TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 90
del 21 al 25 d'octubre del 2002

Capítol 444 (dilluns 21/10/2002)
Capítol 445
(dimarts 22/10/2002)
Capítol 446
(dimecres 23/10/2002)
Capítol 447
(dijous 24/10/2002)
Capítol 448
(divendres 25/10/2002)


.. La Blanca i el "penques" del seu novi.- Després d'un cap de setmana en què la Blanca ha patit força i l'Albert ha jugat amb la playstation, els nuvis es troben per decidir què faran.
L'Albert li promet "l'oro i el moro" en la recerca de pisos i la Blanca s'hi avé.
El "penques" no n'ha anat a veure ni un, evidentment, i la Blanca insisteix en anar a veure, divendres, el darrer pis que queda a l'edifici del Xicago.
Hi ha d'anar sola perquè l'Albert arriba tard a la cita i s'entreté acompanyant la Marta a veure el local que ella vol llogar per a la seva botiga. Mentre a ell tant li fa dos com quatre, la Blanca li diu a la promotora que vol el pis i que a la tarda li donaran la paga i senyal.
Ja veurem dilluns com digereix la Blanca que el seu noi vagi a veure els locals dels altres i es despreocupi del pis que haurien de compartir.

El Quim i la Iolanda.- La seva relació continua endavant tot i que ha de salvar l'habitual escull de la Clara.
Quan el Quim la sent per telèfon torna a fer el carallot amb els records i tota la pesca però la Iolanda és molta Iolanda i aconsegueix que el Quim deixi de mirar enrera i la miri a ella.

El David i la Marta.- La Marta no vol gastar-se els estalvis en un viatge tenint en perspectiva l'obertura de la botiga de roba de segona mà. Al David li costa d'entendre perquè li fa molta il·lusió tenir les seves primeres vacances junts però ho acaba acceptant.
No posa, però, massa interès en anar a veure el local que la Marta vol llogar i ella acaba anant-hi sola. Bé...sola no perquè pel camí es troba el "penques" i no se'l pot treure del damunt ni quan parla amb l'amo de les condicions del lloguer.

La Lolita i l'Extravagant.- Gràcies a les manipulacions de la Lolita, el Gus ha d'acceptar que el seu conjunt actuï en un local de Sabadell. La "neneta" es pensava que allí hi acudiria la flor i nata dels promotors artístics i que, a sobre, es farien d'or. I res, de res. Toquen més d'una hora i mitja per quatre quartos, hi van quatre arreplegats, els paguen una misèria i el Gus li diu que ho fa fatal i que el grup encara no està prou treballat com per anar a fer bolos per aquests móns de déu.

Els adolescents.- La K no se'n surt d'enlluernar el Joel amb les seves dots pianístiques. Bàsicament per dos motius: ella de dots per al piano en té ben poques i ell, ben al contrari, n'és un virtuós. Així és que... a veure quina altra en rumiarà per tal d'enamorar-lo.

Els avis del parc.- L'Alfons espera amb neguit l'habitual trobada al parc amb la Teresa. Mentre els nets juguen ells es van explicant la vida i es comencen a conèixer.

La "seguretat ciutadana".- Després de passar la setmana amb els nervis més tensos que les cordes d'una guitarra, el Fede arriba al judici ben vestit i clenxinat.
Els matons de la disco l'acusen de ser ell qui va començar la baralla, d'haver-se tret, fins i tot, una navalla i d'haver causat lesions a un d'ells que encara porta un collarí.
L'advocat del Fede fa el que pot per demostrar la seva innocència, cosa ben curiosa si tenim en compte que són els altres a qui toca fer aquest paper.
La declaració del Huari, amb mentida inclosa, és determinant per a la resolució del cas. Ell diu que va veure com els "goril·les" colpejaven al Fede darrera el local quan el va anar a buscar per marxar.
El judici es resol a favor del Fede i d'aquí a 15 dies tindrem la sentència. Els matons amenacen al Huari abans d'abandonar el jutjat.

El Huari i la Montse.- El xicot no es vol donar per vençut i continua intentant convèncer la Montse de tenir una "filleta". La perruquera ja n'està més que tipa d'insinuacions, precs, manipulacions i demés. Li torna a dir ben clar que ella no vol tenir cap altre fill i sembla que al final el Huari ho acaba acceptant.

El Nacho i la "Pocas Luces".- El Nacho ja no sap com fer-s'ho per a poder estar alguna estona amb la Mari perquè ella sempre li dóna llargues. Aconsegueix que l'acompanyi a visitar una noia que sembla estar en el mateix estat en que es trobava ella quan li van prendre la custòdia de la Desi... però res més.

La Laura i el seu "ex".- Tot i el decidida que sembla la noia i els estirabots que li llença al seu "ex" quan està a la vora, és incapaç de resistir-se als seus encants sexuals. Reconeix davant de la Mari que és un impresentable, un egoista i un porc, però... ella encara no l'ha oblidat.
Després del polvet es queda pitjor que el drap d'un mecànic i amb l'autoestima per sota de les sabates.

La Isabeleta i el Ramon.- El poder adoctrinador de la Isabeleta toca el Ramon que es veu més sol que la una en aquest món. Intenta fer el bon nen durant un parell de dies i espanta a tothom a qui s'atansa.
La paciència no és el seu fort i creu que amb un parell de dies de fer bondat aconseguirà esborrar tot el mal que ha fet fins ara. El personal no se'l creu de res i pensa que n'està maquinant alguna. Ell, que ho ha fet de cor, creu que ni tan sols sent bo el poden apreciar.





Casablanca


Setmana 90

Capítol 444
· Capítol 445 · Capítol 446 - Capítol 447 - Capítol 448 -

Tornar a Resums Setembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar