gran disgust per part del Fabra) i decideix anar a passar una temporada a Montblanc amb els seus pares abans de buscar una nova feina.

La Blanca i "el misogin".- Enamorat, la noia té ben enamorat el Fede després d'una nit boja amb "polvo" inclòs.
I enamorat el deixa perquè ella no té ni temps ni ganes per aventures. Necessita una relació amb finalitat matrimonial, ganes de fills i tota la pesca després d'haver perdut 9 anys amb un "penques".
El Fede creu que ella és mooooolt especial però d'aquí a vestir-se de frac...

El David i la Marta.- El David li explica a la Marta les intencions que té amb el local del costat i ella es posa com una megaKawasaki sense frens. No vol saber res del xiquet, ni dels calamars de la seva mare i dedica les seves energies a ser comprensiva i entendre l'Albert (que ja m'explicareu si no són ganes!) I l'Albert es deixa comprendre, clar.
El David, que sense motius ja és prou gelós i amb motius, "ni te cuen", se n'adona que la seva noia va massa a la piscina i fa el que pot per fastiguejar l'entrenador.
L'Albert li explica l'afrenta del David a la seva "mamà" i ellà, com a bona "lloba", li fa pagar el pastís a la Cinta. Que dius... ara ja començo a entendre perquè és tan immadur l'Albert, brrrrr!

La "Lolita" i "L'Extravagant".- La Rut signa el contracte amb el nou grup i assumeix les seves condicions: res de fumar, a cuidar-se la veu i a assistir als assaigs. Acostumada com està a fer la seva, aquest és el seu primer entrebanc.
El segon és la mestra de l'Escola de Música que li diu ben clar que si no va a classe i no presenta els treballs és la candidata perfecta a fer tota la vida segon de carrera.

El tercer és el Gus que vol que assagi, també, amb el seu grup perquè un important productor els ha de sentir.
El quart és la Núria que li anuncia que el Jordi sortirà molt aviat de la presó amb llibertat condicional a l'espera del judici.

I el cinquè i definitiu és el Pere que se li enganxa com una "lapa" perquè creu , després dels polvos i la compra del vestit, que la "Lolita" el necessita. I com que la Lolita l'únic que necessita són diners per a engegar-los a fer punyetes a tots plegats, li diu, clarito, clarito, que no només no el necessita sinó que li fa una nosa bestial! I el Pere que no s'ho acaba de creure!!!!!! Aquest xiquet no té dos dits de front!

Els avis del parc.- L'Alfons encara no li ha dit res a la Teresa sobre el seu imminent canvi de casa.
Es fan una foto a l'hort amb els xiquets, li dóna per a que ho tingui com a record i la Teresa no ho acaba d'entendre.
L'Isaac no va al Marroc amb la Montse i el Narcís perquè té unes dècimes de febre i per servir d'excusa a la iaia en les seves passejades festejadores.

"Por Caridad".- Ella i la Mari s'han passat mitja setmana de morros per "l'afaire" del sopar de la setmana passada.
Escarmenta la iaia? Què va!!!!!! Continua recitant oracions casamenteres, fent tonteries ancestrals amb cintes vermelles, brodant l'aixovar de la Mari i preparant el terreny amb el Marcel per a un proper sopar.

"Les germaníssimes".- "Balaguer & Balaguer" (les Simon&Simon catalanes) continuen el seu espionatge decidides a descobrir què amaga el llogater. Veuen que a la seva bústia consta, també, el nom d'una dona (Erika Sorrento) i li demanen explicacions. Cap problema, diu amb molta cortesia el llogater que té un aparell de radioaficionat, sóc representant d'una empresa de cosmètics que s'està introduint en el mercat amb aquest nom. I què més?, es pregunten elles amb total escepticisme. Qui és i què amaga aquest senyor?????

El Ramon de les olives.- Ja ha mossegat l'ham de la Isabeleta que no només no permet que es quedi sense revista evangelitzadora sinó que li regala la Biblia per a que la vagi lleginta estones perdudes. Ara només li falta engollir-lo i tal com és ell (carn de secta, o de grup o de qui li faci una mica de cas) sembla que no tardarà a fer-ho.





Casablanca


Setmana 93

Capítol 458
· Capítol 459 · Capítol 460 - Capítol 461 - Capítol 462 -

Tornar a Resums Novembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar