TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 458
del dilluns dia 11/11/2002

.. Pis Fabra.- Els pares Fabra pregunten a l'Albert com ha quedat amb la Blanca. Resulta que han quedat avui per parlar. Els Fabra es mostren esperançats en que els nois facin les paus i l'Albert n'està fart.

Bar Peris.- En Narcís, feliç, recita la llista de germanes d'en Huari als Peris.
La Paquita dóna un llistat de locals a la Marta que ja està una mica millor de la gastroenteritis i que es mostra feliç perquè en David l'acompanyarà.

La Fusteria.- En Gus li acaba de dir lo de la Rut a un noi del grup que, lògicament, s'emprenya.
Quan el noi és fòra, la Núria pregunta a en Gus, irònica, si estan contents amb la Rut. En Gus es defensa dient que si ell ha anat a parar amb la Rut és per culpa d'ella (de la Núria).
En Fede porta la beguda a l'Albert i s'asseu un moment amb ell; li pregunta com estan les coses i l'Albert n'hi fa un resum curt. En Fede li desitja que li vagi bé però que vigili no sigui que després se'n penedeixi.

Pis Fabra.- Entra en Joel que ha quedat amb la Kristina per tal que l'ajudi amb lo d'en Kafka.

Bar Peris.- Una amiga de l'escola li diu a la Rut que ha de presentar els treballs o suspendrà. Es veu que fa setmanes que no va per classe.
En Peris li explica a la Cinta lo molt emprenyat que està amb en David, per l'ampliació, i amb en Fabra, per la picabaralla de divendres.

Farmàcia.- La Montse surt després de comprar un medicament per l'Isaac (té febre i l'ha portat al metge).
Un cop sols, els Fabra tornen a parlar de la trobada de l'Albert i la Blanca i quan l'home assegura que parlant la gent s'entén, la Dora li diu que s'apliqui el "cuento" i que parli amb en Peris.

Terra de Ningú.- Això seria a mig camí entre la farmàcia i el bar. Tant en Peris com en Fabra surten dels seus establiments i s'hi troben. Es demanen perdó i s'acaben donant la raó pel que fa als fills respectius. La cosa acaba amb una abraçada.

Pis Fabra.- Arriba la Blanca i no sembla que l'Albert sàpiga què dir. Després d'unes quantes frases buides la Blanca li fa la gran pregunta: Per què no m'ho va dir abans?. L'Albert respon que estava fet un embolic i que volia arreglar-ho.
Com que no diu res més, la noia s'aixeca per marxar, enfastiguejada.
Aleshores el noi, que ja es veu que no sap com posar-se ni què més dir, li diu que es quedi la paga i senyal, que es quedi el pis o que si no aquest, potser se'n podrà comprar un altre.
La Blanca li deixa clar que el pis li importa un "pito" i ell li pregunta: Què vols?, i la noia respon: Que em tornis els 9 anys.

Casa Rut.- L'home que la va contractar és allà perquè la Rut firmi el contracte de feina que li ha portat. Li diu que es posi les piles i que s'ha d'estudiar tot el repertori, assajar totes les tardes i.........li diu que deixi el cigarret que s'acaba d'encendre. Si signa el contracte, l'ha de complir i això vol dir que no pot fumar.
I la Rut se n'adona que potser tampoc tindrà gens de temps per anar a classe.

Pis Núria.- En David i la Marta han fet un kiki i ara són al menjador. Ella li diu que té una llista de locals per anar a veure i ell aprofita, com aquell que no diu res, per comentar-li que li faria il·lusió ampliar el bar aprofitant el local del costat.
La Marta s'alça d'un bot i, emprenyada, li diu que té un morro que se'l trepitja, o sigui que per ella és massa car però que per ell, està bé, no?. I acaba amb un: T'has pensat que sóc imbècil?.

Bar Peris.- En Peris li comenta a la Cinta que estaria bé deixar fer la seva a en David.
Quan el noi arriba, son pare li diu que si rebaixen el preu del local, se'n podria parlar. Ara en David no sap què fer.
Entra en Max parlant pel mòbil. Queda clar que és la Kristina que li diu que d'allò de sortir avui, doncs que no podrà ser (tu diràs!). En Max es queda fotut.

Pis Fabra.- L'Albert està al sofà, fet pols, i fent zapping compulsivament. Quan ja no pot més, s'aixeca i surt.

Pis Núria.- La Marta està sopant sola, truquen a la porta, és l'Albert que diu que no volia ser a casa quan tornessin els seus pares. I d'aquí, passa a explicar-li lo de la Blanca i lo malament que se sent. S'autoflagel.la i diu que la trobarà a faltar, que no volia fer-li mal i, amb els ulls plens de llàgrimes, espera que la noia trobi algú que la tracti millor.

Carrer.- La Blanca s'asseu al banc típic de quan es veuen escenes de carrer. Quina casualitat que passa en Fede per allà i la veu. S'acosta i s'asseu al seu costat tot preguntant-li com ha anat amb l'Albert. La noia li diu que s'ha quedat sense feina i sense sogra, cosa que en Fede relativitza dient que segons com és una sort (lo de la sogra). La noia segueix explicant com se sent de malament, com ha passat de tenir una vida pràcticament muntada a no tenir res i, clar, acaba plorant.
Ai, ai, ai......en Fede li demana que no ho faci això (plorar) perquè li vénen ganes d'abraçar-la. Dit i fet, com que ella no para, en Fede l'abraça i ella s'hi agafa amb desesperació. I.........per què seguir explicant si ja se sap què passa :-). "Bueno" vaaaaa........la Blanca se separa una mica, li fa un petó als llavis, més per agraïment que per altra cosa, i clar........què voleu que faci el pobre Fede?, acostar-s'hi poc a poc, com demanant permís, i acabant tots dos més enganxats que dues paparres.


tplana

Setmana 93
Capítol 459 · Capítol 460 · Capítol 461 · Capítol 462 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici