TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 462
del divendres dia 15/11/2002

.. Al bar del Peris: La Dora li diu al seu marit que pensa anar a l'entrevista de treball que li ha sortit i que, per mica que les condicions siguin bones, l'acceptarà. Al Fabra no li fa gaire gràcia: ell s'estima més que es quedi a la farmàcia, perquè, si no, a més que encara i perden diners, no té ningú que l'ajudi.
El Peris s'acosta per servir-los i els diu que demà és l'aniversari de la Cinta i els proposa de celebrar-ho tots quatre anant a sopar fora. Ells hi estan d'acord però el Peris s'adona que estan una mica malhumorats.

La Cari ensenya a la teresa un tros de cinta vermella que té intenció de repartir entre la Mari i el Marcel, a veure si així aconsegueix que sortin junts.

A casa la Rhut: El Gus parla per telèfon i sembla que rep bones notícies. Quan penja, diu un bon dia entusiasta i el Pere aprofita per dir-li que es queda a viure allà. El Gus ho troba natural: la casa és gran i conparteixen habitació amb la Ruth...
Però quan el noi se'n va a la dutxa, ella puntualitza que només es quedarà uns dies i li pregunta amb qui parlava.
El Gus s'explica: a la'actuació de la setmana que ve vindran un productor i una discogràfica. Li demana a la noia que no falli als assajos, al d'avui tampoc.

A casa la Montse: L'Isaac té un parell de dècimes i la Teresa insisteix que no és bo que se l'emportin. La Montse pensa amb el disgust del Huari, però també veu que al nen no li convé el viatge.
Hi ha un petit estira i arronsa entre tots. Al final deixan l'Isaac amb l'àvia i se'n van cap a l'aeroport.

A casa la núria: La Kristina parla amb la Marta i la Núria des del núvol on s'ha quedat després del petó del Joel. No es pot acabar de creure que el noi estigui per ella quan totes les noies de la classe li van al darrera.
Truquen i és el David. La Núria i la Kristina marxen.

El David intenta disculpar-se a la Marta per la història del local, però ella no vol sentir raons i li diu que ja parlaran en una altra estona perquè ara se n'ha d'anar amb la seva mare a la piscina perquè l'Albert diu que relaxa tant.
Al David li sap greu i es sent gelós.
Es barallen i el noi marxa dient que quan tingui un moment per a ell, ja parlaran.

Al bar del Peris: La Cari i el Marcel se saluden i just en aquest moment se sent una exclamació del Peris que s'ha tallat. La Cinta s'emporta al Peris a dins per desinfectar-li la ferida.
Mentrestant, el Marcel s'ofereix a la Cari per portar-la on li convingui, però la dona li diu que no cal perquè ja ha fet el que havia de fer.

Entra l'Albert i demana una aigua i una bossa de patates i, de passada, li diu al David que ha vist a la Marta a la piscina.
El David li demana 3 €uros i l'Albert es troba que només en porta 1,50.
Llavors, el David es nega a fiar-l'hi i agafa la bossa de les patates. L'Albert li diu que la Cinta li deu 2 €uros i el David que d'això ell no en sap res.

A la farmàcia: L'Albert, ple d'indignació, li explica a la seva mare el què li acaba de passar amb el David. La Dora queda parada.

Al bar del Peris: El Marcel va buscant històries pel seu musical i tothom li dona idees que, curiosament, coincideixen amb l'argument de la seva pròpia vida o amb el que els agradaria que els passés.

El Max li pregunta a la Kristina si això del Joel ha de durar gaire perquè ja no poden anar mai al cine.. Ella es fa l'interessant i li explica que es van fer un petó. Ella li pregunta si està gelós i el Max diu que no, però la Kristina no s'ho creu.


A un parc: Una joveneta i el Joel es troben, es petonegen i se'n van a prendre alguna cosa.

A la farmàcia: La Dora està venen una crema a la Lola quan entra la Cinta a comprar aigua oxigenada. Fan una mica de broma del sopar, però a l'hora de cobrar, la Dora li demana 3.80 €uros a la cinta: 1,80 de l'aigua oxigenada i 2 dels que deu a l'Albert.
L'aprenent de psicòleg queda molt sorpresa i una mica fotuda. La dona del farmacèutic li pregunta si se'n recordava i la Cinta contesta que sí. La Dora li fa saber que el David no i quan la Cinta pregunta què ha passat, li contesta que ja li ho explicarà ell. La Cinta paga.

A casa la Rut: El Gus treu foc pels caixals perquè la noia no ha arribat a l'hora a l'assaig. Discuteixen i el Pere demana que parin que l'estan posant nerviós. El Gus li diu que no s'hi fiqui que a ell no li han dit res. La Rut el defensa i el Gus se'n fot: "pobret, prou pena té d'aguantar-te, oi?" i marxa.

El Pere corre, protector, al costat de la Rut, que se'l treu del damunt i li diu que se'n vagi. Que no vol viure amb ell. El noi, parat li recorda que ho ha deixat tot per ella: l'Eli, la feina, el poble..., els estalvis. La Rut li replica que ella no li ha demanat pas.
El reacciona i li diu que quan necessiti algú, no el busqui.

Al bar del Peris: La Cecília informa la Núria que han millorat molt cantant i que espera que els donarà un cop de mà amb el musical. La Núria no assegura res. I es disposen a assajar. El David reconeix als seus pares que s'ha passat, però els diu que no suporta l'Albert perquè és un "xulu".

Se sent el cor i, potser han millorat, però encara no són la coral del Liceu.

El matrimoni Peris troba que el David té raó.
Els Fabra estan estranys i la Dora no tenia perqè fer el paper que li ha fet a la Cinta, menys encara davant de la Lola. I comencen a trobar-los-hi tots els defectes.
Al final els passen les ganes d'anar a sopar amb ells.







Antaviana

Setmana 93
Capítol 458 · Capítol 459 · Capítol 460 · Capítol 461 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici