TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 460
del dimecres dia 13/11/2002

.. En una tauleta del Peris, el Fede li explica al Marcel el que li ha dit la Blanca. Aquest ho troba normal tal i com sempre ha estat ell. Però el Fede pensa que la Blanca és tan diferent...

Quan el Marcel s'atança a la barra a pagar es troba la Cari que li pregunta si es va enfadar pel sopar de l'altra dia. El Marcel li respon que no i que està disposat a anar a sopar qualsevol altre nit.

La Teresa i la Montse tenen una mini-baralla perquè la primera es vol emportar el nen al parc, i la filla preferiria que no sortis de casa.
Prevaleix l'opinió i les ganes de l'àvia de retrobar-se amb el "pretendent".

La Blanca ha anat a la farmàcia a signar la liquidació. El Fabra fa un últim intent per a que no se'n vagi. Però no hi ha res a fer. Quan surt per la porta, el matrimoni Fabra coincideix en que la trobaran a faltar i que l'Albert ha fet una bestiesa i que ja s'ho trobarà.

El David intenta fer les paus amb la Marta i la va veure al súper. Però ella encara està emprenyada i se'l treu de sobre.
A més a més la Laura li diu que aquesta vegada l'ha fet massa grossa.

La Teresa és al parc amb el pretendent, que li dona la foto feta al hort com a record, i que ella reb contenta i emocionada.

La Teresa ha anat a veure la Cari, que encara està brodant l'aixovar de la Mari. No perd l'esperança, aquesta dona. La Cari li explica l'enfadament de la Mari i la Teresa li diu que compren la noia i que està d'acord.
La Cari li pregunta pel seu amic del parc i la Teresa li ensenya la foto. Ara però, amb l'Isaac al Marroc no podrà anar al parc. La Cari li fa veure que no calen nens per anar al parc a visitar els amics.

A La Fusteria ha vingut la Blanca per acomiadar-se del Fede, que intenta reternir-la de totes les maneres, fins i tot estaria disposat a casar-se, tenir fills i una hipoteca. Ella riu, li fa un petó i se'n va per no tornar mai més.

Al Peris, l'Albert està assegut a una tauleta.
Entra un home preguntant pel local del costat i, ràpidament, el David li pinta un panorama catastròfic per a dissuadir-lo, cosa que sembla que aconsegueix.
El Peris intenta convèncer el Marcel per a que sigui ell qui els escrigui el musical.

Quan l'Albert és a punt de marxar del local ensopega amb els pares de la Blanca. La mare li diu de tot i, finalment, li dona un bolet que sóna a tot el bar i fa que el Marcel, el Peris i el David es mirin l'escena atònits.

La Cari i la Mari encara estan enfadades, però sembla que ha arribat l'hora de les reconciliacions. I així ho fan i es demanen perdó una a l'altra.

La Teresa torna amb el nen a casa i la Montse se'n adona de que te febre. La Montse es queixa de que sa mare hagi tret el nen, i l'àvia opina que bé que se l'endurà al Marroc i que si està malalt que no se'l emporti que el deixi amb ella.

A La Fusteria el Marcel li comenta a la Núria que ell no es veu capaç d'escriure ficció per a un musical.
El Fede li contesta que ell tampoc es veia enamorat, i en canvi, ara... Però és igual, la dona dels seus somnis l'ha abandonat definitivament.

Arriba l'Albert seguint la seva habitual ronda pels bars, i el Fede no se'n pot estar de ficar-se amb ell i lloant les virtuts de la Blanca.
Fart, l'Albert li pregunta per què no se'n va ell amb la Blanca. I el Fede li respón que es veu que ella prefereix els capullos com l'Albert.
Aquest engega a la puta merda el Fede, paga i surt per la porta.


Massagran

Setmana 93
Capítol 458 · Capítol 459 · Capítol 461 · Capítol 462 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici