TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 446
del dimecres dia 23/10/2002

.. Avui tot comença al Peris on la Cinta felicita el Quim per haver trobat una noia com la Iolanda. Com li feia de falta una dona... I el que s'avenen ella i el Max!.

La Montse està emprenyada amb el Huari pel numeret que li va muntar a cal metge, i així li fa saber a l'Ivan, que està esmorzan amb ella. L'Ivan aprofita el moment per passar-li al David pressupostos de viatges. Són molt cars i la Marta no vol tocar els diners estalviats per la botiga, però el David no vol esperar l'estiu.

Un cop a taula, el Quim, la Iolanda i el Max decideixen anar per la nit al cinema a veure una de sang i fetge, tot malgrat les reticències del Quim.

El Max i la Kristina estan xerrant al pati de l'escola quan s'acosta el Joel i convida el Max a fer unes carreres amb cotxes tele-dirigits. El Max li diu que no li ve de gust, però quan se'n va, la Kristina el burxa per a que hi vagi i desprès tots dos la passin a recollir a la classe de piano. Segur que el Joel fliparà...

La Cecília li comenta al Peris que s'està preparant pel judici al Fede. El Peris li recorda que vigili, perquè la part contrària ha jugat brut des del començament.

El David li ensenya els catàlegs dels viatges i... els preus! Se li mengeran els estalvis per la botiga! El David, però, està molt il·lusionat: passaran el cap d'any al Carib!.
Un cop sola la Marta, arriba la seva mare, a qui explica els seus neguits. Sa mare li contesta que ha de fer el que més li convingui.

Al mercat l'Ivan li explica a la Marta que són les millors ofertes en viatges que ha trobat. Però ella torna amb el tema de la botiga i l'Ivan l'anima de nou a que la monti i que miri el tema de les subvencions.
Quan ell marxa s'acosta la Núria i fa conya amb la Marta. Ella està amoïnada perquè tothom l'anima per que estableixi la botiga menys el David.

El Max li diu al Quim i a la Iolanda que no podrà anar al cine i que caldria aplaçar-ho. El Quim i la noia no estan massa amoïnats perquè tenen plans alternatius...

El Huari arriba a casa i veu que la Montse ha carregat pes...I tot explota: està enfadat perquè ell vol tenir un fill i ella no li fa "ni puto caso".

El Fede i sa mare sembla que estan a punt de tornar- se a barallar... però no, finalment el Fede li demana perdò i li fa un petó.

El David està dolgut perquè la Marta prefereix la botiga a anar-se'n amb ell de vacances. Ella li contesta que si que vol estar amb ell, però a costa de fondre les seves il·lusions d'independència laboral.

Efectivament, un cop acabades les carreres, el Max i el Joel passen per casa de la Núria amb qualsevol escusa per tal de que el Joel vegi i escolti tocar a la Kristina i quedi ben flipat. La veritat és que, nerviosa per la presència del Joel, la Kristina no toca gaire bé i el Joel li demana si li deixa tocar una mica el piano i... Sorpresa! El Joel resulta ser un petit Richard Cleydermann!
La Kristina i el Max si que queden ben flipats!!

El Quim i la Iolanda estan gaudint d'una vesprada íntima a casa d'ell quan truquen al telèfon i és la Clara. Sempre tant oportuna, aconsequeix refredar ràpidament el clima del sopar.
Però la Iolanda és valenta i agafa el toro per les banyes: si ell encara pensa en la Clara, potser que ells dos vagin més a poc a poc... Però el Quim li confessa que només li dura un moment i quan està amb ella no hi pensa en la Clara. Ella li respon que millor, perquè està enamorada d'ell i no el pensa deixar escapar.
Petó final i títols de crèdit...




Massagran

Setmana 90
Capítol 444 · Capítol 445 · Capítol 447 · Capítol 448 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici