TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 450
del dimarts dia 29/10/2002

.. El Fabra i el Peris parlen que l'Albet i la Blanca ja tenen pis nou. Al Fabra no se'l veu massa content: vol i dol. Empenyia el seu fill a comprar el pis, però ara que el té, li sap greu que marxi de casa.

La Iolanda i el Quim expliquen a la Cecília i la Cinta que han anat a la policia a posar una denúncia per amenaces però la policia els ha dit que no hi pot fer res perquè ni tant sols saben qui és.

La Mari arriba a casa i troba que la seva àvia ha fet la neteja i una pila de "torrijas". La dona li diu que vol anar a veure al Toni a la presó i n'hi portarà unes quantes, però que primer ha d'anar al mercat perquè falta alguna coseta.
La Mari sospita que vol veure al Ramon, ja que la nevera està plena, i li adverteix que no s'hi acosti ni li digui res. L'àvia li diu que només li vol veure la cara.
Mentre la Mari menja, la seva àvia li ensenya el paquet de diners que el Martí va portar-li després del judici: els ha trobat sota un armari. La noia li explica de què es tracta i la pobra dona té un altre disgust.

La Teresa comenta a la Montse que l'àvia de la Mari ha d'estar entretinguda amb tota la història i que ha de ser difícil fins i tot per la Mari. La Montse li demana que faci macarrons, aveure si el Narcís s'anima, que està anoinat pel Huari.
En aquest moment sona el telèfon i és el seu home que diu que ha arribat bé i que vol que ella, el Narcís i l'Isaac vagin cap allà pel casament de la seva germana. Vol que hi porti el nen perquè li agradaria que la seva família conegués el seu fill. La Montse queda una mica fomuda. Després de la negativa de tenir una nena, ara li diu això i a ella li sap greu.

El Fede li ensenya a la Cecília el regal d'aniversari de l'Alba. És la seva màquina de fer fotos. El que la Cecília no té clar és que el seu fill sigui ben rebut per la Tona i la seva família.

La Pilar comenta a la seva germana que han d'anar a comprar botons pel jersei de la Desi i una mica de rap per fer-li el sopar. La Roser rondina perquè diu que la Mari és una desagraïda i que no sap perquè sempre està pensant amb aquesta nena. La Pilar li contesta que no té res millor a fer i que li ha agafat afecte. Amb un sospir trist, una i l'altra diuen que segurament ja no tindran més néts.

Mentre la Gemma despatxa a la Teresa, arriba l'àvia de la Mari a la parada. El Ramon la vol servir, però ella només se'l mira, fins que li pregunta si ell és el Ramon. Aleshores, es presenta i comença a insultar-lo dient-li "cabrón y desgraciao". El Ramon es rebota i la dona continua tirant-li la cavalleria per sobre fins que la Teresa se l'endur plorant abans que comenci a pegar-lo.

Un cop a la perruqueria, la Mari es mostra una mica disgustada pel què ha passat.

El Ramon ho explica a la Pilar i la Roser. Així és com saben que hi ha l'àvia de la noia a Sant Andreu. La Pilar li diu al noi que li porta un gersei a la Desi i el Ramon li diu que la Mari se n'aprofita. La Pilar no el vol ni sentir.

La Lola li diu a la Gemma que al grup de teatre busquen gent. El Ramon ho sent i es queixa que li van dir que ja eren prou. La Lola li contesta que només falten dones i el Ramon les engega a prendre pel sac.

A casa els Fabra, la Kristina li pregunta a l'Albert què li passa perquè no el veu gens entusiasmat. Tots dos estan una mica tristos i es diuen que es trobaran a faltar.

El Narcís arriba a casa desganat. Pregunta a la Teresa perquè ha hagut de marxar el Huari i es queixa que mentís al judici: si hagués dit la veritat ara no tindria problemes. La dona li pregunta si ell no ajudaria a un amic o a l'Ivan. Això sembla que mig convenç al nano.
Arriba la Montse amb un mapa del Marroc i li pregunta al Narcís si li acompanyarà pel casament de la germana del Huari. El Narcís es posa molt content.

A la presó hi ha una escena emotiva. el Toni rep a la seva àvia seriós. La dona es lamenta d'haver-lo de veure allà dins. Ell intenta explicar-li que es va deixar comprar per la Mari i la nena, ja que ell igualment hauria acabat tancat. La dona li diu que no n'ha fet ni una de bona a la seva vida. El noi li contesta que si hi ha anat per dir-li això, ja en té prou amb la Mari. Ella li contesta que pobra, la seva germana, en lloc de tenir-lo com a ajuda, és la qui carrega amb ell. El seu nét li respon que allà dins pagarà per tot. La dona es posa a plorar i li diu que li ha dut "torrijas" i el disculpa dient que això és per no haver tingut uns pares que se'n cuidessin.
L'àvia marxa perquè ha d'anar a buscar la Desi a la guarderia. Quan ja se'n va, plorant, el Toni la crida i li pregunta si tornarà. Ella li diu que sí.

El Fede arriba a casa dels avis de l'Alba i l'àvia, quan obre la porta el fa fora: diu que la nena no hi és i que la Tona no vol que la vegi mentre no pagui la pensió. El Fede diu que li porta el regal, però la senyora li tanca la porta als morros. Ell crida i pica, però no hi ha res a fer.

Les dues germanes vídues fan plans per anar a berenar quan hagin recollit a la Desi. Quan arriben a la guarderia, saben per la mestra que a la nena l'ha recollida l'altra àvia. La Pilar dissimula dient que segurament l'han avisada i no ha mirat el contestador.
Però a la Pilar li ha passat la gana i no vol anar a berenar.

A casa els Fabra, estan pensits. La Dora troba que l'Albert ha anat ràpid a trobar pis, això fa riure una mica al seu marit, que li recorda que el fill té gairebé trenta anys. Ella es posa nostàlgica. El seu home diu que havia de passar i que encara els queda la Kristina i, a més, quan ells es van casar de seguida va néixer l'Albert i ja no van poder fer coses tots dos sols. Ara serà el moment de fer tots els viatges que tenen pendents. A més a més, aviat els vindran amb un net i...
A la Dora la idea no li fa gaire gràcia. El Vicenç se'n va adormir i ella es queda una estona més al menjador.




Antaviana

Setmana 91
Capítol 449 · Capítol 451 · Capítol 452 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici