TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 449
del dilluns dia 28/10/2002

.. La Fusteria.- La Mari, en Fede, la Ceci i en Marcel parlant del judici i de les amenaces que ha rebut en Huari.

Bar Peris.- La Cinta li recomana al seu fill que li faci costat a la Marta.
La Blanca és en una taula amb els plànols del pis al davant. La Marta, que acaba d'arribar, s'asseu amb ella i li comenta que s'ha trobat a l'Albert i que l'ha acompanyada a veure el local. La Blanca es queda de "quadros".

Pis Fabra.- L'Albert s'enfada amb la Blanca per haver donat la paga i senyal sense dir-li res a ell; carai!, que són 6.000€!!!. La noia, que no té ganes de discutir, li ensenya els plànols i mira d'entusiasmar-lo. Només aconsegueix que l'Albert faci veure que és molt feliç de tenir pis.

Pis Núria.- En David torna d'un sopar amb els de l'escola de cuina i li porta flors a la Marta. Li diu que demà mateix l'acompanyarà a veure el local i ella li diu que avui hi ha anat amb l'Albert. Tant és que ella digui que se l'ha trobat casualment; a en David l'hi senta fatal. O sigui que discuteixen un cop més i en David se'n va, enfadat.

Lampisteria.- La Iolanda tot just acaba d'obrir que se li presenta un individu buscant el "moro".
Aleshores entra en Quim i l'individu en qüestió deixa un missatge: en Huari tindrà una sorpresa. En Quim el "convida" a marxar o a obrir-li el cap amb una clau anglesa.

Perruqueria.- A la Mari la truca un tal Oscar (que es veu que va conèixer en un concert i de lo qual, aquesta resumidora no s'havia assabentat) però ella no s'hi vol posar.
La Paquita mira de convèncer sa filla per tal que faci una mica més de cas d'en David i li recomana que se'n vagin de vacances.
Entra la Iolanda i li diu a la Montse el que acaba de passar a la lampisteria.

Pis Montse.- Allà hi tenim en Quim i la Iolanda que adevrteixen en Huari del perill que corre.
Alershores arriba en Fede, que està molt espantat.

Entre tots tres i la Montse li supliquen que marxi uns dies. Que se'n vagi al Marroc i que no torni fins que tot això hagi passat. En Huari s'hi nega i s'hi nega.

Pis Fabra.- Arriba la Blanca més contenta que unes pasqües i portant postres i tot per celebrar-ho. El cas és que els seus sogres no sabien pas què havien de celebrar; l'Albert encara no els hi havia dit i ho ha de fer ella. Tots, llevat de l'Albert, estan molt contents.

Pis Mari.- Allà tenim l'abuela que ja tenia unes ganes boges de tornar a veure "el niño". Pregunta pel Marcelo i la Mari li diu que està de viatge.
La Desi es posa a plorar i mentre la Mari surt a buscar no sé què, la iaia s'emporta la criatura per canviar-li els bolquers.
De l'habitació del costat se sent un crit: Coño!, es una niña!.
La Mari i la iaia es tornen a trobar al menjador i la noia li diu que li ha d'explicar moltes coses.

Pis Montse.- En Huari ja té la bossa feta i en Fede és a baix amb el cotxe per portar-lo a l'aeroport. Petons a tothom i adéu.

Bar Peris.- La Lola parla amb la Isabeleta del viatge que vol fer a Cuba.
En David i la Marta són en una taula i sembla que han decidit fer cas a les seves mares respectives perquè en David li diu que no passa res si no es fa el viatge i la Marta li diu que potser no és un bon moment per muntar la botiga i que podrien marxar.

Pis Mari.- Ja li ha explicat tot el drama a la iaia i no cal dir que la dona està tiesa de la sorpresa. La Mari li demana perdó i li diu que ho ha fet per estalviar-li disgustos. La dona li diu que: disgustos a ella!, si-us-plau!, com si no sabés de què va la vida.
I és que la Caridad no està enfadada, està trista i rabiüda per no haver pogut ajudar quan la necessitaven.






tplana

Setmana 91
Capítol 450 · Capítol 451 · Capítol 452 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici