TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 447
del dijous dia 24/10/2002

.. Al bar del Peris: La Montse comenta a la Cecília que sembla que el Huari està més tranquil amb la qüestió de la nena perquè ja no li ha portat l'esmorzar al llit.
La Blanca s'assebenta que només queda un dels pisos nous per vendre.
El Peris i el Fabra queden per jugar a cartes com ja comença a ser costum i per anar a l'agència per preparar les vacances de Nadal.
El Peris es queixa que el David està arribant a la feina molt tard.

A casa la Marta el David s'adona que s'ha llevat molt tard i no s'entretén esmorzant. Fins i tot marxa sense un mitjó perquè no el troba.
Mentre el busca, però, van parlant amb la Marta. Ella vol que vagin a veure el local per la botiga i ell només troba excuses. Al final queden que hi aniran dilluns.

A la perruqueria: La Mari explica a la Montse que la setmana que vé la vé a veure la seva àvia i que ha decidit explicar-li la veritat. Ara ja s'hi veu en cor perquè té la Desi.
Entra el Narcís amb un regal per la Montse. Quan la seva mare l'obre, veu que és un osset de peluix i es pensa que és per l'Isaac. Però el Narcís li aclareix que és per la nena, que va sentir al Huari com li deia a la dona de l'Ahmed que ja era segur que en tindrien una.

A La Fusteria: El Fede està fet un feix de nervis i no vol seguir el consell de la seva mare d'agafar la tarda lliure per distreure's una mica de la tensió del judici . El noi diu que entre la seva exdona i ella el tornaran boig.
Llavors la Cecília s'asebenta que ha trucat a l'Alba i no l'ha trobada i que la Tona no li deixa veure la nena fins la setmana que vé.

El Gus vol convèncer a la Núria que els vagi a escoltar al concert que faran a Sabadell. La Núria diu un no rotund perquè no vol veure ni en pintura a la Rut. No els anirà a escoltar mentre la Rut hi canti.

La Blanca explica a l'Albert que només queda un pis per vendre, prò ell no troba el moment d'anar-lo a veure: poden quedar per dilluns i si mentrestant el venen és que no era per a ells. La Blanca s'enfada.

A la pensió de la Paquita, la Marta es queixa a la seva mare que el David mai no troba cap moment bo per anar a veure el local i que sempre sembla que té coses més importants a fer. La Paquita s'ofereix per acompanyar-li ella, però la Marta no ho vol. La noia se'n va i la Paquita també marxa.

Al bar del Peris: El David està la mar d'enfeinat preparant els dinars. El seu pare marxa amb el Fabra i el noi rondina.
A una de les taules, la Rut explica a l'arquitecte que avui actuen cobrant. Ell diu que no creu que es faci rica i que li sap greu no anar-la a veure: està molt enfeinat amb el decorat d'un musical. Ella li demana que els par-li d'ella.

La Cinta parla amb orgull del David a la Paquita. Qui havia de dir que se'n sortiria tan bé! La Paquita, neguitosa, li diu a la seva consogra que és com la Marta amb la botiga, però que si el David no li fa costat... La Cinta diu que si han de fer vacances la botiga ha d'esperar i que les vacances els fan il·lusió. La Paquita explota i li replica que només li fan il·lusió al David. La Cinta es posa del cantó del seu fill i contesta que, llavors, la Marta li ho hauria de dir.
En aquest moment, el David serveix a la Paquita, però la dona, enfadada, marxa. El David s'adona que passa alguna cosa.

A casa la Montse el Huari i el Narcís estan fent el dinar quan ella arriba. Envia al noi a una altra banda i es queda sola amb el marit. Li explica que el Narcís li ha fet un regal per la nena, però que ella no vol tenir més fills. El seu home mira d'insistir una mica i argumenta que el metge ha dit que no hi ha cap inconvenient. La Montse li replica que els metges tampoc li van dir que tindria un fill deficient, com el Narcís, i l'ha tingut. Li fa por que torni a passar el mateix.

A La Fusteria: La Paquita es desfoga amb la Dora. Ella li diu que el David és una mica com l'Albert.
Apareix l'Alba. El Fede s'emporta una sorpresa i es posa content. La nena vol anar a veure'l al judici, però el Fede diu que té escola i que s'estima més que facin alguna cosa junts aquesta tarda.

A la lampisteria, el Narcís està amb el Huari quan entra la dona de l'Ahmed i el Huari li dona tot de coses de l'Isaac, assegurant-li que no ho necessitaran perquè ja han decidit no tenir cap nena.

Als músics el concert no els ha anat gaire bé. El Gus opina que ha sonat fatal. Estan recollint les coses i la Rut no col·labora. El Gus li demana que s'hi posi ella també i contesta que està cansada. El noi no entén de què: ha cantat malament. Reparteix els diners i qan la noia veu que només li toquen trenta €uros no s'ho pot creure: això no li arriba ni pel taxi. El Gus li contesta que agafi l'autobús.

Els Peris i Fabra tot jugant a cartes, van parlant de les vacances. L'Albert s'escapoleix i se'n va a a l'habitació quan li comencen a preguntar si ell i la Blanca no s'animen.
Els pares parlen dels nois i de com els costa prendre la decisió de comprar el pis.

A La Fusteria: La Cecília s'emporta l'Alba a casa la seva mare. Abans, prò, la nena li dona al Fede una carta pel jutge en què li explica que ell és el millor pare del món.

La Marta i la Blanca comparteixen penes. A totes dues els seus homes els han dit que s'esperin fins dilluns.
Arriben a la conclusió que la culpa és d'elles per esperar-los i decideixen anar a la seva i ells que s'espavilin.



Antaviana

Setmana 90
Capítol 444 · Capítol 445 · Capítol 446 · Capítol 448 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici