TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 441
del dimecres dia 15/10/2002

.. A la lampisteria, el Quim i la Iolanda decideixen anar a sopar junts. Entra el Max, que ha sortit abans de classe i els diu que avui portarà la Kristina a casa a sopar. El Quim s'inventa una escusa per no ser-hi a casa.
Quan se'n va el nano, el Quim decideix fer un pensament i explicar-li la relació seva amb la Iolanda.

La Montse arriba a casa a dinar, el Huari no hi és però si la Teresa i l'Ivan. Tots tres comenten la dèria del Huari de tenir un fill i la inconvenniència de tenir-lo ara. Decideixen que li han de treure del cap al Huari de totes totes.

A La Fusteria, el Marcel li comenta al Fede que finalment farà el reportatge fent-se passar per emigrant il·legal.
Porta uns entrepants a la taula on seuen la Laura i la Mari. Aquesta està intrigada i preocupada. Per què no va dir res el Toni del Martí? Què farà vuit anys tancat a la presó?

En canvi la Pilar opina que amb el Toni a la garjola, tots estaran més tranquils. En canvi, la Roser enten el que està passant la Mari i se'n recorda del Jordi.
La Roser tafaneja des de la finestra el pis que ha llogat: l'Artur no hi és mai. Serà separat, divorciat o vidu. Potser és que perd oli... Com que va tant arreglat i polit. Ara, que mentre pagui el lloguer...

El Huari li explica al Quim que ell vol tenir un fill però que la Montse no ho veu gens clar. Ell s'estima molt els seus nanos però voldria tenir-ne un de la seva pròpia sang.
El Quim li explica que s'enten amb la Iolanda i el Huari es posa tot content.

Truquen a la porta de ca la Mari. Obre i és el Martí que porta els diners que formaven part del tracte amb el Toni. La Mari no els vol de cap de les maneres, però el Martí llença el sobre i se'n va. La Mari obre el sobre i ni ha un fotimer de calers.

Al parc, l'Isaac ha tingut un petit accident i la Teresa l'ha portat a l'hospital. Com que l'avi de les batalletes també hi era l'ha acompanyada i ara s'espera a la sala del centre hospitalari. Quan surt la Teresa li anuncia que no ha estat res, li han posat un parell de punts dels que es cauen i, de passada li agraix haver-la acompanyada i l'espera. Ell insisteix en acompanyar-la a la tornada, però la Teresa agafarà un taxi.

El Max està al súper comprant el sopar. L'acompanya el Narcís que li falta temps per dir-li que ha vist el Quim i la Iolanda petonejant-se.

També es troben al local la Roser i la Pilar (!!??). De sobte veuen l'Artur que també va carregant un carro i decideixen seguir-lo per tot el supermercat. Finalment l'assalten i ràpidament li treuen la informació que volen: no és casat. Ell s'escusa dient que ha de seguir comprant.
Conclusió: és veu molt home i, per tant, no és marieta.

A ca la Montse es comenta l'accident de l'Isaac. Quan el Huari i la Montse es queden tot sols, ell li explica que el Quim i la Iolanda surten junts. Confidència per confidència, ella li confessa que no desitja tenir més fills. Ho tè decidit i ell no pot fer res per a que canviï d'opinió.

La Mari ha anat a veure el Toni per passar comptes. Ell li diu que és el mínim que podia fer per ella i la Desi. Implicar el Martí no hauria servit de res i, al menys ara tenen els diners.

El Quim arriba a casa i el Max està preparant el pollastre per sopar amb la Kristina que encara no ha arribat. El Quim comença a explicar-li que surt amb la Iolanda. Però la veritat es que no ho fa gens bè i al final és el propi Max qui li acaba dient. Encara sorprès el Quim li pregunta què en pensa. I el Max, ara sí, tot li sembla bè: la Iolanda és una noia molt maca i el Quim ha de fer la seva.




Massagran

Setmana 89
Capítol 439 · Capítol 440 · Capítol 442 · Capítol 443 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici