TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 444
(cap-i-cua guapo)
del dilluns dia 21/10/2002

.. Super.- La Laura es queixa del seu ex a la Marta (sembla ser que el nano s'ha trencat les ulleres mentre era amb son pare).
La Dora es passeja amb el carret i el seu fill intentant fer de mestressa de casa, de la que no se'n surt massa bé, bàsicament perquè li falta pràctica i, a més, no li agrada. Sembla que mentre estigui a l'atur vol crear un nou estat de coses a casa seva i li diu a l'Albert que potser que es planxi les camises; que a casa s'ho troba tot fet però que no pensi ni per un moment que la Blanca li farà. Amb cara d'espant, només d'imaginar-se aquesta espantosa possibilitat, el noi li diu a sa mare que la Blanca està enfadada per lo d'anar a viure junts. La Dora li diu que facin les paus.

Plaça.- La Isabeleta, sempre tan posada en el seu paper de cristiana perfecta, es disculpa amb en Ramon per haver estat tan brusca amb els seus comentaris de l'últim dia PERÒ insisteix en dir-li que tracta molt malament la dependenta i que, de fet, tracta molt malament a tothom i que es quedarà sol. Li llença un Isabeleta 16-20-18 i en Ramon li diu que se'n vagi a predicar a les Rambles.

Peris.- La Dora i la Paquita són en una taula parlant d'una entrevista de feina que té la primera per aquesta tarda. S'hi asseu la Cinta i li diu a la Dora que faci dues llistes, una amb les coses positives d'acceptar la feina i una altra amb les coses negatives.
En una altra taula, la Mari parla d'en Toni amb en Nacho que li fa veure que no està sola i que també pot comptar amb ell. El noi li explica que ara mateix té al seu càrrec una noia que ha perdut la custòdia del seu fill i li demana si el pot acompanyar a veure-la. La Mari no ho té gaire clar.

Super.- La Mari li diu a la Laura que acompanyarà en Nacho a lo d'aquesta noia i li demana que es faci càrrec de la Desi. Cap problema, la Laura truca al seu ex per dir-li que li porti les ulleres del nano a casa la Mari i llestos.

La Fusteria.- Divendres és el judici d'en Fede, cosa que ell comenta amb la Cecília.
En una taula, l'Albert parla amb sa germana de l'ultimàtum que li ha llençat la Blanca i de la poca paciència que té la seva nòvia (quina barra!!!). La Kristina li diu que si fos ella, ja l'hauria deixat faria molt temps.

Entrevista.- La Dora ha fet l'entrevista de feina i la persona que li fa li diu que té el millor currículum que ha vist mai i que no sap si li interessarà la feina perquè és una feina senzilla: estar a l'entrada i atendre el telèfon. O sigui, de recepcionista. La Dora demana de pensar-s'ho però l'entrevistadora li diu que no trigui massa perquè els hi corre pressa.

Plaça.- La Lola li planteja a la Cecília d'anar juntes a Cuba per les festes de Nadal però la Ceci només té al cap el tema del judici i no vol pensar en res més.
La dependenta d'en Ramon penja el telèfon i li diu al noi que només ha estat un momentet. En Ramon, que posa cara de bona persona, li pregunta què passa i ella li diu que té el nòvio al llit i que quan plegui ha de passar per la farmàcia. El de les olives, amb somriure de déu magnànim, li diu que hi vagi ara a la farmàcia, que si pleguen tard se la trobarà tancada. Que dius.........què estarà tramant en Ramon?.

Pis Mari.- Allà tenim la Laura amb el seu fill (se suposa que la Desi està dormint) quan truca en Robert, l'ex de la Laura. Després d'abraçar-se amb el seu fill, amb qui ja es veu que manté una relació excel.lent, l'envia a fer els deures perquè vol parlar amb sa mare.

La Laura li diu que no han de parlar de res i que foti el camp. Però en Robert es posa fatxenda, s'asseu al sofà i comença a camelar-se-la, que si estàs guapíssima, que si vine a seure aquí.........la Laura l'engega directament a la merda. Aleshores en Robert s'aixeca, se li posa darrere, l'acaricia, li fa petons al coll i...........acaben fent un clau damunt la taula del menjador de la Mari.
Llàstima, li faltava la farina :-)

La Fusteria.- L'advocat li diu a en Fede que no es faci gaires il·lusions, que no ho té gaire bé i que sí, que en Huari haurà de declarar.
La Blanca li pregunta a l'Albert si ja s'ho ha pensat i ell es posa en plan tou però esquiva de respondre. La Blanca perd la paciència quan el noi li demana més temps: Més????. Resulta que ara ell troba que els pisos del Xicago són massa cars i que ja buscarà alguna altra cosa.
Arriben en Nacho i la Mari i s'asseuen a prendre una copa. Ja han anat a veure la noia aquella i ho comenten. Ell la vol convidar a sopar, per tornar-li el favor, diu, però la Mari diu que no.

Pis Fabra.- En Fabra, mentre feineja per casa, li diu a la Dora que no té perquè acceptar aquella feina patètica. La Dora, asseguda al sofà amb un paper i un boli al davant, diu que potser ho haurà d'acceptar, que no sigui que li retirin l'atur. A sobre, sembla que li ha carregat moltíssim que la Cinta es posés a fer de psicòloga amb ella dient-li allò de les llistes de les coses bones i de les dolentes.
En Fabra s'asseu al seu costat i li diu que la Cinta només volia ajudar i que no s'enfadi, que aniran tots junts a Viella per les festes, cosa que a la Dora no li fa massa gràcia, però ja està dit. Aleshores en Fabra recorda el primer cop que van anar ells dos a Viella i la cosa acaba al llit.

Pis Mari.- Amb el kiki acabat de fer, ella es vesteix (ell ja ho ha fet) i se li veu mala cara. Li demana al seu ex que s'esperi, que la Mari és a punt d'arribar, i que els acompanyi a casa però en Robert diu que té pressa i ella, amb amargor i ironia, li diu que es renti les dents no sigui que la putona (sic) amb la que viu s'adoni del que ha fet.
Abans de marxar, la "puntilla", el noi li diu a la Laura que el cap de setmana que ve no podrà quedar-se el nen perquè és l'aniversari de la Carol (la putona, suposo) i marxen a la platja.
Quan en Robert és fora, a la Laura se li escapen les llàgrimes.
El nen surt de l'habitació i se li apropa i amb aquella saviesa que tenen sense que ningú els hi hagi de dir res, li diu a sa mare: Tu ets més guapa que la Carol.

Plaça.- La parada de les olives és l'última de plegar. En Ramon, que segueix fent el paper de bon noi estressat per les circumstàncies, li diu a la dependenta que l'apuja 30€. La noia li diu que ella n'hi demanava 60, tenint en compte que l'hauria de pujar fins a 100. Ell posa cara de víctima i li diu que ara com ara, és impossible.
Quan la noia passa per la parada de la Lola, la Isabeleta (que els estava escoltant) l'atura i li diu que tot és un primer pas, no?. Però la dependenta està molt i molt enfadada.

Pis Mari.- La Laura fa tant mala cara que la Mari se n'adona i li pregunta què passa. La Laura li comenta lo del cap de setmana del seu ex amb la putona i li acaba per confessar que han follat (sic) damunt la taula i que, desgraciadament, encara està penjada del seu ex i ell ho sap i ho aporfita. Acaba la queixa amb un mig somriure: A veure si plou tot el cap de setmana.



tplana

Setmana 90
Capítol 445 · Capítol 446 · Capítol 447 · Capítol 448 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici