TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 452
del dijous dia 31/10/2002

.. Mari, mentre esmorza amb la Cari, truca a la perruqueria i la Montse li diu que l'Óscar l'ha tornat a trucar. Mari ja n'està farta!
L'avia s'interessa pel seu estat de salut sentimental i fa insinuacions sobre casaments en el futur. Però Mari no es vol casar ni saber res de cap home. Fins i tot la Cari, treu el tema d'una possible relació amb el Marcel, sobretot després de conviure tant de temps la vegada anterior, però Mari deixa clar que només són amics.
Mentrestant, la Cari s'ha entestat en fer panellets.

A casa de la Montse tots esmorzen menys ella. I comenten les coses quotidianes: que si l'Isaac està trist perquè no hi és el Huari o que si la Teresa ha de comprar més verdures si veiés novament a la gitana.
Després truca el Huari i tant bon punt el Narcís allibera el telèfon de la seva orella, la Montse pot parlar amb ell per dir-li que aniran al casament ella i els dos fills.

A ca la Rut, n'hi ha reunió sorpresa (per en Gus) del grup de música. Tots comenten que volen tocar en una boda i temes més convencionals, però en Gus s'oposa rotundament, culpant-la a ella d'aquest boicot.
La resta, com sabien que s'oposaria, decideixen tocar sense ell en un nou grup al que la Rut, que ja ho tenia pensat, nomenaran com Luna Llena.
Després ella explica que s'han de vestir bé i demana que entre tots facin un pot comú perquè necessita un vestit nou. Però cap d'ells està disposat a posar diners i Rut s'haurà de buscar la vida.

Paquita fa les paus amb la Cinta per aquella discussió que van tenir per les coses dels fills. Cinta s'acomiada de l'altra dient que ha de tornar a la cuina a fer d'ajudant del cuiner.

Francisco que és a la barra reserva taula per dinar, tot i que el Peris se'n fot. Mai ningú ha hagut de reservar taula i no començaran a fer-ho ara... No hi ha cap motiu.

Per altra banda, el Max queda per anar amb el Joel a fer carreres de cotxes un altre dia i treuen el tema d'un treball sobre un llibre del Kafka. Max explica que a ell l'ajuda la Kristina que en sap molt, i l'altre no pensa que ella el pugui ajudar mai. Però Max li diu al Joel que en el fons a la K ell li agrada...

A la perruqueria, Cecília i Mari parlen amb la Montse de la sort que va tenir de trobar al Huari sent, com era, una dona divorciada, amb dos fills i la sogra vivint a casa.
Pilar entra i xerra amb la Mari sobre la Desi. La Balaguer està molt disgustada de com la tracta des que la Cari ha arribat. I tot i que la Mari li demana que ho entengui, Pilar està dolguda perquè sempre ha tingut a la Desi quan a la Mari l'ha convingut, no quan ella l'ha volgut tenir.

Quan arriba la Lola al Peris per dinar, està tot ple, trobant-se al Francisco esperant taula després d'haver-la reservada. Ell li demana de compartir-la i ella accepta.
Per altra banda, Joel i Kristina queden un dia a casa d'ell per tocar tots dos junts el piano. La noia està contenta d'aquest interès que ell mostra per ella.

 

I en una altra taula, Gus dina (a la seva manera) quan arriba la Rut per demanar-li els diners del lloguer. Ell no pensa pagar fins al dia acordat, més endavant, però ella necessita els calers pel vestit. Gus no pensa pagar i menys quan ha posat en contra a tot el seu grup.

Teresa mira un àlbum de fotos quan arriba el Narcís i seu al costat d'ella. Li diu que era molt maca i que tenia uns cabells molt bonics. Teresa li explica que al seu avi li agradava molt pentinar-los.
En arribar la Montse i assabentar-se del que fan, la Teresa li demana cita a la perruqueria quedant-se la seva filla molt impressionada.

Cari ha anat al súper per comprar tots els ingredients dels panellets. Allí xerra amb la Laura que li diu que ha quedat amb la Mari.
Després es troba a la Pilar que quan es presenten, esbronca a la Cari per haver-la tret del seu lloc d'àvia exemplar. Però la Cari que no vol problemes li demana que es calmi i que parli amb la Mari, i afegeix que n'hauria de donar-li les gràcies a la seva néta per haver-la deixat veure a la Desi després de com han anat les coses.

Laura visita a la Mari a la perruqueria aprofitant que vol fer-se la manicura. Parlen de la Cari i del fet que ara s'hagi entestat en casar-la, i també de l'Óscar que continua atabalant-la. Laura li demana a Mari el telèfon d'aquest tio. Té una idea...
Per altra banda, Teresa ja està llesta i el seu canvi d'imatge és una realitat. S'ha tintat els cabells de ros i totes la feliciten per aquesta iniciativa.

Per la tarda, Kristina li explica al Max que ha quedat amb el Joel. Està molt il·lusionada, però Max la intenta baixar dels núvols dient-li que la veritable raó per la que el Joel està interessat en ella és perquè vol que l'ajudi en el treball literari. Però això a la K li és igual... Tot sigui per aconseguir una aproximació al seu noi.

És la nit de la castanyada. Marta marxa a casa sense voler sortir amb el David. Laura, que els acompanya, va a esbroncar al David per com tracta a la seva novia, quan entra un home que resulta ser l'Óscar.
Pensa que ha quedat amb la Mari però Laura posa una excusa disculpant a la seva amiga. Però es queden parlant.

Per altra banda, Rut truca a la seva mare demanant-li 300€ pel vestit, però no els hi dóna. Estirada al llit, mira la cartera traient els darrers 20€ que li queden.
Quan els guarda, troba una foto d'ella amb el Pere (el graller), i el truca. Xerra amb ell i li diu que no ha deixat de pensar en ell...

El dia acaba al pis de la Mari. Ella i Laura feliciten a la Cari pels panellets tan bons que ha fet. Xerren dels homes. La Mari mai es casarà, la Laura defensa que ja es van casar un cop i que ara són elles les que han de disfrutar. I si apareix algú, que es conformi amb el que hi ha.
També explica que per treure's a l'Óscar del damunt, li va explicar que la Mari estava separada, amb una filla i amb l'àvia a casa...



Channing

Setmana 91
Capítol 449 · Capítol 450 · Capítol 451 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici