TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 448
del divendres dia 25/10/2002

.. A La Fusteria tots els amics del Fede s'han reunit per desitjar-li sort al judici.
La Mari comenta que la Caridad arriba dilluns, mentre que Marcel li diu que per la feina, no podrà anar-hi.
Marta
li comenta a Núria que anirà a veure el local.

Al pis de la Montse també planifiquen el dia. Huari ha d'anar a declarar, Teresa anirà al parc amb l'Isaac i el Narcís es quedarà a casa dibuixant.
Montse es preocupa pel seu fill, el troba estrany i ell li explica que està així perquè per culpa d'ella, el Huari està trist. Li ha donat la roba de l'Isaac a l'Ahmed ara que ja no tindrà cap germaneta. Montse no sabia res.

Mentrestant, al parc, Alfons espera impacient, l'arribada d'algú (la Teresa, òbviament). Fins i tot, neteja la part del costat del banc on seu amb un mocador.

Per altra banda, Blanca parla amb l'Albert per anar a veure el pis de l'edifici del cine. Aquest com sempre passa de tot però ella de tant insistir, aconsegueix que el noi truqui a la immobiliària per demanar cita per aquesta tarda.

Abans que marxi el Huari cap als jutjats, Montse li retreu això que ha fet amb la roba de l'Isaac. L'acusa d'haver-ho fet perquè ella es senti culpable de la decisió que ha pres. Huari no vol discutir, no està enfadat, però Montse insisteix i acaben barallats.

Al jutjat, Fede està impacient. Huari no apareix i ell està a punt d'entrar a declarar. L'advocat és optimista i li demana tranquil·litat quan apareixen els porters de discoteca, un d'ells amb un collaret al coll.

Albert arriba a la farmàcia tard. S'ha entretingut en casa d'un amic. El seu pare l'insisteix que truqui a la Blanca que va marxar per veure el pis. Albert, però, passa d'anar a buscar-la perquè si ja està enfada ja no vindrà d'aquí. El Fabra li torna a insistir però l'Albert agafa la porta i se'n va cap a casa.

Al parc, parlen la Teresa i l'Alfons. Ella s'ha assegut al costat d'ell i xerren de la família.
Alfons
li explica que si critica al seu fill davant del Borja és perquè el nano comenci a formar idees i opinions, i que no es pensi que els diners cauen del cel. Teresa explica que a casa seva saben tots el que és guanyar-se els calers.
Alfons reconeix davant d'ella que és una dona amb caràcter.

De camí a casa seva, Albert es troba amb la Marta que va a veure el local. Ella no està massa convençuda del que va a fer però el Fabra li acaba donant els ànims necessaris perquè tiri endavant.
Fins i tot, l'acompanya a veure el local on ell ja pensa en comprar-se roba.

Al judici, el porter del collaret declara que el Fede anava borratxo i que com no el deixaven passar, va treure la navalla i els va amenaçar amb ella fet que va tenir com a conseqüència la baralla que va acabar amb els dos porters ferits.
Tot seguit, criden a declarar al Huari que triga una mica en aparèixer.
Quan comença a testificar, Huari explica que va veure com apallissaven al Fede. L'advocada dels porters li recorda que no esmena aquest fet a la primera declaració policial però en Huari s'excusa al·legant que quan va fer aquella declaració tenia por de les represàlies.

Marta i Albert surten del local acompanyat del propietari. Aquest li demana una resposta en el més breu temps possible doncs n'hi ha d'altres interessats.
Albert
anima a Marta perquè tiri endavant amb el projecte.

Per altra banda, Blanca es compromet amb la immobiliària que donarà la senyal que cal per quedar-se amb el pis sense consultar-lo amb l'Albert.

Acabat el judici, Montse i Cecília entren en la sala. Fede diu que han guanyat però no se'l veu molt content. La condemna es farà pública en 15 dies.
Però abans de marxar, passen pel costat d'ells, els dos porters de discoteca que amenacen molt seriament al Huari...



Channing

Setmana 90
Capítol 444 · Capítol 445 · Capítol 446 · Capítol 447 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici