TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 86
del 23 al 27 de setembre del 2002

Capítol 424 (dilluns 23/09/2002)
Capítol 425
(dimarts 24/09/2002)
Capítol 426
(dimecres 25/09/2002)
Capítol 427
(dijous 26/09/2002)
Capítol 428
(divendres 27/09/2002)


.. "La Imprescindible".- No s'acabava de creure que la poguessin acomiadar. Va passar un parell de dies a casa fent el romancer amb malalties diverses i el dia del seu aniversari es presenta a la feina creient que l'esperen amb els braços oberts.
L'acomiadament era definitiu i la Dora ho explica a casa seva després del sopar d'aniversari i els regals. Tothom li fa costat i l'animen per tal que busqui una altra feina però a la Dora els 50 anys que ha acabat de fer li pesen massa.

Una xerradeta amb el Peris aconsegueix que es miri els seus problemes amb més valentia i decideix fer el seu currículum per començar a buscar feina.

"La nova Laura".- El Marcel li fa força gràcia i no es talla ni un pèl a l'hora de demostrar-li.
La Marta li fa cinc cèntims de la vida i miracles del Marcel i ella se n'adona de què, quan li diu el seu nom, el noi canvia la cara.

El Marcel parla d'ella amb el Fede i tot i que la troba força bé, diu que no pot deixar de pensar en la "seva Laura".

La Laura li explica a la Mari que li agrada el Marcel però que si competir amb una "ex" és difícil, en el seu cas encara ho és més i que es retira. A la "Pocas Luces" sembla que se li enxampli el cor.

"Els interculturals".- La família està força ocupada amb el tema del trasllat de casa. Surten rampoines de tot arreu.
El Narcís troba les cartes que el seu avi escrivia a la Teresa abans de casar-se i ella s'emociona.

L'Ivan vol que lloguin una empresa de trasllats però el Huari opina que és massa car i que ho poden fer entre tots. Tenen una forta enganxada que acaba la Montse posant-se de part del seu marit.

La Montse i el Huari estan emperrats en fer de "Celestinos" entre el Quim i la Iolanda.

En una de les seves anades al parc amb l'Isaac, la Teresa coincideix en un banc amb un avi ateu, anticlericà i republicà que també està amb el seu net. No pot deixar de posar cullerada en la conversa i l'avi li demostra que té tan mal geni com ella.

"El matrimoni consolidat".- La Cinta es prepara per anar a la Universitat i el Peris, tot i les sortides típiques del seu caràcter, fa el que pot per fer-la contenta.
Acaba accedint a renovar el lavabo i li diu que farà tot el possible per tal que ella estigui bé al seu costat.
La Cinta li assegura que no pensa en el Guillem i que només vol estar amb ell.

 

 

"La seguretat ciutadana".- La Cecília, emprenyada amb l'advocat que porta el cas del seu fill perquè sempre està reunit, decideix sense consultar-ho amb el Fede prescindir dels seus serveis i contractar-ne un altre.

També fa reformes en la decoració de La Fusteria i hi penja fotografies que el Fede havia fet en els seus viatges.
Quan el Fede sap que sa mare fa i desfà a voluntat es posa a mil.

"Les germaníssimes"
.- Entre baralla i baralla estan força ocupades intentant llogar el pis de la Roser. Pretendents no en falten però són tan exigents que a tots els hi troben o un nap o una col.
La Núria s'hi presenta amb un Gus ben vestit i polit que se les posa a la butxaca i quan ja gairebé té el pis llogat, un rot inoportú i descomunal fa que les dues germanes es tanquin en banda.

"La Lolita".- Vol entrar al grup que té muntat "l'Extravagant" com a vocalista. El Gus no hi sembla gens interessat i ella posa en dansa totes les seves arts de seducció.
També li proposa que el grup assagi a l'estudi que ella té a la seva torre però no vol sentir a parlar de llogar-li, allí, una habitació.

"L'Amargat Pitof".- Sembla que comença a fixar-se en la Iolanda i és evident que a ella, el Quim li fa força gràcia.

La Montse i el Huari els conviden a sopar a casa seva per celebrar que la nova lampisteria va força bé. El Quim beu pels descosits i la Iolanda es mira amb el mateix delit a ell i a l'ampolla.

"La Metralladora".- Va a donar un tomb pel mercat i es disculpa amb la Gemma per la mala rebuda que li va donar quan va començar a treballar a la parada. També l'avisa que no es refiï del Ramon perquè ja sap que no és bona persona.

La Paquita li ha de donar un toc d'alerta a la pensió perquè fa la feina que li sembla a ella en lloc de fer la que li ha estat encomanada.

"Els adolescents".- La Cristina i el Max van coincidint en diferents llocs i, tot i que ella l'anomena a ell "Plastilina", sembla que no s'ho passen tan malament junts.

La Cristina que és força recargolada li fa passar una mena d'examen: el visionat de la pel.li de la seva darrera operació. El Max supera la prova amb excel.lent i la Cristina li permet la llibertat d'anomenar-la "K".

"El Trasto".- El Narcís està molt trist per la seva mort i l'Ivan el porta a un centre d'acollida d'animals on apadrina un cadell de gos. Com que no té nom, el Narcís decideix que se l'anomeni "Trasto".




Casablanca


Setmana 86

Capítol 424
· Capítol 425 · Capítol 426 - Capítol 427 - Capítol 428 -

Tornar a Resums Setembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar