TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 451
del dimecres dia 30/10/2002

.. El Peris, el Fabra i la Cinta s'estan al bar decidint quina casa llogar per cap d'any. La Cinta i el Fabra prefereixen la més cara, però el Peris creu que els diners no els regalen i que per 200 € menys estaran igual de bé.
Apareix la Blanca per dir que avui començaran a mirar hipoteques i desprès anirà a mirar mobles amb la Dora.

La Pilar s'ha llevat molt d'hora perquè no podia dormir pensant en la Desi. La Roser també es lleva i l'eixampa espiant per la finestra el rellogat de la Roser: hi ha una dona. A les sis ja hi era, per tant, a passat la nit... Això només pot portar problemes, opina la Pilar. Per contra, la Roser pensa que mentre pagui...

El Gus no s'està de dir-li a la Rut que va fer pena com a cantant en el concert que van fer i que potser seria bo que anés de tant en tant a les classes. La Rut li diu que no es cosa seva i que tot aniria millor si cantessin cançons més comercials.

La Cecília està a La Fusteria parlant amb la Núria de les Nadales i del musical que pensa muntar després de fer Els Pastorets.
Quan torna a taula on l'espera la Mari, aquesta li explica que ha de trucar la Pilar per explicar- li que la seva àvia va anar a buscar la Desi i no la va poder avisar.

El Fede està que trina perquè la Tona no vol deixar-li veure la nena, i tot per que el mes que l'Alba va estar-se amb ell no vol pagar-li la pensió. La Cecília li recorda que mentrestant, cap dels dos no pot veure l'Alba.

Entren la Blanca i la Dora, que venen de veure mobles. Parlen de com canviaran les coses quan ella i l'Albert se'n vagin a viure junts. La Dora creu que qui el trobarà més a faltar serà la Kristina.

A la parada de la Lola estan comprant la Roser i l'Alfons , que es veu que va amb el net a tot arreu. La Roser i la Isabeleta parlen del llogater de la Roser, que es veu que li agrada el picant, cuina ell mateix i no s'ha casat mai. La Roser salta tot seguit i diu que es veu que ara està amb una dona.
Arriba la Teresa i l'Alfons la convida a visitar el seu hort.

La Teresa ha anat a visitar l'hort de l'Alfons. Es tracta d'un d'aquests hort il·legals que abunden a determinades zones de la ciutat. La Teresa s'anima i proposa ajudar-lo.

El Fede i la Blanca es troben al carrer. Ella ve del banc, d'estudiar-se l'enèsima hipoteca, i ell tot just va al banc a fer una transferència a la Tona. La conversa és alegra i distesa, i ell li repeteix que l'Albert és un tio amb sort.

La Rut va fer guerra de guerrilles amb els membres del grup i intenta posar-los de la seva banda per convèncer el Gus de que canvií el repertori.
El Gus, per la seva banda, s'està fotent una canya a La Fusteria i li comenta a la Núria que la Rut canta molt malament, i que a més, ara vol fer-li canviar el repertori. Si no fos per la casa que té ja fa temps que l'hauria engegada...

En una taula seuen el Fede i l'Alba. Ell li dona el regal d'aniversari que tenia preparat: la primera màquina de fotografiar que va tenir i que li va regalar el seu pare. I ara ell li regala a la seva filla: què més es pot dir?

La Pilar i la Roser segueixen amb la seva tasca d'espionatge del veí, ara amb prismàtics i tot. L'home no sembla tenir un ofici determinat ni horaris fixos.

El Narcís està sol a casa quan arriba la Teresa amb l'Isaac i les bledes. Arran de les mentides que va dir el Huari al judici, el Narcís està confós perquè no sap si hi ha mentides bones i mentides dolents. L'àvia li diu que faci com ella, que no en diu mai.
Tot just entra la Montse per la porta, la Teresa comença a recitar tota una botifarra de metides: ha estat al parc, les bledes els hi ha regalat una gitana...

El matrimoni Fabra està a casa amb la visita del Peris que finalment ha escollit llogar la casa més cara.
Arriben la parella feliç i el Peris marxa. Ja tenen decidida la hipoteca però dubten entre demanar-la a 20 o a 30 anys. A l'Albert tant li fa: estarà pagant tota la vida. Ell només demana mirar-s'ho amb una mica més de calma. Tota la que vulguis, li diu la Blanca, però la setmana que ve firmem. I l'Albert posa cara de circumstàncies.







Massagran

Setmana 91
Capítol 449 · Capítol 450 · Capítol 452 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici