TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 426
del dimecres dia 25/09/2002

.. Avui fa anys la Dora. Els germans Fabra es posen d'acord perquè l'Albert sigui qui pagui el regal però li diran a la mare que el fan a mitges.
Quan la Dora s'aixeca ho fa convençuda que vol tornar a la feina. Mentre ella hi és, la família es posa d'acord per enviar-li un ram de roses grogues a la feina.
Però la Dora quan el rep se sent la dona més trista del món doncs el Borrás no l'admet, és més, pensava despatxar-la igualment.
Enfonsada, asseguda a un banc d'un parc, Dora sense saber què fer, torna a fumar.
Quan arriba a casa, la família li dóna els regals. Ella s'emociona i comença a plorar. Tots s'amoïnen per ella i acaba confessant que l'han despatxada de la feina.

L'Albert encara no es decideix a anar amb la Blanca a veure un pis. Posa com excusa que l'ha de comprar el regal per la seva mare. Blanca acaba anant sola però quan torna i ell es vol interessar pel pis, ella passa d'ell.

Per altra banda, sembla que de mica en mica, en Max li va caient millor a la Kristina tot i que ella s'emprenya quan l'Albert a la farmàcia, fa broma dient que ell i ella són parelleta.

Marta és al Peris. Ha pensat en reunir a tots els amics i fer un sopar. Li proposa al David que el faci ell però al principi diu que no. Entre ella i el seu pare l'acaba convencent i fa el sopar.
Marta
demana el diari a l'Albert i xerren una mica. Ella li explica que vol muntar una botiga de roba de segona mà i ell li explica que a Londres estan molt de moda. Fins i tot li dóna la idea del nom que li vol posar a la botiga: "El Trau. Roba amb Història".
Ella busca local però no en troba per Sant Andreu perquè demanen massa.

Quan arriba l'hora del sopar, David nerviós, demana sinceritat a tots els presents quan hagin d'opinar sobre com l'ha sortit tot. La carn que testa el Narcís sembla més bona que la que fa la Teresa..., i així un darrere un altre feliciten al cuiner perquè tot ha sortit molt bé.
Marta comenta el nom que li vol posar a la botiga. A tots li sembla bé, menys al David que el troba massa llarg, però si a ella li agrada doncs li estarà bé.
Ivan recolza a la Marta en la seva idea de muntar una petita botiga.

Quan tots han marxat Marta i Núria es queden xerrant i imaginen la possibilitat que la Núria pogués sortir amb l'Ivan, però ella acaba pensant que això és impossible perquè són amics.
Poc després, la Núria se'n va a dormir i Marta li demana al David que es quedi a passar la nit amb ella...

Per altra banda, Laura li torna a tirar els trastos al Marcel. Tots dos es segueixen el joc fins que ella li recorda el seu nom. Això fa canviar l'humor d'ell i la situació es refreda.
Marcel li explica al Fede que està molt interessat en la qualificació que el seu amic li posa... Marcel li explica que quan ha recordat el seu nom ha pensat en la Laura...

Mentrestant, Laura parla amb la Mari i li explica que malgrat que està molt bo, desisteix perquè no vol lluitar contra el record d'una novia que a més es diu com ella. Mari, al sentir això, sembla alegrar-se.




Channing

Setmana 86
Capítol 424 · Capítol 425 · Capítol 427 · Capítol 428 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici