TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 91
del 28 al 31 d'octubre del 2002

Capítol 449 (dilluns 28/10/2002)
Capítol 450
(dimarts 29/10/2002)
Capítol 451
(dimecres 30/10/2002)
Capítol 452
(dijous 31/10/2002)
(divendres 31/11/2002, Tot Sants, no s'ha emès capítol)


.. La Blanca i el "penques" del seu novi.- La Blanca ha donat la paga i senyal (6.000 €) de l'últim pis del Xicago sense que l'Albert l'hagi ni vist. El "penques" està que trina i sembla no recordar que no l'ha vist perquè es va estimar més acompanyar la Marta a veure el seu possible local.
Sigui com sigui, la parella ja té pis i ara cal començar a mirar hipoteques per a poder-lo finançar.
La Blanca està radiant i tant contenta que ni s'adona de la cara de bé degollat que fa l'Albert. Com que ja no pot allargar el tema de buscar pis, el "penques" es proposa allargar el tema de trobar una hipoteca avantatjosa però la Blanca li recorda que la setmana vinent hauran de signar el contracte i tenir-ho tot enllestit.
És aquí quan li agafa la "morrinya" a l'Albert que trobarà moltíssim a faltar la seva família i, sobretot, a sa germana.
Els Fabra, més la Dora que el seu home, enyoraran molt el seu fill i els sap greu que marxi tan aviat, tot i tenir gairebé 30 anys, el xavalet.

El David i la Marta.- Després de parlar amb les seves respectives mares, els dos afluixen una mica els seus plantejaments a favor dels interessos de l'altre i el resultat és que ni van de viatge, ni llogaran un local, ni celebraran la castanyada. Per què? Doncs perquè quan abandones un somni abandones molt més que una cosa que volies aconseguir, abandones una part de tu mateix.
I la Marta sembla que està patint aquesta amputació: està molt cansada, no té ganes de res i s'estima més passar la castanyada dormint. Tot això dins d'un aparent clima de "bon rotllo" entre la parella perquè els dos han renunciat a favor de l'altre.

La "Lolita i "L'Extravagant".- La mossa és d'idees fixes i com que s'ha proposat fer-se rica cantant, s'hi vol fer. Té clar que amb la música que han assajat fins ara no aniran enlloc i no dubta a manipular la resta del grup per tal de tocar cançons més "paxangueres", canviar el nom del grup que ara es dirà "Luna llena" (en podeu trobar cap de més cursi?) i contractar una actuació en un casament.
El Gus, evidentment, no hi està d'acord i els diu que "con su pan se lo coman" i que aquell ha deixat de ser el grup que ell va muntar.
La "Lolita", sense problemes de consciència (en té?), mira d'aconseguir 300 € per a comprar-se un vestit adequat per al nou grup musical. Els demana sense èxit a la seva mare, al Gus (es pot tenir més morro?) i acaba trucant al Pere excusant-se en els bons temps que van passar junts.

Els adolescents.- La literatura no és sant de la devoció del Joel i en Kafka més que sant és un ós que li és molt difícil de rosegar. El Max li aconsella que demani ajut a la K que en sap molt d'aquest senyor. El Joel creu que ell no li és simpàtic a la noia però el Max s'encarrega de desfer els seus dubtes.
Quan la K ho sap acaba pensant que serà una bona excusa per a estar a soles amb el Joel.

Els avis del parc.- L'Alfons s'endú la Teresa a l'hort (no pas en el sentit figurat, encara) i la carrega de verdures que ella justifica amb mentides davant la Montse i el Narcís. Diu que les ha comprades a una gitana i s'afanya a cuinar-les.
Alguna cosa deu sentir per "l'anticlerical" si ha fet això i, a més a més, s'ha decidit a anar a la perruqueria a treure's d'una vegada per totes el "motxo" del cap.

"La seguretat ciutadana".- Un company dels "goril·les" del pub va a la ferreteria buscar "el moro" per agrair-li els serveis prestats als porters durant el judici. La Iolanda i el Quim el fan fora i fins posen una denúncia a la policia.
El Fede està molt espantat pel Huari i junt amb la Montse, el Quim i la Iolanda, creuen que el millor és que desaparegui de Sant Andreu fins que les coses s'hagin encalmat una mica i els "matons" siguin a la presó.

La Montse i el Huari.- La germana del Huari es casa al Marroc i, en contra del que ell vol, el fan marxar cap allà per tal de que no corri perill. Tots estan molt enyorats i el Huari proposa a la Montse que vagi al Marroc amb el Narcís i l'Isaac per assistir al casament i per tal que la seva família conegui el fill petit. La Montse accepta i el Narcís és més feliç que un anís.

"Por Caridad".- Ja tenim la iaia vivint amb la "Pocas Luces" i revolucionant la seva vida. La Mari li explica la veritat de tot el que li ha passat darrerament i la Cari es lamenta de no haver pogut estar amb ella i ajudar-la en aquells moments.
Disposada a recuperar el temps perdut va a veure el Ramon i li diu de tot i més, visita el Toni a la presó i després de plantar-li la canya li diu que no el deixarà sol, troba la Pilar i li deixa ben clar quina part de culpa té en l'anterior desgràcia de la Mari.
En fi... que no deixa "títere con cabeza", ufffff! D'altra banda, s'ha entestat en buscar un bon novio per la Mari i, coneixent-la, podem estar segurs que no pararà fins a trobar-lo.

Les "germaníssimes".- Tenen poca feina, la Pilar menys que mai ara que una altra "iaia" s'ocupa de la Desi, i ja se sap... qui no té feina el gat pentina. Com que elles no tenen gat, es dediquen a vigilar la casa del llogater de la Roser amb prismàtics i tot! Sembla ser que a la matinada hi ha una dona rossa dins de casa que no veuen sortir durant el dia. Ja tenim un bon tema per a aquestes dues xafarderes.











Casablanca


Setmana 91

Capítol 449
· Capítol 450 · Capítol 451 - Capítol 452 -

Tornar a Resums Setembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar