TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 428
del divendres dia 27/09/2002

.. Abans de marxar a l'institut, Kristina es troba amb el Max al Peris que juga a la màquina del milió. Ell li proposa d'anar junts i que no hi ha presa però ella respon que no pot caminar al mateix ritme que ell per ser coixa. Max s'interessa per això i Kristina li explica com es quedà coixa i com l'han d'operar cada any.
Més tard, tots dos arriben al pis dels Fabra i ella li posa el vídeo on té gravada l'última operació. Kristina pensa que ell acabarà fastiguejat pel que veu però res d'això. Max aguanta perfectament i fins i tot, li demana que l'ensenyi les cicatrius de la cama. Malgrat que ella es mostra reticent, accepta i li mostra. En agraïment, Max la convida a prendre alguna cosa i se'n van. Max li diu que mai ha conegut a una noia com ella.

Dora continua sense aixecar cap. Pel matí, Fabra l'intenta animar però ella no té ganes ni de vestir-se. No creu que ningú li vulgui donar feina per tenir 50 anys, però Fabra li diu que ella sempre ha estat forta, que mai s'ha rendit i que ara no s'ha d'enfonsar. Quan marxa el seu marit, torna a fumar.

Més tard, en Fabra li explica al Peris el que l'ha passat a la seva dona i el que fa per animar-la. Però tots dos reconeixen que serà difícil que trobi feina encara que en Fabra la recolzarà en tot perquè té una dona capacitada per treballar en qualsevol lloc.

Quan després el Peris va a l'aparcament a treure el cotxe, es troba que la Dora és al seu monovolum. Ell li diu que sap que l'han despatxada.
Peris
a més, li explica que ell també va pujar al cotxe i va fer un munt de quilòmetres per tal d'oblidar un problema: la Cinta el deixava per un altre. Peris li diu a la Dora que aquella no va ser la solució. Quan es va quedar tirat sense benzina, se n'adonà que havia de lluitar per tirar endavant. Tenia un fill i la feina... L'únic que podia fer era plantar-li cara a la vida.

Les paraules del Peris fan reflexionar a la Dora que en arribar a casa i amb l'ajut del seu fill, comença a redactar el seu curriculum.
Quan Fabra arriba i pregunta què fan, Dora li explica i que enviarà el seu CV per internet. Albert a més, afegeix que un noi ha estat amb la seva germana al pis.

Els pares demanen explicacions i Kristina diu que ha estat amb el Max veient la cinta de l'operació. Fabra li contesta que mai la casaran, però per això no pateix la noia perquè mai es pensa casar.
Quan ella i Albert surten, Dora li explica al Fabra que després de xerrar amb el Peris veu les coses d'una altra manera.

Montse i Huari pensen fer un sopar per poder seure en la mateixa taula al Quim i a la Iolanda amb la finalitat que l'un es fixi en l'altra.
Huari els convida sense que hagi cap entrebanc per part de cap dels dos.
Montse
li explica a la Teresa que no ho acaba de veure del tot clar.

Mentre mare i filla parlen, apareixen les Balaguer que expliquen a la Teresa que encara no han trobat a ningú pel pis. A més, estan contentes que més tard es trobin les tres amb els néts al parc.
Quan se'n van, Teresa li explica a la Montse que anirà a un altre parc per tal de no aguantar a les dues germanes. I així ho fa.

Teresa marxa a un altre parc i seu al costat d'un home gran, l'Alfons, amb el seu nét, el Borja. Ella no pot evitar sentir com l'Alfons l'infla el cap al Borja parlant en contra de la monarquia, xerrant de l'època de la República i criticant al fatxa del seu pare. Teresa, cansada de sentir tantes bestieses, s'acaba ficant pel mig i l'Alfons l'acusa de xafardera. Teresa no creu que sigui bo que a un nen petit l'estigui donant la pallissa amb aquestes històries. Alfons es defèn dient que si li molesta que marxi, que el parc és gran. No li diu dues vegades... La Teresa agafa a l'Isaac i se'n va.

Per la nit, al sopar, Montse seu junts al Quim i a la Iolanda. Quim no triga gens en agafar l'ampolla de vi i obrir-la. El sopar transcorre amb normalitat. A les postres, Quim ja se li nota que ha begut una mica de més i la Iolanda se n'adona. Ell acaba tot el vi que li queda a la copa.
Quan es proposa de fer un brindis, Iolanda demana aigua i Quim serveix cava. Iolanda no li treu l'ull de sobre al Quim que es beu tot el cava d'un glop.




Channing

Setmana 86
Capítol 424 · Capítol 425 · Capítol 426 · Capítol 427 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici