TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 461
del dijous dia 14/11/2002

.. Rut ha passat tota la nit sense dormir per poder acabar un treball per la Universitat. Quan Gus es desperta, la troba i li diu que hi ha assaig amb el grup i que no pot tornar a faltar, però a la Rut l'interessa més anar amb el grup que l'acaba de contractar i ja li diu al Gus que no anirà, però aquest li dóna un ultimàtum. Si no es presenta a l'assaig ja li pot dir adéu al seu grup.

Núria visita a la Roser per informar-la que aviat el Jordi sortirà de presó en llibertat condicional. Mentre la Núria li diu contenta i emocionada, la Roser s'ho pren seriosa, sense demostrar cap entusiasme. I és que no vol que el seu fill un cop estigui lliure, li doni mal de caps.
Quan la Núria marxa, la Pilar li diu a la seva germana que no s'amoïni per res, perquè el fet d'haver estat tancat l'haurà servit d'alguna cosa.
Després, totes dues es posen a tafanejar per la finestra i descobreixen que l'Artur rep un paquet. L'obre, i la Roser li diu a la Pilar que és una bomba!

La Remei i la Paquita fan règim i es feliciten per com va tot de bé. Fins i tot, una capsa de bombons que una clienta s'ha deixat, no la pensen testar i li donaran a d'altres clients.
Remei
a més a més, aquesta nit, ha quedat amb una amiga però no podrà sortir fins que la Paquita vingui de la piscina.

Poc després arriba la Marta i xerra amb la seva mare del mal rotllo que porta amb el David. La Paquita intenta que la Marta canviï d'opinió respecte al David perquè tot s'arregli, fins i tot li diu que ell mai faria res en contra d'ella.

Al mercat, Isabeleta li pregunta al Ramon si ha llegit la revista que li va deixar i ell confessa que molt per sobre. Així tot, Isabeleta es compromet a continuar passant-li revistes al noi de les olives.
Però la Lola li dóna un toc d'atenció a la seva empleada. No vol que prediqui a la parada, però per la Isabeleta el que està fent amb el Ramon no és predicar sinó donar-li un cop de mà.

Rut porta el seu treball a l'Escola i la professora l'esbronca, no ja pel treball que és molt poca cosa, sinó també per les seves absències. La Rut es justifica dient que viu sola i treballa, però això a la professora no l'importa gens. Li demana que repeteixi el treball si vol aprovar.

Miquel és al Peris que se n'alegra de veure de nou al seu ex gendre.
Poc després arriba la Remei que xerra amb el seu ex nóvio. Recorden una mica el passat i la Remei intenta quedar amb ell algun dia per sortir si cal. Aleshores arriba una noia que besa i abraça al Miquel. Ell la presenta com la seva parella actual, la Mireia. I abraçadets, marxen tots dos.

Remei es queda xafada i seu amb la Cecília que l'insinua si està gelosa, però la Remei li contesta que no, el que passa és que es penedeix d'haver deixat tot el que tenia amb ell per anar-se'n amb el Ramon.
Poc després arriba el Marcel que ha acceptat fer-se càrrec del musical. La Cecília el crida i li exposa una idea que té ella: una dona arriba al seu poble després de molts anys d'absència i es retroba amb la seva filla.

Però el Peris es fica pel mig i diu que ell té una altra idea: el musical ha de ser una història d'amor d'un matrimoni que treballa junts...
El Marcel l'atura i sentència que si ell l'ha d'escriure, d'ell ha de sortir la idea original.

Núria es presenta a l'Escola on es troba a la Rut i a qui li dóna la bona notícia referent al seu pare. Però la resposta de la Rut és clara: no estarà molt temps fora perquè quan arribi el judici el tancaran per sempre.

Pilar i Roser compren a la parada i una antiga veïna de la Roser es deté per xerrar amb ella. Li explica que l'inquilí del pis, l'Artur, ha demanat permís per instal·lar una antena de radioaficcionat. La dona no ho veu clar i vol que la Roser digui alguna cosa a la comununitat de veïns.
Quan la dona marxa, la Pilar li retreu que hagi confós la ràdio amb una bomba, però per la Roser, aquesta no deixar de ser una afició ben estranya.

Després la Isabeleta tornar a parlar amb el Ramon. Li fa un regal. Ramon es queda sorprès quan veu que es tracta d'una Bíblia. Primer se'n riu, però l'acaba acceptant.

L'Albert es presenta a La Fusteria buscant al Ruben. Fede aprofita per disculpar-se amb ell després del que li va dir. Albert accepta les disculpes i es queda en el local aprofitant que és la Marta.

Després arriba la Remei. Fede l'atén i ella el convida a anar a ballar (i a prendre's l'última copa com aquella vegada) després del sopar que té amb una amiga. Fede rebutja l'oferta i diu que ja no té edat per segon quines coses. Però felicita a la noia per ser capaç de fer un polvo i res més, sense voler comprometre's, ni casar-se ni tenir fills.

La Remei arriba feta pols a la pensió i no pot evitar menjar-se els bombons.

Núria visita al Jordi que pregunta per la seva mare. Núria li explica que la Roser no vol que es fiqui en merders. A més, la Clara també ha preguntat per ell.
Jordi, però, s'interessa per la Rut. Ell explica per què es va embolicar tant amb ella. Rut era una noia que a ell li feia sentir bé, i no volia tallar amb ella perquè això seria reconèixer que s'havia tornat a equivocar davant tota la gent que ja el va advertir que la relació amb aquella noia acabaria malament.
Núria li explica el que la Rut pensa d'ell i el que li desitja quan es celebri el judici. Jordi reconeix que ella no l'estimava i que el més important per ell és sense cap mena de dubte, la seva filla.

Rut arriba a casa. La música està molt alta i quan comença a despullar-se per posar-se còmoda, sona el timbre de la porta. Obre i apareix el Pere amb el seu equipatge. Ha tallat amb la noia amb qui sortia, i vol instal·lar-se amb ella per cuidar-la.





Channing

Setmana 93
Capítol 458 · Capítol 459 · Capítol 460 · Capítol 462 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici