TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 443
del divendres dia 18/10/2002

.. Albert i sa mare esmorzen i Dora acaba traient el tema de com la Blanca va marxar la nit anterior a dormir. Albert la justifica dient que estava cansada, però Dora li explica que per la nit la va sentir aixecar-se i veure la tele. El seu fill li explica que el sopar no li va caure bé. Dora li comenta a l'Albert si anirà a veure el pis del Quim però ell no vol.
Blanca es reuneix amb ells. Està llesta per marxar i no vol esmorzar. Dora els deixa sols i la parella xerra. Blanca vol anar a veure el pis del Quim i l'Albert perquè no s'emprenyi, s'hi compromet a anar amb ella.

Remei parla a la Paquita, que fa la llista de la compra, sobre com va la pensió però acaba callant quan l'altra li diu. Remei, per mostrar-se més amable, s'ofereix a anar al mercat, i més sabent que la Paquita té una cita amb el Lluís. Paquita no vol que l'altra s'acosti pel mercat però Remei es veu amb cor d'anar-hi sense que passi res.
Així ho fan.

Remei
acaba anant al mercat, a la parada de la Lola, mirant de reüll al Ramon que li està clavant la bronca a la Gemma. Quan aquesta marxa, el de les olives s'apropa a Remei. Li retreu que hagi anat per escampar mentides, però Remei es fa la valenta i li diu que ella no s'ha d'amagar de res, que és ell en tot cas qui hauria de fer-ho, i que pensa continuar venint al mercat per comprar.

Quan a la nit totes, la Remei i la Paquita es reuneixen per xerrar com ha anat tot, Remei li explica què l'ha passat amb el Ramon i se'n penedeix d'haver estat enamorada d'ell alguna vegada.
Paquita, per la seva banda li explica a ella com l'ha anat la cita amb el Lluís.

El taxista ha conegut a un home del que s'ha penjat i amb qui vol anar-se'n a viure. Li explica a la Paquita perquè han de deixar de veure's, doncs cada cop que ho fan acaben embolicats al llit i ell se sent malament. Ara vol intentar conviure amb aquest home que ha conegut i s'estima més deixar de veure-la.

Paquita li diu a la Remei que ho entén però que li sap una mica greu. Totes dues es miren i se n'adonen que encara tenen la capsa de bombons del senyor Héctor. S'han proposat no testar cap ni un doncs estan fent règim. Però com la cosa va com va i encara no han trobat als homes de la seva vida, decideixen menjar-se un bombó cadascuna, un i només un. Però estan tan bons que malgrat haver-se proposat menjar-se un a la setmana, s'acaben tota la capsa en aquest moment.
Clar, Paquita després, penedida, se'n recorda que ara han de menjar enciam cada dia.

Mari xerra per telèfon amb la Caridad que arriba en 10 dies. Està acompanyada per la Laura i el seu fill. Quan sona el timbre de la porta, aquest va a obrir apareixent el Nacho que està a punt d'acabar les seves vacances.
Aquest, com sempre, intenta quedar amb la Mari. Li insisteix que passarà per la perruqueria i li diu que l'ha portat un regal. Ell s'ho fa de totes les maneres i Mari s'ho inventa tot per posar-li pegues, però al final ho aconsegueix.

A La Fusteria, Mari es mira el regal que el Nacho l'ha portat a la Desi. Estan acompanyats pel Fede i el Marcel, però Mari acaba marxant poc després d'obrir el regal.

Quan Mari xerra amb la Laura al Peris, li explica que no sent res per ell, i l'amiga li diu que ni tan sols l'ha donat cap oportunitat. Ho sap per la manera que el tracta, i això que està molt bo (segons la Laura). Però Mari reconeix que en el temps que ell ha estat fora, ha estat mès tranquil·la sabent que no el veuria.

Blanca s'espera a l'Albert al pis del Quim. Aquest ha de marxar a la lampisteria i el Fabra no arriba. Blanca es desespera una mica però el seu novio apareix cansadíssim després d'haver perdut el bus i haver arribat a casa del Quim corrent. Ella no fa bona cara i ell li diu que no s'emprenyi doncs ha arribat al final.

Més tard, ella li explica que està decidida per comprar un dels pisos del Xicago però ell torna a posar pegues. S'ho vol pensar uns quants dies. Ella li diu que al Nadal acaba el termini del crèdit vivenda que van demanar. Fins i tot li dóna l'opció d'anar al dia següent a mirar un altre pis. Però ell està ocupat i no la podrà acompanyar. Blanca resignada diu que ja anirà ella sola.

Durant tot el dia, el grup musical del Gus manté una reunió a la casa de Rut. Un dels components no arriba i ella ni l'espera per proposar als altres un nou llistat de temes on ella com a cantant té una mica més de protagonisme. Gus no ho veu clar, però els altres dos companys troben bona la idea. Quan ella surt un moment, Gus retreu als seus amics que es deixin portar per dos tetes.
Però la cosa no acaba aquí. Abans que la reunió acabi, Rut proposa un canvi de nom. No li agrada "Apocalipsi" perquè sona a massa roquero.
La paciència del Gus està a punt d'esgotar-se i expressa clarament la seva intenció de no acceptar aquesta proposta, però es troba amb l'oposició dels altres dos que veuen bé els arguments que la noia ha fet servir.
Quan Rut i Gus es queden sols, ell l'adverteix que no la deixarà fer i desfer al seu grup.

El noi està tan amargat que va al Peris en busca de la Núria.
Però està massa enfeinada com per escoltar les seves queixes respecte la Rut i més quan ja li va advertir.
Núria passa d'ell i continua amb el que estava fent. Aquests dies, Núria es dedicarà a dirigir i polir les veus dels actors del grup de teatre que s'han entestat en cantar nadales en la representació dels Pastorets.
Tot i que a la primera ho fan molt malament, després de les indicacions de la Núria sembla que han millorat en el tema cant.

Dora li diu al seu fill que dilluns té una nova entrevista de feina. Albert li desitja sort. Ell està preparat per sortir de marxa.
Sona el timbre de casa i obre. Però no són els seus amics, és la Blanca. Albert es pensa que l'acompanyarà de festa, però Blanca no ha anat per això.
La noia li posa les coses clares: "Tu què sents per mi? N'estic farta que em prenguis el pèl. Tu no truques a ningú, no busques pis, no fots res!" Albert es pensa que vol tallar la relació però això no és el que Blanca vol: "O vivim junts o plego! No et puc esperar més..."






Channing

Setmana 89
Capítol 439 · Capítol 440 · Capítol 441 · Capítol 442 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici