TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 439
del dilluns dia 14/10/2002

.. Bar Peris.- En Ciscu i la Cecília són a la barra parlant amb en Peris dels Pastorets. La senyora directora diu que vol fer alguna cosa diferent. En una taula, la Kristina li dóna un paperot d'aquests de "Se vende piso" al seu germà.
En una altra taula, en Huari desplega totes les seves dots de seductor per tal de convèncer a la Montse de tenir una nena, però no li funciona (si més no, de moment). Quan la Montse marxa, en Huari li pregunta a en Peris com es pot convèncer una dona en aquesta qüestió. En Peris no en té ni idea, però diu que hi pensarà.

Plaça.- L'avi aquell del parc està comprant a Cal Ramon de les Olives. La Teresa també hi és, esperant per comprar. Quan l'home demana formatge sec per l'entrepà del seu nét, la Teresa li diu que si és pel nano, que millor que el compri tendre, però el "iaio", ni cas.

Pensió Regina.- El primer client està encantat amb el menjar i el tracte i així li ho diu a la Paquita. Com que ha de sortir per feina, l'home li deixa a la Paqui un maletí que s'ha de guardar a la nevera.
A la Paquita se li posa cara d'espant.

Pis Mari.- En Toni està fent la bossa per tornar a la presó i està emprenyat, clar. Demà és el judici per lo del Xicago i veu prou clar que ho té fotut. La Mari li demana que no tapi en Martí i en Toni li respon: Et juro que el fill de puta d'en Martí, pringarà.

Bar Peris.- L'Olga i en Ciscu són a la barra parlant amb en Peris del judici.
En David surt de la cuina amb una plata d'espàrrecs amb salmó i no pot amagar la satisfacció quan a tots els que ho tasten se'ls hi posa cara d'estar a la glòria.
En una taula, el fill del farmacèutic li dóna el paper del pis a la seva nòvia i ella posa cara d'estar-ne tipa quan endevina que ell ni tan sols hi ha trucat.
En una altra taula, en Huari prova de camelar-se la Teresa dient-li que li faria il·lusió tenir una nena, a lo que la dona li diu que s'hauran de buscar una altra àvia, que ella ja en té prou amb el que té i que, de tota manera, és una decisió en que ella no hi pot pas intervenir. En Huari, aleshores, fa la revelació estrella: a la nena li vol posar Teresa. La Teresa, però, no pica i li diu, entre somriures, que ella ja se les sap totes.

Parc.- La Teresa es troba amb l'avi i el nét que no es vol menjar l'entrepà de formatge sec. La dona no pot evitar de dir-li a l'home que hauria d'haver comprat l'altre, i a partir d'aquí tenen una altra breu discussió.

Pensió Regina.- La Remei surt de la cuina portant el maletí del client i preguntant a la Paquita què hi feia allò a la nevera. El sacseja per si sent algun soroll però la Paqui li treu de les mans dient-li que no ho faci, que l'home li ha dit que allà dins hi ha coses molt delicades.

A la Remei se li dispara la imaginació: I si és una bomba?, i si són productes químics? I si.......
La noia proposa d'obrir-la però aleshores s'obre la porta i han de córrer a amagar-lo sota la taula. Aprofiten que el client se'n va a fer un riu per tornar-lo a portar a la nevera.

Pis Montse.- En Narcís i l'Ivan estan collant uns cargols quan arriba en Huari i els diu que, si volen, poden posar l'ordinador a l'habitació buida. L'Ivan diu que no cal i que perquè ha canviat de parer. Aleshores en Huari torna a engegar l'estratègia i els diu que la volia per la nena però que potser la Montse no ho voldrà.....
No cal dir que en Narcís està entusiasmat amb la possibilitat de tenir una germaneta i l'Ivan diu que això és cosa de dos.

Bar Peris.- Al voltant d'una taula, la Cecília proposa al seu grup de teatre que podrien cantar nadales als Pastorets, per fer-ho diferent.
Aquells dos nòvios de la farmàcia encara estan igual amb el tema del pis.
Entra la Mari que va directe a la barra per parlar amb els Peris del judici. En David li diu que ell no pot pas mentir, que per culpa d'en Toni va estar a punt de morir-se i que el va enganxar cremant el cinema; tot això no pot negar-ho, ni que volgués. La Mari mira d'intercedir d'alguna manera però en Marcel, que és allà a la barra, li diu que ho deixi estar; que les coses van anar així i que no s'hi pot fer res.
La noia marxa enfada i engegant en Marcel a fer punyetes.

Presó.- L'advocat d'en Martí ha anat a veure en Toni per recordar-li que tenen un pacte i que se li va pagar per tal que el nom d'en Martí no sortís per enlloc. En Toni li diu que pel que se li va pagar, ell no li salvarà el cul (sic).

Pensió Regina.- L'hoste ha pagat el comte, desfent-se en elogis. Agafa el maletí misteriós i els diu que s'hi ha trobat tan bé allà, que els hi farà un regal. L'obre i en treu una capsa de bombons que ell qualifica d'obra d'art.
Quan l'home és fora, aquelles dos es queden rient a cor que vols.

Pis Montse.- Hora de sopar. En Narcís treu el tema de la nena i quan la Montse es mira en Huari, ell es defensa dient que només ho ha comentat.
La Montse deixa clara la seva postura (de moment), no hi haurà nena.
En Narcís vol protestar però la Montse no el deixa i en Huari es posa de part del nano. Tot plegat, però, en to festiu i distès.





tplana

Setmana 89
Capítol 440 · Capítol 441 · Capítol 442 · Capítol 443 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici