TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 89
del 14 al 18 d'octubre del 2002

Capítol 439 (dilluns 14/10/2002)
Capítol 440
(dimarts 15/10/2002)
Capítol 441
(dimecres 16/10/2002)
Capítol 442
(dijous 17/10/2002)
Capítol 443
(divendres 18/10/2002)


.. L'apassionant, difícil i caòtic món de la parella:

La Blanca i el "penques" del seu novi.- La Blanca se n'ha atipat de les promeses del fill del Fabra que no sap fer altra cosa que parlar per calmar-la però que no mou ni un dit de més (no fos cas que se li cansés) per a canviar la situació que la incomoda.
El "Bon vivant" té la vida massa còmoda amb els seus pares com per a pensar en l'enorme esforç de compartir la vida amb una altra persona.
L'útimatum de la Blanca és força clar: O se'n van a viure junts o ho deixen córrer.
El "jeta" tindrà tot el cap de setmana per a pensar en quin dels "o" es queda.

El Quim i la Iolanda.- La relació més que ensucrada sembla anar de conya. Cansats de buscar mil excuses per a poder-se veure (i la resta) decideixen que ha arribat el moment de fer-ho saber.
El Narcís, que sempre és en el lloc oportú en el moment oportú, no necessita explicacions perquè entén què vol dir que dos persones es facin un petó moooolt llarg quan ho veu d'amagat.
El Huari amb poques paraules també en té prou per assimilar-ho i córrer a explicar-ho a la Montse.
Al Max no li haurien calgut ni les dues paraules perquè el Nacís ja li ho havia explicat però el Quim, especialista en fer les coses ben difícils, el mareja amb amb una lliçó magistral sobre "L'amor i la meva vida". Com que al Max la Iolanda li cau bé i veu al Quim feliç li sembla perfecte tot plegat.

La Paquita i el Lluís.- El taxista s'ha enamorat d'un home i aquesta vegada vol que funcioni. Li diu a la Paquita que l'estima però que l'ha de deixar de veure per a poder tirar endavant la seva nova relació. A la Paquita li sap greu però entén les seves raons.

El David i la Marta.- Aquesta parella arrossega els mateixos problemes de sempre. El David estima la Marta d'una manera possessiva i total i la Marta estima el David d'una altra manera.
Els seus interessos continuen sent ben diferents i, a més a més, la Marta confessa a la Laura que al llit no s'acaben d'entendre.
Dues persones que s'estimen però que no semblen fetes l'un per l'altra. Una llàstima.

La Rut i l'Extravagant.- El Gus ja ha començat a pagar el peatge que suposa viure amb la Rut: fer el que a ella li dóna la realíssima gana.
A la Lolita no li agrada el nom del grup (Apocalipsis), tampoc li agraden les cançons que s'havien de tocar i no dubta a "guanyar-se" la resta del grup (homes, evidentment) per tal de canviar-ho tot.
L'Extravagant comença a adonar-se de com les gasta la Rut i de la raó que tenia la Núria quan li va dir que no s'hi acostés.

El Pitufo i la Panotxa.- El Max que ja és amic íntim de la K li ha de fer el gran favor d'aconseguir que el Joel es fixi amb ella perquè a la K li agrada.
El xiquet fa el que pot però el Joel es mira la Kristina amb una barreja de por i estranyesa que fa impossible l'apropament. En lloc d'això, el Joel i el Max passen junts més temps que abans amb la conseqüent irritació de la K.

La Teresa i l' Alfons.- Han començat la setmana com a gat i gos i l'han acabada com a dos pardalets. Un petit accident de l'Isaac al parc ha aconseguit que els dos avis es mirin amb uns altres ulls i, sobretot, es parlin amb unes altres paraules.

El Huari i la Montse.- El Huari ha buscat aliats dins de la família per aconseguir que la Montse vulgui tenir una "Montseta" amb ell però la seva dona li acaba deixant ben clar que no vol, ni pot, tenir cap més fill (ella sí que té clar que el sexe del nadó no es pot triar)

La Pocas Luces i el Toni.- El judici del Xicago acaba amb la condemna de 8 anys de presó pel Toni que no ha volgut denunciar el Martí i ha acceptat els diners que aquest li va prometre a canvi.
La "Pocas Luces" no ho pot entendre (si ho hagués entés no seria Pocas Luces) fins que el seu germà no li explica amb pèls i senyals: denunciar al Martí no li hagués servit de res perquè té altres delictes pendents de judici (robatori, segrest,...) que no el salven de la presó. Així, almenys, ha pogut aconseguir uns quants diners per a la Mari i la Desi.
La Mari, tot i que el Toni l'ha deixada en mans del Marcel perque la cuidi, li diu que no podrà suportar aquests 8 anys de preso. El seu germà creu que tampoc però li fa veure que domina la situació.



Casablanca


Setmana 89

Capítol 439
· Capítol 440 · Capítol 441 - Capítol 442 - Capítol 443 -

Tornar a Resums Setembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar