TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 440
del dimarts dia 15/10/2002

.. A la presó, el Toni no pot dormir pensant amb el judici i tampoc no deixa dormir al seu company de cel·la. Parlen i li explica que no sap com es va deixar enredar d'aquella manera, que pateix perquè li poden caure de quatre a vuit anys de presó i amb una condemna tant llarga no podrà ajudar a la seva germana....
El company li diu que resi perquè li toqui un bon jutge.

A la parada de la Lola, la Cinta presenta la Dora -que està fent les compres- a la Paquita. Quan la Dora marxa cap a una altra banda, la Cinta li explica la seva situació laboral a la hostelera.

A la parada del costat, el Ramon -malhumorat per no perdre la tradició- acusa la Gemma de ser la responsable que el dia abans faltessin 30 €uros a la caixa. La noia li diu que ella no en sap res. Ell l'amenaça que si no apareixen els hi descontarà del sou.

A l'institut, un company, el Joel, es riu dels cabells del Max, que ja s'ha tret la gorra, i li diu a la Kristina que sembla l'Alaska.
Quan marxa, el Max comenta que se les lliga a totes i ella li confessa que també li agrada una mica, tot i que el troba estúpid.

La Dora concerta una entrevista per telèfon a Vilafranca. El seu home li demana que no hi vagi amb l'excusa que la feina és massa poca cosa per ella i li suggereix que es quedi a treballar a la farmàcia portant els papers. Ella se sorprèn perquè és ell qui sempre li diu que s'ha d'adaptar, i refusa perquè necessita tenir la seva feina i sortir de casa.

A cal Peris estan a punt per anar a declarar al judici del Toni, però ningú espera que se'n sorti, encara que els sap greu per la Mari.
Arriba l'Olga i es troben amb la Paquita amb gran alegria de totes dues.
També arriba la Mari, que saluda a l'Olga, que li fa un paper fred: la Mari vol excusar elseu germà, però l'Olga, seca li diu que ja sap que ella no hi va tenir res a veure. La Mari el defensa dient que si el Toni no hagués dit res el Martí ara no estaria acusat i l'Olga, amb un to agressiu, diu que només vol que els responsables paguin pel que van fer.

El Fede aconsella al Marcel que vagi al judici perquè, si no, la Mari, a més de passar-ho malament, es trobarà sola.

La Gemma es queixa a la Lola que el Ramon la tracta com una esclava i que l'hauria d'engegar a la merda, però que en la seva situació no està en condicions de fer-ho. La Lola no ho acaba d'entendre perquè es pense que l'Emili treballa. La Gemma no gosa dir-li que ha deixat la feina.

La Blanca comenta a l'Albert que el seu pare li oferia a la dora de treballar a la farmàcia i que ella no ho ha volgut. A l'Albert li sembla lògic perquè a la farmàcia ja hi és ella, la Blanca. La noia diu que el problema és aquest, que el seu pare no la farà mai fora i que potser ella se n'hauria d'anar a buscar una altra feina i així ells tindrien més diners. L'Albert troba que és una bona lògica. La Blanca li decep una mica la reacció del noi, que sembla que tan li faci que ella hi sigui com no. Però l'Albert diu que això no ho diu ell, que ell l'únic que diu és que ho entendria.

A la lampisteria, la Kristina li demana al Max que l'ajudi a lligarxse el Joel. El Max no hi està gens disposat, sembla una mica gelós, però diu que ja ho veurem i demana al Quim uns interruptors per a un experiment de l'escola. El seu pare li diu que no l'esperi a dinar que té feina.
Els nois marxen i el Quim i la Iolanda es queden sols fent-se petons.

A la farmàcia, la Blanca exposa la seva teoria al Fabra, que ni l'entén ni la comparteix. Per a ell, despatxar-la a ell a per donar feina a la Dora no té cap sentit. Però la noia li diu que "a casa vostra esteu passant un mal moment", el farmacèutic contesta que "a casa vostra no, a casa nostra", que ella és de la família!

Als jutjats, l'Olga i el Martí es troben i se les tenen. Ella li diu que ha vingut a veure com el tanquen a la presó i ell contesta que espera decebre-la.
La Mari parla amb el Toni abans del judici i li demana que digui la veritat. Arriba el Marcel a fer-li companyia.

La Paquita està deixant unes targetes de la pensió a La Fusteria, quan arriba la Dora i demana una beguda. La Paquita aprofita la vinantesa per parlar amb la dona del farmacèutic i mostrar-li la seva solidaritat. La Dora li explica que acaba d'arribar d'una entrevista de treball que tampoc no ha anat bé i que no té ganes d'anar a casa, que tothom la vol animar però que no en té prou. La Paquita li explica que ella es va trobar igual i amb menys formació que ella i que ara se'n surt però que li ha costat molt.. Ha de pensar que se'n sortirà però que no serà gens fàcil i que no serà un dia per l'altra. La Dora li agraeix la sinceritat.

El Max veu al Joel i se li acosta amb l'excusa d'oferir-li ajuda per montar l'equip de futbol que té entès que vol fer. Llavors el Joel li pregunta si està enllotllat amb la Kristina i el Max diu que no, que només són amics i que no li agrada. Al Joel tampoc no li agrada perquè és massa rara.

El Quim decideix que té ganes que tothom sàpiga que ell i la Iolanda són parella.

El Ramon continua acusant a la Gemma pels diners que no han aparegut. En aquest moment arriba la Lola amb els trenta €uros que ahir no es va enrecordar de tornar al Ramon. Aquest es posa molt content però no demana perdò a la Gemma per haver-la acusada injustament i la noia se'n va amb la Lola a dinar per no discutir.
La Isabeleta, però es queda i renya al Ramon per la seva actitud amb la dependenta. Primer ho fa amb el seu sistema bíblic, però quan el Ramon se n'hi enriu, diu que no necessita la Bíblia per veure el que tothom veu: Que acabarà sol i amargat.

Als jutjats, les coses han anat malament pel Toni i bé pel Martí.
L'Olga està furiosa i renya al Toni per no haver dit la veritat.
La Mari està desesperada prquè el Martí ha quedat lliure i al seu germà li cauran vuit anys. Li promet que buscarà un bon advocat i que faran un recurs. El Toni no ho vol. S'acomiada de la seva germana i li demana al Marcel que la cuidi.
La Mari plora i el Marcel no la sap consolar.




Antaviana

Setmana 89
Capítol 439 · Capítol 441 · Capítol 442 · Capítol 443 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici